-
Εμενα παλι εδω και καμια 10 μερες αρχισε να τριζει η υαλοροφη!!!!!!
Την αλλη παρασκευη που θα ειμαι Αθηνα εχω ραντεβου στην ΚΑΡΕΝΤΑ για το δουν.... -
Ερώτηση κρίσεως; Τι κάνατε με την ασφάλεια κλοπής ή μικτή;
Κανονικά το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο το οποίο προκύπτει βάση του τιμολογίου αγοράς μειώνεται χρόνο με τον χρόνο και συνεπώσ πέφτουν και τα ασφάλιστρα εάν δεμ έχει γίνει κάποια αύξηση στο ενδιάμεσο. Στην περίπτωσή μας που τα αυτοκίνητα πήγαν σε ένα χρόνο 10με 15 χιλιάρικα πάνω τί γίνεται; -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Κανονικά το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο το οποίο προκύπτει βάση του τιμολογίου αγοράς μειώνεται χρόνο με τον χρόνο και συνεπώσ πέφτουν και τα ασφάλιστρα εάν δεμ έχει γίνει κάποια αύξηση στο ενδιάμεσο. Στην περίπτωσή μας που τα αυτοκίνητα πήγαν σε ένα χρόνο 10με 15 χιλιάρικα πάνω τί γίνεται;Ανεβάζεις το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο...γιατί αν συμβεί κάτι και εσυ πρέπει να αντικαταστήσεις το αυτοκίνητο,θα προκύψει η καινούργια τιμή και οχι η παλιά
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Κανονικά το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο το οποίο προκύπτει βάση του τιμολογίου αγοράς μειώνεται χρόνο με τον χρόνο και συνεπώσ πέφτουν και τα ασφάλιστρα εάν δεμ έχει γίνει κάποια αύξηση στο ενδιάμεσο. Στην περίπτωσή μας που τα αυτοκίνητα πήγαν σε ένα χρόνο 10με 15 χιλιάρικα πάνω τί γίνεται;Ανεβάζεις το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο...γιατί αν συμβεί κάτι και εσυ πρέπει να αντικαταστήσεις το αυτοκίνητο,θα προκύψει η καινούργια τιμή και οχι η παλιά
Νομίζω πως δεν μπορείς να το ανεβάσεις πάνω από το τιμολόγιο αγοράς,(ποια εταιρεία θα αποζημιώσει πάνω από αυτό, μείον την όποια παλαιότητα που σου χρεώνουν) εκτός και αν κάνεις νέο συμβόλαιο και εκτιμηθεί ως μεταχειρισμένο από κάποιον πραγματογνώμονα...
Εγώ αυτό που συμφωνήσαμε να κάνουμε ήταν μια πολυ μικρή μείωση σε σχέση με το αρχικό τιμολόγιο... -
Ωχ
Ναι έχεις δίκιο...υπάρχει το τιμολόγιο που δεν μπορείς να υπερβείς... -
οι τιμες των αυτοκινητων εχουν ανεβει
και των διαμερισματων εχουν πεσει.....
αν στο κλεψουν , με τα λεφτα της αποζημιωσης σιγουρα δε μπορεις να το ξαναπαρεις , ΑΛΛΑ μπορεις ανετα να παρεις μια μεζονετα στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ -
Άντε και montecarlo σε λίγο...
-
Εκει που οδηγουσα εμφανιστηκε στην οθονη η ενδειξη λαδιου ( oil min και κατι για να συπλμηρωσω ) παιζει να ναι προβλημα στην αναγνωριση της σταθμης και να μην χρειαζεται συπλμηρωμα?
-
Ο χρήστης bobfr150 έγραψε:
Εκει που οδηγουσα εμφανιστηκε στην οθονη η ενδειξη λαδιου ( oil min και κατι για να συπλμηρωσω ) παιζει να ναι προβλημα στην αναγνωριση της σταθμης και να μην χρειαζεται συπλμηρωμα?Οχι,εισαι για συμπληρωμα...
-
Σε νησι της βορειας Ελλαδας το σαββατοκυριακο αποφασισαμε να κατεβουμε σε μια παραλια απο κακοτραχαλο δρομο 5 χιλιομετρων ..... Στο αυτοκινητο 4 ενηλικες, 2 παιδια και το πορτ μπαγκαζ εκτοσ απο του οτι ηταν γεματο βαλιτσες , ειχε και δυο σακους με ΠΕΤΡΕΣ !! (συλλογη της συζυγου για να τις τοποθετησει στις γλαστρες της .....)
Το Q5 απλα ΑΠΑΙΧΤΟ /// στην ανηφορα στο χωματοδρομο πηγαινε σαν σε ευθεια ! -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Σε νησι της βορειας Ελλαδας το σαββατοκυριακο αποφασισαμε να κατεβουμε σε μια παραλια απο κακοτραχαλο δρομο 5 χιλιομετρων ..... Στο αυτοκινητο 4 ενηλικες, 2 παιδια και το πορτ μπαγκαζ εκτοσ απο του οτι ηταν γεματο βαλιτσες , ειχε και δυο σακους με ΠΕΤΡΕΣ !! (συλλογη της συζυγου για να τις τοποθετησει στις γλαστρες της .....)
