-
Πήγα για λάδια και άλλαξα και βραχίονες! Όλα την ίδια μέρα και χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Είχα αισθανθεί ένα ανεπαίσθητο τρέμουλο ιδιαίτερα σε κάποια φρεναρίσματα γύρω στα 120, χωρίς να πιστεύω οτι κάτι είχε το αυτοκίνητο. Μόλις όμως οδήγησα το αμάξι με τα νέα ψαλίδια κατάλαβα αμέσως τη διαφορά, είχε ξαναγίνει εντελώς βελούδινο σε αίσθηση το μπροστινό σύστημα. Προφανώς η φθορά ήταν σταδιακή και μικρή και για αυτό δεν το είχα συνηδειτοποιήσει. Συστήνω έναν έλεγχο σε όποιον έχει την παραμικρή αμφιβολία.
ΥΓ. Περιμέμοντας να το παραλάβω και χαζεύοντας στην αντιπροσωπεία το έπαθα το εγκεφαλικό όταν είδα την τιμή στο εκθεσιακό μοντέλο, με παραπλήσιο εξοπλισμό με το δικό μου!!! Λίγο πάνω από 70.000... 7000 επιπλέον έξτρα με 5000 επιπλέον φόρο!!!
έλα Αλέκο... -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Πήγα για λάδια και άλλαξα και βραχίονες! Όλα την ίδια μέρα και χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Συστήνω έναν έλεγχο σε όποιον έχει την παραμικρή αμφιβολία.Τάσο σε ποια αντιπροσωπεία πήγες; Το έψαξαν πολύ για τους βραχίονες ή τους αλλάξανε απευθείας;
Πόσα σου πήραν για την αλλαγή λαδιών; -
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Πήγα για λάδια και άλλαξα και βραχίονες! Όλα την ίδια μέρα και χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Συστήνω έναν έλεγχο σε όποιον έχει την παραμικρή αμφιβολία.
Τάσο σε ποια αντιπροσωπεία πήγες; Το έψαξαν πολύ για τους βραχίονες ή τους αλλάξανε απευθείας;
Πόσα σου πήραν για την αλλαγή λαδιών;Πήγα στην Autonet στις νέες τους εγκαταστάσεις στο Κορωπί. Από αυτούς το είχα αγοράσει.
Είχα μιλήσει τηλεφωνικά για το ραντεβού και τους είχα ενημερώσει για το τρέμουλο και εξαρχής μου είχαν πει για πιθανή αλλαγή στους βραχίονες που θα γινόταν αυθημερόν.Λόγω εργασίας το πήγα πρωί και το πήρα το μεσημέρι. Το δοκίμασαν μόνοι τους και προχώρησαν στην αντικατάσταση χωρίς καν να με ενοχλήσουν. Επιπλέον έκαναν και αναβάθμιση στο ραδιόφωνο με σύνδεση του αυτοκινήτου για μία ώρα με Γερμανία?!Και για αυτό με είχαν ενημερώσει κατά το κλείσιμο του ραντεβού. Το κόστος γύρω στα 185 με τα 100 να αφορούν το λάδι. -
Δηλαδή 85 εργατικά για την αλλαγή λαδιών;
-
Πήγα για λάδια και άλλαξα και βραχίονες! Όλα την ίδια μέρα και χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Συστήνω έναν έλεγχο σε όποιον έχει την παραμικρή αμφιβολία.
Τάσο σε ποια αντιπροσωπεία πήγες; Το έψαξαν πολύ για τους βραχίονες ή τους αλλάξανε απευθείας;
Πόσα σου πήραν για την αλλαγή λαδιών;Πήγα στην Autonet στις νέες τους εγκαταστάσεις στο Κορωπί. Από αυτούς το είχα αγοράσει.
Είχα μιλήσει τηλεφωνικά για το ραντεβού και τους είχα ενημερώσει για το τρέμουλο και εξαρχής μου είχαν πει για πιθανή αλλαγή στους βραχίονες που θα γινόταν αυθημερόν.Λόγω εργασίας το πήγα πρωί και το πήρα το μεσημέρι. Το δοκίμασαν μόνοι τους και προχώρησαν στην αντικατάσταση χωρίς καν να με ενοχλήσουν. Επιπλέον έκαναν και αναβάθμιση στο ραδιόφωνο με σύνδεση του αυτοκινήτου για μία ώρα με Γερμανία?!Και για αυτό με είχαν ενημερώσει κατά το κλείσιμο του ραντεβού. Το κόστος γύρω στα 185 με τα 100 να αφορούν το λάδι.Στο ραδιόφωνο τι ακριβώς αναβάθμιση έκαναν; Μήπως εννοείς το ΜΜΙ;
-
Τα εργατρικά πρέπει να ήταν κανα 50αρι τα 37 πρεπει να είναι φίλτρο καθαριστικά και τάπα. Θα τα δω και θα τα μεταφέρω αναλυτικά.
Εννοώ ραδιόφωνο γιατί έτσι μου είπαν και δεν έχω ΜΜΙ καρντιά μου... -
Τα εργατρικά πρέπει να ήταν κανα 50αρι τα 37 πρεπει να είναι φίλτρο καθαριστικά και τάπα. Θα τα δω και θα τα μεταφέρω αναλυτικά.
Εννοώ ραδιόφωνο γιατί έτσι μου είπαν και δεν έχω ΜΜΙ καρντιά μου...Τάσο είδες μήπως τι λάδια σου βάλανε;
-
Τάσο είδες μήπως τι λάδια σου βάλανε;[/quote]
Τα γνωστά Castrol Edge γιατί τα 400ml που περισσεύσανε μου τα κάναν πακέτο για το σπίτι!!!
