-
Καπου το ειδα στον δρομο σε αυτοκινητο και εχει πλακα και ειναι και βολικο....Ενα ασπρο μικρο φανελακι με κοντα μανικακια και ενα κοκκινο Ν στη μεση , κρεμασμενο με βεντουζα στο πισω τζαμι που βγαινει πολυ ευκολα με απλο ξεκρεμασμα.....Ψαχνω να το βρω για την κορη μου αλλα δεν το βρισκω...Ουτε στην Auto plus....
Και θα με βολευε στο αυτοκινητο της κορης μου Peugeot 206cc για την περιπτωση που το οδηγω κι εγω να το βγαζω ευκολα.Αλοιως φανταστειτε τι θα λενε οσοι με βλεπουν....Ενα σχεδον πουρο με καμπριο και ενα τεραστιο Ν πισω.....Ελεος !!!!!
Μηπως το εχετε δει να πουλιεται καπου ???:
-
Καπου το ειδα στον δρομο σε αυτοκινητο και εχει πλακα και ειναι και βολικο....Ενα ασπρο μικρο φανελακι με κοντα μανικακια και ενα κοκκινο Ν στη μεση , κρεμασμενο με βεντουζα στο πισω τζαμι που βγαινει πολυ ευκολα με απλο ξεκρεμασμα.....Ψαχνω να το βρω για την κορη μου αλλα δεν το βρισκω...Ουτε στην Auto plus....
Και θα με βολευε στο αυτοκινητο της κορης μου Peugeot 206cc για την περιπτωση που το οδηγω κι εγω να το βγαζω ευκολα.Αλοιως φανταστειτε τι θα λενε οσοι με βλεπουν....Ενα σχεδον πουρο με καμπριο και ενα τεραστιο Ν πισω.....Ελεος !!!!!
-
-
Δεν το έχω δει, όμως αυτό το κόκκινο Ν με βεντούζα δεν φαίνεται καθόλου. Καλύτερα να το πάρει κάποιος και να το βάψει άσπρο ή να του κολλήσει λευκή ταινία.
-
Το εχω δει σε βενζιναδικα... Και η αδερφη μου ειχε... Εχει πλακα αλλα καλυπτει λιγο περισσοτερο απο το αλλο με τη βεντζουζα.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Και θα με βολευε στο αυτοκινητο της κορης μου Peugeot 206cc
Αν ομως ξεχασει να το βγαλει και παει να το ανοιξει,θα δημιουργησει προβλημα.Ενω το αυτοκολλητο...
-
έχω δει αρκετά τέτοια να πουλιούνται σε καταστήματα με αστεία είδη δώρων π.χ. σαν τη Ρεζερβα
-
Αθηνα βορεια προαστεια εχει πουθενα Ρεζερβα ρε παιδια ?????
-
βαλε ενα Ν επανω και αστο ρε γιαννη.
θα το κανει το κολπο κι η κορη σου, και μετα......
επειτα τι σε νοιαζει τι θα λενε οι αλλοι στο δρομο οταν οδηγας εσυ?
αφου εισαι εμπειρος. αμα γελαει κανεις, κατεβαζεις το παραθυρο, του ριχνεις μια μουντζα, τα καντηλακια του, και ολα ο.κ. -
Ενα ασπρο μικρο φανελακι με κοντα μανικακια και ενα κοκκινο Ν στη μεση , κρεμασμενο με βεντουζα στο πισω τζαμι που βγαινει πολυ ευκολα με απλο ξεκρεμασμα.....Ψαχνω να το βρω για την κορη μου αλλα δεν το βρισκω...Εμάς μας το είχαν δωσει αυτό στην σχολή οδηγων. Απο τη μία ειχε το διαφημιστικο της σχολης και απο την άλλη το Ν. Ειχε και χρώματα ροζ, κοκκινο, μαύρο κλπ... Για να το πουλάνε, υποθέτω σε μαγαζιά με σταμπες κλπ θα το βρεις.
-
Γιαννη καταρχας καλοριζικο!Νομιζω πως το Ν ειναι υποχρεωτικο για 6 μηνες.Οταν λοιπον ανοιξει ο καιρος και ανοιγει η κορη σου την οροφη τι θα γινει με το Ν?Σου προτεινω για να εισαι σε μεγαλο ποσοστο νομιμος ,και ασφαλης η κορη σου να παρεις ενα αυτοκολλητο Ν και να το κολλησεις πισω.Το ξερω πως ειναι υπερβολικο και αντιαισθητικο αλλα εγω ειχα παρει κλιση για αυτο το λογο.
Και αντε να τους πβ ποσα χρονια οδηγουσα προ διπλωματος!(ρωτα τον Γιωργο ποσα! )
-
Το'χω δεί και' γω μια δυο φορές, έχει πλάκα αλλά όταν αρχίσει όλος ο κόσμος να το χρησιμοποιεί θα γίνει βαρετό...Εδώ που τα λέμε πήρα το δίπλωμα οδήγησης πριν 3 μήνες και δεν έχω βάλει Ν.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Γιαννη καταρχας καλοριζικο!Νομιζω πως το Ν ειναι υποχρεωτικο για 6 μηνες.Οταν λοιπον ανοιξει ο καιρος και ανοιγει η κορη σου την οροφη τι θα γινει με το Ν?Σου προτεινω για να εισαι σε μεγαλο ποσοστο νομιμος ,και ασφαλης η κορη σου να παρεις ενα αυτοκολλητο Ν και να το κολλησεις πισω.Το ξερω πως ειναι υπερβολικο και αντιαισθητικο αλλα εγω ειχα παρει κλιση για αυτο το λογο.