Το Q5 απλα ΑΠΑΙΧΤΟ /// στην ανηφορα στο χωματοδρομο πηγαινε σαν σε ευθεια !Με το γνωστο ασφαλτινο dunlop πανω,ή εχεις μικτα χωματινα?
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Το Q5 απλα ΑΠΑΙΧΤΟ /// στην ανηφορα στο χωματοδρομο πηγαινε σαν σε ευθεια !Με το γνωστο ασφαλτινο dunlop πανω,ή εχεις μικτα χωματινα?
εχω τα μαμα michelin που ειναι καλα για ασφαλτο αλλα χειριστα για χιονι παγο
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
είναι παράλογο να έχεις απαιτήσεις από τα μαμα michelin για χιονι και πάγο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
είναι παράλογο να έχεις απαιτήσεις από τα μαμα michelin για χιονι και πάγο.
Τι να πουμε κι εμεις με τα Dunlop sport maxx,αμα βρει μερεντα θα κολλησει το allroad...
Τρομερο ασφαλτινο πρεπει να πω... -
καλημέρα! ψιλοάσχετο αλλά μια και συζητατε περι ελαστικών το νέο PIRELLI SCORPION VERDE το έχετε υπόψη σας ? μάλλον ασφάλτινο θεωρείται αλλά καινουριο σε τεχνολογία (οικολογικό)
-
γειά σας παιδιά. θα σας αναφέρω την εμπειρία μου με το Q5 που έχουμε με τη γυναίκα μου. στις 12 Αυγούστου μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από τη Χαλκιδική για Αθήνα, 200 μέτρα πριν φθάσουμε-ευτυχώς, έβγαλε ένδειξη σφάλματος στο αυτόματο κιβώτιο, στα αγγλικά βέβαια (limited functionality), και αμέσως μπλόκαρε στην ανηφόρα. προφανώς έπερνε μόνο κάποιες ταχύτητες, γιατί αφού μετακίνησε η γυναίκα μου που οδηγούσε εκείνη την ώρα τον επιλογέα,ξεμπλόκαρε. την άλλη μέρα πρωί πρωί το πήγα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην Ιερά Οδό από όπου έχει αγοραστεί. μέχρι να πάω, η απόσταση είναι γύρω στα 5 χιλιόμετρα, δεν έβγαλε ξανά σφάλμα. ο υπεύθυνος του συνεργείου με καθησύχασε, αφού το έβαλε στο διαγνωστικό, ότι χρειάζεται μια αναβάθμιση και σε δύο ώρες θα ήταν έτοιμο. πράγματι το παρέλαβα σε 2 ώρες και έκανα κάποια χιλιόμετρα, το γέμισα βενζίνη, γιατί θα συνεχίζαμε τις διακοπές μας και επέστρεψα σπίτι. λίγο αργότερα το πήρε η γυναίκα μου για μια δουλειά, και γυρίζοντας σπίτι, έβγαλε την ίδια ένδειξη με πιο έντονο το μπλοκάρισμα. χωρίς δισταγμό το ξαναπήγε στο συνεργείο.όπου της πρότειναν να το κρατήσουν για να το ελέγξουν. τελικά το αφήσαμε μέσα, και ευτυχώς όπως αποδείχτηκε, γιατί τελικά μας το παρέδωσαν 9 Σεπτέμβρη, αφού άλλαξαν όλο το κιβώτιο. προηγουμένως οι οδηγλιες της Audi ήταν να αλλάξουν τον εγκέφαλο του κιβωτίου, πράγμα που έκαναν, αλλά χωρίς επιτυχία. τελικά τέλος καλά όλα καλά, δεδομένου ότι ήταν στην εγγύηση, και δεν πληρώσαμε τίποτα. πληροφοριακά το κόστος θα ήταν 8000 ευρώ !!
