-
Έχουμε κανένα διάγραμμα (έστω του κατασκευαστή) με τις καμπύλες του συγκεκριμένου κινητήρα;
-
εχουμε μηπως κανενα 2χιλιαρο να το προσθεσω στα 14κ που μαζεψα, να παρω το Τ-JET?
-
Xιούμορ πάντως έχουμε.
-
χιουμορ εχουμε, διαγραμματα δεν εχουμε.. Δεν βρισκω τπτ..
O Jack Bauer δεν μπορει να κανει κατι?
-
Δύσκολο... για τόσο νέο μοτέρ θέλουμε εργοστασιακό, και κάτι τέτοιο δεν βρίσκω.
-
Apo o,ti exw diabasei analoga me tin epilogi elastikwn i epitaxinsi einai eite 8,9 eite 9,3.
-
Να ρωτησω ... αυτου του ειδους τα turbo μοιαζουν σε συμπεριφορα με τα κλασσικα προσθετα τurbo, πρεπει δηλαδη να εισαι στις σωστες στροφες και ταχυτητα για να ενεργοποιηθει, θελει προσοχη κλπ? ή απλα ειναι ομαλα και σε ολη τη κλιμακα σαν να εχει παρει ας πουμε απλα 200 κυβικα παραπανω ο κινητηρας? τα νουμερα της ροπης αυτο δε δειχνουν ?
-
ShyTestosterone
Αυτο που ρωτας θα απαντηθει καλυτερα οταν δουμε καποια δυναμομετρηση..
(η αν το οδηγησει καποιος απο μας και μεταφερει εντυπωσεις)
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Να ρωτησω ... αυτου του ειδους τα turbo μοιαζουν σε συμπεριφορα με τα κλασσικα προσθετα τurbo, πρεπει δηλαδη να εισαι στις σωστες στροφες και ταχυτητα για να ενεργοποιηθει, θελει προσοχη κλπ? ή απλα ειναι ομαλα και σε ολη τη κλιμακα σαν σαν να εχει παρει 200 κυβικα παραπανω ο κινητηρας? τα νουμερα της ροπης αυτο δε δειχνουν ?Κανενας συγχρονος turbo δεν εχει ξεσπασματα κλπ κλπ... Λειτουργουν σαν ατμοσφαιρικοι. Ολοι απο τις 1500 στροφες περιπου αποδιδουν το μεγαλυτερο μερος της ροπης τους, οποτε ουσιαστικα δεν υπαρχουν σκαλοπατια στην κατανομη ισχυος τους.
Btw, εφτασαν σημερα στις βιτρινες τα turbakia....
-
Το Brava 1.25 που έχω σήμερα ξαφνικά στα φανάρια ρελαντί δεν κρατούσε και έσβηνε. Όταν το πήρα το απόγευμα όλα καλά. Πάει κανενός το μυαλό πουθενά;
-
Πρωτη κινηση αναρρωτησου απο που εβαλες βενζινη.Συνηθως οφειλεται στο κακης ποιοτητας καυσιμο.Δευτερη κινηση το μοτερακι του ρελαντι.Εφοσον ομως το απογευμα αυτο εξαφανιστηκε,το προβλημα πιθανοτατα ειναι η βενζινη.Το εχω παθει κι εγω αρκετες φορες και μαλιστα μια φορα εσβησε πανω σε στροφη. Γι αυτο καψε ο,τι εχει μεσα απο βενζινη και γεμισε απο βενζινα εμπιστο.Εναλλακτικη περιπτωση υπαρχει ενα υγρο γι αυτες τις περιπτωσεις που το ζητας απ τον βενζινα,αφου του πεις το προβλημα σου.Δε θυμαμαι πως λεγεται,'παπια' νομιζω;
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Το Brava 1.25 που έχω σήμερα ξαφνικά στα φανάρια ρελαντί δεν κρατούσε και έσβηνε. Όταν το πήρα το απόγευμα όλα καλά. Πάει κανενός το μυαλό πουθενά;Αισθητήρας Λάμδα. Ειδικά αν κρύο δεν το παρουσιάζει.
