-
Γι' αυτό έβαλα το 'και καλά'. Γιατί γενικώς υποτίθεται όσο πιο χαμηλός ο δείκτης τόσο πιο εύκολο το ζέσταμα. Αλλά αυτά είναι γενικεύσεις...
-
Όχι δεν είναι γενίκευση, είναι απλά λάθος. Το ζέσταμα συνδέεται με τον δείκτη φθοράς ο οποίος δείχνει την 'σκληρότητα' της γόμας και όχι τον δείκτη ταχύτητας που δείχνει την αντοχή του σκελετού.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Ήθελα να ρωτήσω για το πρόβλημα της ταλάντωσης του τιμονιού κατά το φρενάρισμα μεταξύ 120-110 χλμ/ώρα. Στο πρώτο ετήσιο σέρβις στη Δέλτα Car στη Πάτρα διαπιστώθηκε το πρόβλημα και αντικαταστάθηκε ένας βραχίονας της μπροστινής ανάρτησης χωρίς αποτέλεσμα. Κατόπιν αντικαταστάθηκαν οι μπροστινές δισκόπλακες και το πρόβλημα εξαλήφθηκε.
Επειδή πλησιάζει το δεύτερο ετήσιο σέρβις και το πρόβλημα των ταλαντώσεων επανέρχεται πάλι μήπως μπορεί κάποιος να με συμβουλεύσει πως να χειριστώ το θέμα? Υπάρχει λύση? Πληρώνω νέες δισκόπλακες? Υπάρχουν στην αγορά άλλες δισκόπλακες με καλύτερες προδιαγραφές που λύνουν οριστικά το πρόβλημα?
Σε μία άλλη αντιπροσωπία κάποιος πωλητής μου είπε ότι φταίει ο τρόπος οδήγησης και φρεναρίσματος που κάνω και οτι το αυτοκίνητο είναι πολύ βαρύ και καταπονεί τις δισκόπλακες!!!
Έχω διανύσει 19.000 χλμ σε 2 χρόνια.
Υπάρχει εγγύηση για αυτό το πρόβλημα?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Το πρόβλημα είναι διαπιστωμένο και δεν υφίσταται θέμα τρόπου οδήγησης του εκάστοτε οδηγού. Καλού κακού κάνε την επέκταση της εγγύησης αν προλαβαίνεις ακόμα.
Τα σοφά λόγια του πωλητή ασχολίαστα. Σου λέει δηλαδή με άλλα λόγια ότι η Audi έχει εξοπλίσει το πανάκριβο αυτοκίνητό σου με ανεπαρκή μέσα για φρενάρισμα! Σου είπε τουλάχιστον πως πρέπει να φρενάρεις να μάθουμε κι εμείς οι υπόλοιποι?
-
Καλησπέρα σε όλους
Έχω αγοράσει εδώ και περίπου 3 μήνες ένα εκπληκτικο Q5.
Ωστόσο έχω τις εξής απορίες:- Σε περίπου 3.000χλμ έχω προσθέσει 2 λίτρα λάδι.Είναι φυσιολογικό?
2)Τον τελευταίο μήνα η τρίτη ταχύτητα ορισμένες φορές βγαίνει μόνη της.Το κιβώτιο είναι μηχανικό και συμβαίνει μόνο στην
τρίτη ταχύτητα?
Στο αμάξι έχει γίνει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη επέκταση εγγύησης.Το πήρα μεταχειρισμένο με 20.000χλμ περίπου.
3)Ποία θεωρείται πιό αξιόπιστη αντιπροσωπεία στην θεσσαλονίκη?
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
thank's!
- Σε περίπου 3.000χλμ έχω προσθέσει 2 λίτρα λάδι.Είναι φυσιολογικό?
-
Λίγο εως πολύ υπερβολικό μου ακούγεται.Σίγουρα πρέπει να το ελέγξεις
2)Τον τελευταίο μήνα η τρίτη ταχύτητα ορισμένες φορές βγαίνει μόνη της.Το κιβώτιο είναι μηχανικό και συμβαίνει μόνο στην
τρίτη ταχύτητα?Το ίδιο
Όπου και να πας το ίδιο είναι..έχουν ακουστεί και καλά και άσχημα και για τους δυο.
Ξεκίνα με μια ερώτηση και στους 2,και προχώρα όπου δεις οτι έχεις πιο ολοκληρωμένη απάντηση
Καλά χιλιόμετρα -
Ο χρήστης NEWBORN έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους
Έχω αγοράσει εδώ και περίπου 3 μήνες ένα εκπληκτικο Q5.
Ωστόσο έχω τις εξής απορίες:- Σε περίπου 3.000χλμ έχω προσθέσει 2 λίτρα λάδι.Είναι φυσιολογικό?
τρίτη ταχύτητα?
Στο αμάξι έχει γίνει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη επέκταση εγγύησης.Το πήρα μεταχειρισμένο με 20.000χλμ περίπου.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
thank's!
Τα 1 και 2 ειναι εξαιτετικα σημαντικα προβληματα. Μην τα αφησεις ετσι γιατι δεν ξερεις τι αλλο μπορει να προκληθει στο αμαξι.