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
γειά σας παιδιά. θα σας αναφέρω την εμπειρία μου με το Q5 που έχουμε με τη γυναίκα μου. στις 12 Αυγούστου μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από τη Χαλκιδική για Αθήνα, 200 μέτρα πριν φθάσουμε-ευτυχώς, έβγαλε ένδειξη σφάλματος στο αυτόματο κιβώτιο, στα αγγλικά βέβαια (limited functionality), και αμέσως μπλόκαρε στην ανηφόρα. προφανώς έπερνε μόνο κάποιες ταχύτητες, γιατί αφού μετακίνησε η γυναίκα μου που οδηγούσε εκείνη την ώρα τον επιλογέα,ξεμπλόκαρε. την άλλη μέρα πρωί πρωί το πήγα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην Ιερά Οδό από όπου έχει αγοραστεί. μέχρι να πάω, η απόσταση είναι γύρω στα 5 χιλιόμετρα, δεν έβγαλε ξανά σφάλμα. ο υπεύθυνος του συνεργείου με καθησύχασε, αφού το έβαλε στο διαγνωστικό, ότι χρειάζεται μια αναβάθμιση και σε δύο ώρες θα ήταν έτοιμο. πράγματι το παρέλαβα σε 2 ώρες και έκανα κάποια χιλιόμετρα, το γέμισα βενζίνη, γιατί θα συνεχίζαμε τις διακοπές μας και επέστρεψα σπίτι. λίγο αργότερα το πήρε η γυναίκα μου για μια δουλειά, και γυρίζοντας σπίτι, έβγαλε την ίδια ένδειξη με πιο έντονο το μπλοκάρισμα. χωρίς δισταγμό το ξαναπήγε στο συνεργείο.όπου της πρότειναν να το κρατήσουν για να το ελέγξουν. τελικά το αφήσαμε μέσα, και ευτυχώς όπως αποδείχτηκε, γιατί τελικά μας το παρέδωσαν 9 Σεπτέμβρη, αφού άλλαξαν όλο το κιβώτιο. προηγουμένως οι οδηγλιες της Audi ήταν να αλλάξουν τον εγκέφαλο του κιβωτίου, πράγμα που έκαναν, αλλά χωρίς επιτυχία. τελικά τέλος καλά όλα καλά, δεδομένου ότι ήταν στην εγγύηση, και δεν πληρώσαμε τίποτα. πληροφοριακά το κόστος θα ήταν 8000 ευρώ !!Δεν είναι με τα καλά τους το κιβώτιο κάνει σχεδόν 'οσο ένα μικρό αυτοκίνητο....
Τελικά καλά έκανα που:- Το πήρα με χειροκίνητο κιβώτιο
- Επέκτεινα την εγγύηση και
- Η γυναίκα μου δεν ξέρει που έχω τα κλειδιά...
ΥΓ. Κανά 2 φορές μου έχει βγάλει δυσλειτουργία στους προβολείς( έχω xenon - led) κατα το άνοιγμα του διακόπτη άλλα με κλείσιμο άνοιγμα του διακόπτη ξανά εξαφανίζεται. Έχει κανείς καμιά σχετική εμπειρία;
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
γειά σας παιδιά. θα σας αναφέρω την εμπειρία μου με το Q5 που έχουμε με τη γυναίκα μου. στις 12 Αυγούστου μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από τη Χαλκιδική για Αθήνα, 200 μέτρα πριν φθάσουμε-ευτυχώς, έβγαλε ένδειξη σφάλματος στο αυτόματο κιβώτιο, στα αγγλικά βέβαια (limited functionality), και αμέσως μπλόκαρε στην ανηφόρα. προφανώς έπερνε μόνο κάποιες ταχύτητες, γιατί αφού μετακίνησε η γυναίκα μου που οδηγούσε εκείνη την ώρα τον επιλογέα,ξεμπλόκαρε. την άλλη μέρα πρωί πρωί το πήγα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην Ιερά Οδό από όπου έχει αγοραστεί. μέχρι να πάω, η απόσταση είναι γύρω στα 5 χιλιόμετρα, δεν έβγαλε ξανά σφάλμα. ο υπεύθυνος του συνεργείου με καθησύχασε, αφού το έβαλε στο διαγνωστικό, ότι χρειάζεται μια αναβάθμιση και σε δύο ώρες θα ήταν έτοιμο. πράγματι το παρέλαβα σε 2 ώρες και έκανα κάποια χιλιόμετρα, το γέμισα βενζίνη, γιατί θα συνεχίζαμε τις διακοπές μας και επέστρεψα σπίτι. λίγο αργότερα το πήρε η γυναίκα μου για μια δουλειά, και γυρίζοντας σπίτι, έβγαλε την ίδια ένδειξη με πιο έντονο το μπλοκάρισμα. χωρίς δισταγμό το ξαναπήγε στο συνεργείο.όπου της πρότειναν να το κρατήσουν για να το ελέγξουν. τελικά το αφήσαμε μέσα, και ευτυχώς όπως αποδείχτηκε, γιατί τελικά μας το παρέδωσαν 9 Σεπτέμβρη, αφού άλλαξαν όλο το κιβώτιο. προηγουμένως οι οδηγλιες της Audi ήταν να αλλάξουν τον εγκέφαλο του κιβωτίου, πράγμα που έκαναν, αλλά χωρίς επιτυχία. τελικά τέλος καλά όλα καλά, δεδομένου ότι ήταν στην εγγύηση, και δεν πληρώσαμε τίποτα. πληροφοριακά το κόστος θα ήταν 8000 ευρώ !!Το αυτοκίνητο ήταν καινούργιο;πόσα χλμ είχε όταν έβγαλε την βλάβη;
-
Επίσης είχε γίνει το πρώτο update που είχε βγει για το s-tronic μας γύρω στο Μάρτη-Απρίλη?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επίσης είχε γίνει το πρώτο update που είχε βγει για το s-tronic μας γύρω στο Μάρτη-Απρίλη?είχαν γίνει κανονικά τα update. το αυτοκίνητο αγοράστηκε καινούριο 16-3-09 και έχει κάνει 12000 χιλ.
AUDI Q5