-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έμεινα πάλι χωρίς esp!
Προφανώς είναι πάλι ο αισθητήρας πλευρικής επιτάχυνσης που κουνήθηκε.Το ενδιαφέρον είναι ποσο διαφορετικό είναι το αυτοκίνητο χωρίς esp. Πήγα βόλτα σήμερα. Γκάζι και με το που νιώθεις την πρώτη, μικρή δόση υπερστροφής, αφήνεις γκάζι, η ουρά ισιώνει και γιούχου. Καμία σχέση με σφαλιάρα στην ουρά, ο κίνδυνος να το χάσεις προέρχεται περισσότερο από υπερδιόρθωση, παρά απ' αυτό. (δεν ξέρω σε βρεγμένο κλπ).
Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι το esp δουλεύει και πριν προλάβει να ανάψει το λαμπάκι του. Ή έστω, κάποιες φορές ανάβει στιγμιαία και δεν το βλέπω, καθ ότι στρίβω.
ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά πάντως, αν το επιδιώξει ο οδηγός. Το θάψαν το αμαξάκι οι ιταλοί με τις επιλογές τους...
Πισωκίνητο είναι το πούντο;
-
Έμεινα πάλι χωρίς esp!
Προφανώς είναι πάλι ο αισθητήρας πλευρικής επιτάχυνσης που κουνήθηκε.Το ενδιαφέρον είναι ποσο διαφορετικό είναι το αυτοκίνητο χωρίς esp. Πήγα βόλτα σήμερα. Γκάζι και με το που νιώθεις την πρώτη, μικρή δόση υπερστροφής, αφήνεις γκάζι, η ουρά ισιώνει και γιούχου. Καμία σχέση με σφαλιάρα στην ουρά, ο κίνδυνος να το χάσεις προέρχεται περισσότερο από υπερδιόρθωση, παρά απ' αυτό. (δεν ξέρω σε βρεγμένο κλπ).
Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι το esp δουλεύει και πριν προλάβει να ανάψει το λαμπάκι του. Ή έστω, κάποιες φορές ανάβει στιγμιαία και δεν το βλέπω, καθ ότι στρίβω.
ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά πάντως, αν το επιδιώξει ο οδηγός. Το θάψαν το αμαξάκι οι ιταλοί με τις επιλογές τους...
εσυ το εθαψες... το ESP ειναι απαγορευμενο κουτακι στην λιστα του εξοπλισμου... εσυ ομως ηθελες να το τικαρεις... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ
-
Έμεινα πάλι χωρίς esp!
Sorry Charmak, ποιο punto έχεις? Έχω το mkIIa sporting (χωρίς esp φυσικά) και στο άσε γυρνάει για πλάκα βοηθούσης βέβαια και της ποιότητας του οδοστρώματος. Δεν καταλαβαίνω την υπερστροφή με γκάζι που λες πριν το άσε.Με τιμονιές? Εγώ με γκάζι το επαναφέρω πάντως από την υπερστροφή. Συνήθως το άφημα του γκαζιού λειτουργεί σαν τρόπος επαναφοράς του οχήματος από την υπερστροφή ισχύος στα πισωκίνητα.(στην πραγματική υπερστροφή δηλαδή...)
-
ΔΙΟΡΘΩΣΗ:
ΥΠΟστρεφει - άφημα γκαζιου - διορθωση ουράς.Έχω το mkIIb που είχε το esp στανταρ. Σιγά μη το έβαζα αλλιώς. Corsair είμαι;
-
Οκ! Τώρα μιλας σωστά...
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Sorry Charmak, ποιο punto έχεις? Έχω το mkIIa sporting (χωρίς esp φυσικά) και στο άσε γυρνάει για πλάκα βοηθούσης βέβαια και της ποιότητας του οδοστρώματος.Ετσι ειναι!!!!
-
Ερώτημα προς pasxo καθαρά από απορία:
Συνάντησα προχθες ασημί πεντάθυρο Stilo και όπως άνοιξε πρώτη ακούστηκε φτέρνισμα... Εξωτερικά ήταν πολύ διακριτικό (μόνο ζάντες). Παίζει τέτοιο μετατροπή ή μούφα ήταν?
-
Xαλαρα.. Για το συγκεκριμενο δεν ξερω παντως υπαρχουν μερικα.Πες μου που το ειδες και αν ηταν pro facelift.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Xαλαρα.. Για το συγκεκριμενο δεν ξερω παντως υπαρχουν μερικα.Πες μου που το ειδες και αν ηταν pro facelift.Λ.Πεντέλης. Δεν το είδα καλά γιατί ήμουν πεζός.
Στην ουσία μια ψευτογκαζιά έδωσε (δεν το είδα να ανοίγει) και απλά το άκουσα. Για αυτό ήθελα να ξέρω αν είναι όντως 'σβέλτο'...
-
Πενταπορτο εγω δεν εχω δει να 'φυσαει' εχω ακουσει ομως οτι μαλλον υπαρχει.. Μπορει ο τυπος που ειδες να ειχε τουρμπισει το 1,2 , μπορει ομως να φορουσε και τον 2,4 20V που συνοδευεται απο γαζες για να δινει στους...πελατες του...
Υπαρχει βεβαια και μια περιπτωση να φορουσε απλα την κλασσικη...σφυριχτρα... -
Όλα παίζουν...
-
Χθες το βραδυ ειδα παρκαρισμενο στην παραλια ενα G.Punto με αυτοκολλητα T-jet στο πλαι!!!!!! Αρα πρεπει να ειναι για test drive!
Αυριο παω στην Φιατ και θα σας μεταφερω τα νεα!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Χθες το βραδυ ειδα παρκαρισμενο στην παραλια ενα G.Punto με αυτοκολλητα T-jet στο πλαι!!!!!! Αρα πρεπει να ειναι για test drive!Αυριο παω στην Φιατ και θα σας μεταφερω τα νεα!
Εχεις ενα μικρο λαθος.... Αυριο θα πας στην Fiat... και αν το εχουν TD, το παιρνεις και περνας να με παρεις απο την δουλεια, και θα παμε αναβαση Χορτιατη
-
Βασικά, λίγο δύσκολο να το πάρει τεστ ντράιβ από Αλεξ/πολη μέχρι Χορτιάτη!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Βασικά, λίγο δύσκολο να το πάρει τεστ ντράιβ από Αλεξ/πολη μέχρι Χορτιάτη!- T-Jet
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Βασικά, λίγο δύσκολο να το πάρει τεστ ντράιβ από Αλεξ/πολη μέχρι Χορτιάτη!Ενα τσιγαρο δρομος ειναι...σιγα...
-
κατ'αρχην αυριο το παιρνω εγω γιατι εχω μπει και σε λιστα αναμονης με τα στοιχεια μου κλπ, οποτε μου λετε που ειστε και οι δυο να περασω να σας παρω να παμε χορτιατη lol lol
-
Δεν γελάμε με αυτά τα πράγματα, ούτε κάνουμε πλάκα!
-
ShyTestosterone
Εγω θα το οδηγησω πρωτος
-
καλα καλα καλα, να σας πω που ειμαι εγω να περασετε να με παρετε τοτε?
FIAT FORUM