-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κάποιος να φροντίσει να μεταφερθούν οι ατάκες στα kouk-τέκνα.Μην κάνει κάποιος κανένα αστείο....
-
Πόσο είναι η κόρη σου είπαμε?
Κάτω, κοράκια, δεν είναι για τα δόντια σας η κοπέλα!
-
Το δικο μου προβλημα με το AC στην μπαρκετα ηταν πιο σοβαρο απο απλη ελλειψη αεριου.Το σωληνακι με την βαλβιδα χαμηλης πιεσης που συνδεεται το μηχανημα για να γεμισει αεριο ηταν κομμενο!!Ειναι αλουμινενιο, μακρυ γυρω στους 10 ποντους ,και καποια στιγμη μαλλον ζορίστηκε στραβωσε και κοπηκε!!!Ειναι πακετο με λαστιχο και αλλες π@παριες και εχει 147
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάποιος να φροντίσει να μεταφερθούν οι ατάκες στα kouk-τέκνα.
Μην κάνει κάποιος κανένα αστείο....
-
Εγκάθετοι!!! 19 χρονών η κόρη και 16 ο γιός!!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
15.720 το βγάζω
καλα ρε μαμακα... γυμνο θα το παρεις????
Eδώ λέμε πως μου λείπουν 15χιλιάρικα, θα βάλω και bluetooth;
Έβαλα τα φιμέ, δερμάτινο τιμόνι+λεβιέ, ενεργά προσκέφαλα και κλιματισμό. Θα το πάρω σε άσπρο, γλιτώνω και το μεταλλικό.Εσύ το φτασες το 20άρικο;
Μα καλα.... ουτε ενα Blue&Me? Ουτε Cruise Control? Ουτε τεμπελη? Εγω το βγαζω 17 χιλιαρικακια, και αν χωσω και την καταπληκτικη ηλιοροφη καντα 18 μολις
Eγώ 18250 το έβγαλα.
-
18120 Αν βαλω ολα τα αχρηστα μαραφετια και 16290 αν βαλω τα απαραιτητα!!!!
Υ.Γ. Μπαινουν ηλεκτρικα παραθυρα πισω σε 3θυρο??
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
18120 Αν βαλω ολα τα αχρηστα μαραφετια και 16290 αν βαλω τα απαραιτητα!!!!Υ.Γ. Μπαινουν ηλεκτρικα παραθυρα πισω σε 3θυρο??
Kαι εγώ την ίδια απορία είχα.
-
Αλλη μια παγκοσμια καινοτομια της Φιατ!!
Υ.Γ.(παλι) εγω πειραξα την εκδοση Sporting γιατι η Dynamic εχει αναρτηση
Edit : Απορια Νο 3245324.. Οι πλευρικοι αεροσακοι γιατι δεν ειναι στον στανταρ εξοπλισμο???
-
Πώς θα βγει η τιμή-κράχτης;
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Αλλη μια παγκοσμια καινοτομια της Φιατ!!Υ.Γ.(παλι) εγω πειραξα την εκδοση Sporting γιατι η Dynamic εχει αναρτηση
Edit : Απορια Νο 3245324.. Οι πλευρικοι αεροσακοι γιατι δεν ειναι στον στανταρ εξοπλισμο???
Εγω παλι προτιμω Dynamic γιατι ακριβως ειναι μαλακο setup και καταπινει τα παντα... Σαμαρακια, Λακκουβες και λοιπα ομορφα των ελληνικων δρομων. Ασε που ετσι εκμηδενιζεις τις πιθανοτητες για τυχον παρεισακτους θορυβους μετα απο 3-4 χρονια.
Παντως νταξ... θα αξιολογουσα και το sport, αλλα στον εξοπλισμο θα του εβαζα τις 15αρες ζαντες, αν και σημερα ειδα ενα Grande Sporting με 17αρια και ηταν πολυ καυλ@ το ατιμο..
-
Κρινοντας το 95αρη Dynamic με το αντιστοιχο Sporting η ανεση δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα αντιθετα με την συμπεριφορα στον δρομο που αλλαζει ΠΑΡΑ πολυ..
-
καλα ενταξει...βρήκα τελικα πιο θα ειναι το επομενο μου αυτοκίνητο...
*η ηλεκτρικη ηλιοροφή ειναι οπως ειναι η κλασική ηλιοροφη η ειναι ολος ο ουρανος γυαλινος οπως τα stilo?