-
Πραγματικά εκπληκτικό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πραγματικά εκπληκτικόΠου να μην ήταν εκπληκτικό δηλαδή...
-
Μην δείτε άνθρωπο που μέσα στην εκπληκτική του επιλογη έχει τους προβληματισμούς του ... να τον αποπάρετε!!!
Στο θέμα της αντιπροσωπίας πάντως εδω πάνω ... ούτε κρύο, ούτε ζέστη κανένας τους αν και στο δικό μου Audi κάποια στιγμή (πάνε 4 χρόνια απο τότε βεβαια) προτίμησα την Skoda σε ένα θέμα με ανταλλακτικό που το είχε VW, Seat, Skoda και η Audi ... με είχε στην αναμονή με γαλλικό καφέ να βλέπω στην έκθεση 6 μαυρα εκθεσιακά αυτοκίνητα επι 3 μέρες.
-
Πάντως είμαι περίεργος αν όλα αυτά τα θέματα του Q5 τα έχουν και τα Α4/Α5.
Άκρα του τάφου σιωπή από τους ευτυχείς ιδιοκτήτες με τα, ομολογουμένως, εκπληκτικά αυτά αυτοκίνητα.
-
το να βγαινει η 3η ενα πραγμα σημαινει..
οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης του γ@μουσε το σπιτιεπειδη το χω προκαλεσει σε αυτοκινητο αυτο το πραγμα οταν ημουν πιο μικρος (κρατουσα τη 2α για να μη βγει ) , με σιγουρια λεω οτι δεν ειναι τυχαια πραγματα αυτα
και αυτο ειναι ενδειξη γενικοτερης αμελειας, καφριλας και ασχετοσυνης, ισως επρεπε να ψαξεις καλυτερα τι αυτοκινητο αγορασες
απο κιβωτια τουλαχιστον τα audi δεν εχουν θεμα αν δε τα ξεκωλιαζεις και τωρα θα ΠΡΕΠΕΙ να ανοιχτει κιβωτιο για να αλλαζουν πραγματα..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το να βγαινει η 3η ενα πραγμα σημαινει..
οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης του γ@μουσε το σπιτιεπειδη το χω προκαλεσει σε αυτοκινητο αυτο το πραγμα οταν ημουν πιο μικρος (κρατουσα τη 2α για να μη βγει ) , με σιγουρια λεω οτι δεν ειναι τυχαια πραγματα αυτα
και αυτο ειναι ενδειξη γενικοτερης αμελειας, καφριλας και ασχετοσυνης, ισως επρεπε να ψαξεις καλυτερα τι αυτοκινητο αγορασες
απο κιβωτια τουλαχιστον τα audi δεν εχουν θεμα αν δε τα ξεκωλιαζεις και τωρα θα ΠΡΕΠΕΙ να ανοιχτει κιβωτιο για να αλλαζουν πραγματα..
Αυτό ακριβώς! Έχουν μαμηθεί τα συγχρονιζέ... πολύ ακριβή ζημία!!!
-
Τςτςτςτςτς πως μιλάς έτσι Γιώργο? Εδώ είναι τοπικό εκπληκτικών Audi suv > 60.000€!! Δεν είμαστε ψιλικατζήδες με S3!
Εγώ πάντως σε 4 ωρίτσες φεύγω! Και φυσικά είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος...
-
Καλές διακοπές Στέφανε!!!
Το χωνί μη ξεχάσεις...
-
Να σαι καλά Αλέξανδρε! Ανταποδίδω τις ευχές! Καλές διακοπές σε όλους μας!!!
Χωνί δεν χρειάζεται...και με κλειστά μάτια το κάνω πλέον...
-
αφου ανοιξεις το λαδι προσεχε να μην το χεις χυμα στις αποσκευες σου μισογεματο γιατι θα στα κανει ολα λιμπα
αν και απο την εμπειρια σου αυτο πρεπει να το ξερεις
-
Yπονοείς κάτι;
Καλές διακοπές
-
Εγω πάντως με το Α5,το μονο πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν ένα τρίξημο του συμπλεκτη,το οποίο επισκευαστηκε,κάπου είχα γράψει λεπτομέρειες .Η κατανάλωση λαδιού απο τα 7500 εώς τα15000 ήταν περίπου 400ml.Θα γράψω αναλυτικοτατες εντυπώσεις όταν βρω χρόνο.Πάντως γενικά Είμαι υπερευχαριστημενος απο το αμάξι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αφου ανοιξεις το λαδι προσεχε να μην το χεις χυμα στις αποσκευες σου μισογεματο γιατι θα στα κανει ολα λιμπααν και απο την εμπειρια σου αυτο πρεπει να το ξερεις
Ξερω ξερω. Αν και η premium κατασκευη που ακουει στο ονομα Αudi q5 εχει προβλεψει και γι' αυτο!
Yπονοείς κάτι;
Καλές διακοπές
Ευχαριστω Αρη! Επισης!!
AUDI Q5