Και αντε να τους πβ ποσα χρονια οδηγουσα προ διπλωματος!(ρωτα τον Γιωργο ποσα! )
Ελα ρε; Σου εχω δωσει κληση για αυτο;;; Ελεος δηλαδη... Ποτε δεν εβαλα... Νομιζω οτι ειναι για ενα χρονο εκτος και αν αλλαξε κατι προσφατα...
-
Όντως, για ένα χρόνο πρεπει να έχεις το Ν
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ελα ρε; Σου εχω δωσει κληση για αυτο;;; Ελεος δηλαδη... Ποτε δεν εβαλα... Νομιζω οτι ειναι για ενα χρονο εκτος και αν αλλαξε κατι προσφατα...
Συναδελφοι σου μαλλον,και που να ηξεραν ποσα χρονια οδηγουσα χωρις καν διπλωμα!
Παντως εξω απο πλακα αν εισαι νεος οδηγος και πχ σου σβησει στο φαναρι,αν εχεις Ν ολοι καθονται κυριες και περιμενουν και γενικα σε προσεχουν στο δρομο,εχει λογικη η τοποθετηση του.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Παντως εξω απο πλακα αν εισαι νεος οδηγος και πχ σου σβησει στο φαναρι,αν εχεις Ν ολοι καθονται κυριες και περιμενουν και γενικα σε προσεχουν στο δρομο,εχει λογικη η τοποθετηση του.Εγώ γιατί αντίθετα έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι όταν δουν Ν, τότε είναι που κορνάρουν πιο γρήγορα και αρέσκονται σε μεγαλύτερο βαθμό στις σφήνες και στους απότομους ελιγμούς μπροστά στο αυτοκίνητο του νέου οδηγού .
Πέρα από την πλάκα, προσωπικά ποτέ δεν κόλλησα Ν και ευτυχώς κανείς ποτέ δε με σταμάτησε γι΄ αυτό το λόγο.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ευχαριστω φιλε μου....Το θεμα με την οροφη ειναι κατι που ισχυει και για τα αλλα Ν.
Οσο για τον Γιωργο....σιγα την αξιοπιστη πηγη...Χασοδικης γαρ !!!!
Καλα να περνας.ΥΓ. Παντως αρκετα θορυβωδης ο κινητηρας το 206 cc σε σχεση με οτι ηξερα μεχρι τωρα.
-
-Που πας κυρά μου, δε βλέπεις οτι έχεις STOP;
-Αχ καλε συγγνώμη αλλά δεν έχει μια βδομαδα που πηρα το δίπλωμα και έχω πολύ άγχος
-Ρε γμτ, στο γκαβάδι πέσαμε; Κυρία μου 'Ν' έχεις;
-Τι;;;; Πως τολμάτε κύριε;
-Σε ρωτάω κυριά μου 'Ν' έχεις;
-Α, δε σας επιτρέπω!
-Ελα τωρα που δε μου επιτρέπεις... Πες μου 'Ν' έχεις;
-Ναι ρε έχω! Τι θες;
-Ε, γιατί δεν το κολάς στο τζάμι να το βλέπουμε κι εμείς; -
Eγώ πρέπει να ήμουν ο μόνος άνθρωπος που κράτησε το Ν 3 χρόνια!!!
Μα για να ψαρώνω τους άλλους φυσικά...
Φίλε, βάλτο αυτοκόλλητο να υπάρχει, θα γλιτώσει την κόρη σου από πολλούς μπελάδες (υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που το σέβονται), ενώ παράλληλα θα ρίξεις πολύ γέλιο με τις εκφράσεις των άλλων όταν βλέπουν το Ν να πηγαίνει 'αέρα' και ψάχνονται από πού τους ήρθε...
-
Αθηνα βορεια προαστεια εχει πουθενα Ρεζερβα ρε παιδια ?????Εγώ το 'Ν' μου το κράτησα ένα χρόνο ακριβώς, αλλά μετά τους τρεις μήνες περίπου το είχα 'ριγμένο', να φαίνεται σα να έχει μόλις πέσει. Δέν έτυχε κανένας έλεγχος (φτου κακά ), αλλά σε φίλο μου που έτυχε και δεν είχε καθόλου του είπαν 'να πάρεις' και το θέμα έληξε εκεί.
Στην αρχή ήταν χρήσιμο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά από κάποιο σημείο και έπειτα ορισμένοι είχαν το σύνδρομο: 'Α, το Ν πάει έτσι; Εγώ πρέπει να πάω δύο φορές ταχύτερα!' και έκαναν σφήνες και μπασίματα ακόμα και όταν οδηγούσαν οι γονείς μου με ξεχασμένο το Ν.
Ενα πολυ βολικο "Ν" για νεους οδηγους.