εκδοση sport ,εβαλα ως εχτρα και θέλω να μου πειτε μια γνωμη αν αξιζουν...
1)ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
2)ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ
3)ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ - SPORT *
4)CRUISE CONTROL
5)'ΕΝΕΡΓΑ' ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ
6)ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ *
7)ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙκαι μου βγαίνει συνολο 17.450
-
Βάλε και την τάπα ρεζερβουάρ με κλειδαριά.
Όσον αφορά τα δέρματα, μακριά από εμένα. Ειδικά στην ελλάδα, το καλοκαίρι τηγανίζεσαι και το χειμώνα παγώνεις (εδώ είναι που χρειάζονται τα θερμαινόμενα).
Από όλα τα καθίσματα που έχω δοκιμάσει, το καλύτερο είναι το βελούδινο.
Από κει και πέρα, δικό σου το καρπούζι, δικό σου και το μαχαίρι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βάλε και την τάπα ρεζερβουάρ με κλειδαριά.Όσον αφορά τα δέρματα, μακριά από εμένα. Ειδικά στην ελλάδα, το καλοκαίρι τηγανίζεσαι και το χειμώνα παγώνεις (εδώ είναι που χρειάζονται τα θερμαινόμενα).
Από όλα τα καθίσματα που έχω δοκιμάσει, το καλύτερο είναι το βελούδινο.
Από κει και πέρα, δικό σου το καρπούζι, δικό σου και το μαχαίρι.
ειμαι fun του δερματινου σαλονιου ...μου αρεσει η αισθηση του..καθαριζει πολυ ευκολα χωρις να ποτιζει δεν σκονιζεται μεσα το καθισμα αλλα επιφανιακα και ενα μαντιλακι φευγουν ολα...και απο θέμα πρακτικοτητας το σκεφτομαι!ναι οντως το καλοκαιρι τσουροφίζεσαι ιδικα αν το εχεις αφησει στον ηλιο ομως αφου δουλεψει λιγο ο κλιματισμος ξετσουρουφλίζονται..υπαρχει και η λυση των φιμε για το καλοκαιρι..τωρα το χειμωνα οντως με το που μπεις στο αυτοκινητο κρυονεις αλλα αυτο λυνετε με τα θερμενομαινα
-
Και το καλοκαίρι, τα θερμαινόμενα είναι πάλι η λύση.
Σαλεπάκι παιδιά!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και το καλοκαίρι, τα θερμαινόμενα είναι πάλι η λύση.Σαλεπάκι παιδιά!
έτσι, σαν τους βεδουΐνους.
Σαλλλλιεεεεπππ!!! Εδουώ του καλουό σαααλλλλιιεεεεεππππ!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και το καλοκαίρι, τα θερμαινόμενα είναι πάλι η λύση.Σαλεπάκι παιδιά!
μια λυση μονο για τις πρωινες ωρες ειναι υφασματινα καλυματα..το βραδυ δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας..
-
αποριες :
-
ποιες 16 ζαντες θα εχει το dynamic? μπορεις να βαλεις οποια 16αρα θελεις ? (εχει κατι 16αρες πολυακτινες που μοιαζουν πολυ στις 17 του sport) Aποσο μου ειχανε πει υπηρχε εξτρα κοστος αλλαγης των 16 στο 95 Dynamic
-
Δισκους εχει πισω το dynamic?
-
Ποιο σαλονι εχει? τα ιδια με του 95?
-
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
αποριες :-
ποιες 16 ζαντες θα εχει το dynamic? μπορεις να βαλεις οποια 16αρα θελεις ? (εχει κατι 16αρες πολυακτινες που μοιαζουν πολυ στις 17 του sport) Aποσο μου ειχανε πει υπηρχε εξτρα κοστος αλλαγης των 16 στο 95 Dynamic
-
Δισκους εχει πισω το dynamic?
-
Ποιο σαλονι εχει? τα ιδια με του 95?
- Πρεπει να ειναι αυτες που στο 95αρη δινονται εξτρα
- Ναι
- Το σαλονι ειναι ιδιο.. Διαλεγεις χρωμα εσυ αναλογα με το χρωμα του αμαξωματος(εχει μπλε,πορτοκαλι και μπεζ νομιζω)
-
FIAT FORUM