-
Σας ευχαριστώ pasxo και asteri. Σήμερα και ζεστό αλλά και κρύο το μοτέρ κρατούσε ρελαντί. Θα το αφήσω pasxo να αδειάσει το ντεπόζιτο και να κάψει τη βενζίνη χωρίς να το γεμίσω ενδιάμεσα για αν είναι από την βενζίνη (αν μου το κάνει ξανά θα ρωτήσω για αυτό το υγρό που λες). Πάνω σε στροφή που σου έσβησε το μοτέρ, ήσουν πολύ τυχερός που δεν ήρθε κανένας από πίσω........Asteri μη μου λες για αισθητήρα λάμδα δεν είναι οι καιροί για τέτοια γεννητούρια
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Apo o,ti exw diabasei analoga me tin epilogi elastikwn i epitaxinsi einai eite 8,9 eite 9,3.το θέμα πως η φιατ δίνει 8,9 αλλά γενικά η φιατ ανακοινώνει ό,τι θέλει(=συμφέρει)
-
To idio eixe prokipsi me to GPunto kati pou ta periodika pou eixan kai tis 2 epiloges elastikwn edwsan mia oloklirwmeni apantisi gia ta 0-100 tou Sporting.
Opws kai i Alfa Romeo me tin GT opou ta 8,5 ,an den kanw lathos,
pernousan sto dromo me ti mikroteri epilogi elastikwn. -
Πάντως αυτή η extra ροπή και δύναμη θα'ναι ότι χρειαζόταν το GP
-
έκανα σήμερα test drive στο t-jet.....Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.....ροπή από χαμηλά, και πολύ θετικό τράβηγμα.....είναι λίγο πιο αργό από το 1.8τ beetle που οδηγώ....αλλά τραβάει πιο ωραία από χαμήλά
μάλλον θα είναι το επόμενο μ αυτοκίνητο -
Οδηγησες το Dynamic ή το Sporting?
-
Πρώτο σέρβις στα 10000 για το πούντο 1,4 8v 77hp της κοπελιάς. Λάδια ουσιαστικά και κόστος 50ευρώ. Αρκετά καλά αν σκεφτείς πως το ίμπιζα θέλει 80ευρώ και μου προτείνουν να τα αλλάζω κάθε 5000χλμ
Δεν διορθώσαν το πρόβλημα που έχει ο διακόπτης που κατευθύνει τον αέρα στο καλοριφέρ αφού θέλει πολύ δουλειά (βγάλσιμο ταμπλό; ) και δεν βάλαν ένα πλαστικό μπροστά αριστερά που συνδέει το κάτω μέρος τους προφυλακτήρα με το κάτω μέρος του αυτοκινήτου 'αφού όλα έτσι είναι' (μας δείξαν και άλλα πούντο) ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΦΙΑΤ; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Πρώτο σέρβις στα 10000 για το πούντο 1,4 8v 77hp της κοπελιάς. Λάδια ουσιαστικά και κόστος 50ευρώ. Αρκετά καλά αν σκεφτείς πως το ίμπιζα θέλει 80ευρώ και μου προτείνουν να τα αλλάζω κάθε 5000χλμ
Δεν διορθώσαν το πρόβλημα που έχει ο διακόπτης που κατευθύνει τον αέρα στο καλοριφέρ αφού θέλει πολύ δουλειά (βγάλσιμο ταμπλό; ) και δεν βάλαν ένα πλαστικό μπροστά αριστερά που συνδέει το κάτω μέρος τους προφυλακτήρα με το κάτω μέρος του αυτοκινήτου 'αφού όλα έτσι είναι' (μας δείξαν και άλλα πούντο) ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΦΙΑΤ;Αν τους ανεφερες βλαβη στον κλιματισμο και δεν το εφτιαξαν με την δικαιολογια οτι 'θελει δουλεια', αυτο ειναι προβλημα τους και ειτε τους κραζεις και στο φτιαχνουν, ειτε πας σε καποιο υπευθυνο συνεργειο. Σε καθε περιπτωση απαραδεκτοι....
Θελω και γω να δω, ο δικος μου εξουσιοδοτημενος τι ψαρια θα πιασει οταν θα παω για τον κλιματισμο που υπολειτουργει ωρες ωρες...
FIAT FORUM