-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έρχεται το Grande Punto 1.4 T-JΕΤ με 120HP
και σε τιμη ΣΚΟΤΩΜΑ.... Dynamic με 14800
Κορσαίρ λαμβάνει;
Θέλω να ανταλλάξω το πουντο μουυυυυ. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κορσαίρ λαμβάνει;
Θέλω να ανταλλάξω το πουντο μουυυυυ.Ελα ελα λαμβανει.... λοιπον... υπαρχει και τριτη εκδοση, η οποια θα λεγεται Corsair's Edition η οποια εχει συμπληρωμενα ολα τα κουτακια και παει 18 χιλιαρικακια μονο
-
Πως μπορω να ψησω την μανα μου να πουλησουμε το 95αρι ??? Γνωμες?
-
Σαμποτάζ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαμποτάζ...Μετα δεν θα θελει παλι Punto ομως.. Αν και μου φαινεται οτι πρεπει να βαλω μπρος το ψηστηρι..
-
θίξε το θέμα της μεταπώλησης...
-
Ενας είναι ο τρόπος.
'Πάλιωσε και έγινε επικίνδυνο. Κινδυνεύω όποτε το οδηγώ ρε μάνα'!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ενας είναι ο τρόπος.'Πάλιωσε και έγινε επικίνδυνο. Κινδυνεύω όποτε το οδηγώ ρε μάνα'!!!
1 χρονου αμαξι??? Ειπαμε δεν ειναι τοσο χρεπια πια!
-
Δεν εχει σημασία η ηλικία του αυτοκινήτου! Το '...είναι επικίνδυνο όταν το οδηγώ' είναι η ατάκα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν εχει σημασία η ηλικία του αυτοκινήτου! Το '...είναι επικίνδυνο όταν το οδηγώ' είναι η ατάκα...καμαρι μου και καλαμι να σου δωσουμε να οδηγησεις, ετσι οπως οδηγεις, επικινδυνο θα ειναι!
(σου κανει η προχειρη απαντηση μου?)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δεν εχει σημασία η ηλικία του αυτοκινήτου! Το '...είναι επικίνδυνο όταν το οδηγώ' είναι η ατάκα...
καμαρι μου και καλαμι να σου δωσουμε να οδηγησεις, ετσι οπως οδηγεις, επικινδυνο θα ειναι!
Πως φαίνονται οι άπειροι....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
καμαρι μου και καλαμι να σου δωσουμε να οδηγησεις, ετσι οπως οδηγεις, επικινδυνο θα ειναι!
Πως φαίνονται οι άπειροι....
Ώπα, εδώ έχουμε θέμα. Την bold ατάκα την ακούω συχνά (απορώ γιατί ), οπότε για πείτε καμιά απάντηση..
-
[αν και είναι πιο πολύ για το 'Γονέων και Κηδεμόνων']
Λογικό ρε να πάρεις αυτή την απάντηση. Κι εγω σε λίγο αυτό θα λέω. Κι εμένα αυτό μου έλεγαν. Αλλά...
αν υποχωρήσεις, καταλαβαίνουν ότι το παίζεις θέατρο. Αν το παίξεις τεθλιμμένη χήρα και αρχίσεις τα 'ΟΚ, αλλά εγω σας το είπα..'....θα εχεις κερδίσει...
-
Μεσιέ kouk,
ελπίζω να πιάσει, αλλιώς θα σου κάνω την μπεμβέ ροζ.
-
Κάποιος να φροντίσει να μεταφερθούν οι ατάκες στα kouk-τέκνα.
-
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... ersion=902 ετοιμη και η τιμολογηση των T-Jet online...
-
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=11&carid=50&version=902 ετοιμη και η τιμολογηση των T-Jet online...15.720 το βγάζω. Μπορώ να το κατεβάσω κατά 600 ευρώ αν κόψω τον αυτόματο κλιματισμό. Βασικά μόνο τα ενεργά προσκέφαλα θα έβαζα όπωσδήποτε!
Μου λείπουν μόλις 15.000.
-
15.720 το βγάζω
καλα ρε μαμακα... γυμνο θα το παρεις????
update: να τη παλι η λαλακια... ο κυκλος στροφης στα Tjet απο τα 10 πηγε στα 11 μετρα... Λιγακι ελεος... στην πολη μεσα θα κινειται το αμαξι. Τι τους πειραζε το προηγουμενο setting γαμωτο
-
15.720 το βγάζω
Eδώ λέμε πως μου λείπουν 15χιλιάρικα, θα βάλω και bluetooth;
Έβαλα τα φιμέ, δερμάτινο τιμόνι+λεβιέ, ενεργά προσκέφαλα και κλιματισμό. Θα το πάρω σε άσπρο, γλιτώνω και το μεταλλικό.Εσύ το φτασες το 20άρικο;
-
15.720 το βγάζω
Eδώ λέμε πως μου λείπουν 15χιλιάρικα, θα βάλω και bluetooth;
Έβαλα τα φιμέ, δερμάτινο τιμόνι+λεβιέ, ενεργά προσκέφαλα και κλιματισμό. Θα το πάρω σε άσπρο, γλιτώνω και το μεταλλικό.Εσύ το φτασες το 20άρικο;
Μα καλα.... ουτε ενα Blue&Me? Ουτε Cruise Control? Ουτε τεμπελη? Εγω το βγαζω 17 χιλιαρικακια, και αν χωσω και την καταπληκτικη ηλιοροφη καντα 18 μολις
FIAT FORUM