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ..... ΦΕΥΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .....!!!!
-
Ο χρήστης thamor έγραψε:
Με καινουργιο προφυλακτηρα εργατικα & βαψιμο και καινουργιο ανακλαστηρα γυρω στα 650ε.Πριν 20 μερες επεσε πισω μου ενα πολο το οποιο διαλυθηκε μπροστα και το μονο που επαθα ηταν μια γρατζουνια στο κεντρο με ενα μικρο βαθουλωμα συν το σπασιμο του δεξιου ανακλαστηρα.Λογω του οτι πληρωνε η ασφαλεια ζητησα καινουργιο ππροφυλακτηρα.(εξ ου και το κοστος)
Ειναι πραγματικα απιστευτο ποσο συμπαγη κατασκευη εχει το Q5 και το διαπιστωσα ο ιδιος βλεποντας τι επαθε το δυστυχο πολοΑν έπεφτες εσύ στο polo τι πιστεύεις οτι θα συνέβαινε;
-
Γεια σε ολους...θυμιστε μου λιγο σε ποσα ml αντιστοιχει η καθε γραμουλα για το λαδι...100 η 200?
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Γεια σε ολους...θυμιστε μου λιγο σε ποσα ml αντιστοιχει η καθε γραμουλα για το λαδι...100 η 200?Αν δεν κάνω λάθος έχει 4 γραμμές... άρα 250 ml / γραμμή...
-
Νομίζω 5 γραμμές αρα 200 ml η καθεμία
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Γεια σε ολους...θυμιστε μου λιγο σε ποσα ml αντιστοιχει η καθε γραμουλα για το λαδι...100 η 200?Στην Audi μου είχανε πει άλλα. Συγεκριμένα ισχυρίζονταν ότι η απόσταση min - max είναι 800 ml.
Εγώ στο δικο μου έχω δει ότι υπάρχουνε και ενδιάμεσες στάθμες μεταξύ π.χ. 3/4 και 4/4 γεγονός που σημαίνει ότι για τις 4 κεντρικες στάθμες υπάρχουνε και από μια ενδιάμεση άρα συνολικά υπάρχουνε 4x2 = 8 γραμμές που αντιστοιχούν σε 100 ml η κάθε μια. Σε περίπτωση όμως που η απόσταση min max είναι 1000 ml κάθε γραμμή αντιστοιχεί σε 125 ml.
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Γεια σε ολους...θυμιστε μου λιγο σε ποσα ml αντιστοιχει η καθε γραμουλα για το λαδι...100 η 200?
Στην Audi μου είχανε πει άλλα. Συγεκριμένα ισχυρίζονταν ότι η απόσταση min - max είναι 800 ml.
Εγώ στο δικο μου έχω δει ότι υπάρχουνε και ενδιάμεσες στάθμες μεταξύ π.χ. 3/4 και 4/4 γεγονός που σημαίνει ότι για τις 4 κεντρικες στάθμες υπάρχουνε και από μια ενδιάμεση άρα συνολικά υπάρχουνε 4x2 = 8 γραμμές που αντιστοιχούν σε 100 ml η κάθε μια. Σε περίπτωση όμως που η απόσταση min max είναι 1000 ml κάθε γραμμή αντιστοιχεί σε 125 ml.
Η ένδειξη αποτελείται από 8 γραμμές όπως φαίνεται από την εικόνα:
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Στην Audi μου είχανε πει άλλα. Συγεκριμένα ισχυρίζονταν ότι η απόσταση min - max είναι 800 ml.
Η ένδειξη αποτελείται από 8 γραμμές όπως φαίνεται από την εικόνα:
Kαι κάτι ηλεκτρομηχανολογικό.....
Στο κάρτερ
α) υπάρχουν 8 αισθητήρες ένας για κάθε βαθμίδα?
β) υπάρχει μανόμετρο?
γ) με κάποιο τρόπο το 'ζυγίζει'?πως δουλέυει κάτι τέτοιο?
-
Γεια σας αγαπητοι εχοντες και κατεχοντες q5.
Περασα τρεις ωρες ευχαριστες διαβαζοντας τις σελιδες του forum.
Βρησκομαι στο εξωτερικο (φυλακες) χωρις αμεση προσβαση σε ιντερνετ.Ειχα γραψει ενα θεμα για τον ηχο που βγαζουν οι εξατμησεις,
ιδιαιτερα οταν ειναι κρυος ο κινητηρας.
Η δεξια κανει σαν παπακι (πρρρ-πρρρ-πρρρ)
Το πραγμα γινεται ανεπαισθητο οταν ζεσταθει ο κινητηρας.
Sory!!!!! Αλλα εγω εγραψα και εσεις με γραψατε. Ολα καλα.
Υγεια και να περναμε καλα.Λευτερη τι γινεται? Μαυρισες?
Οκ. Πλακα κανω για τις φυλακες. Ειμαι βραζιλια -
Η ψηφιακή στήλη που βλέπουμε δεν αντιστοιχεί σε ολη την χωρητικότητα του λαδιού αλλά σε 1 λίτρο.
Έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει στην ΕΤΕΑ -
Έχω την εντύπωση ότι είναι 5 γραμμές και η κάθε γραμμή αντιστοιχεί σε 200 ml... (και όχι 4 που είχα γράψει παραπάνω)
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Η ψηφιακή στήλη που βλέπουμε δεν αντιστοιχεί σε ολη την χωρητικότητα του λαδιού αλλά σε 1 λίτρο.
Έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει στην ΕΤΕΑΈτσι ακριβώς είναι, απλά μου είχανε πει ότι η χωρητικότητα του λαδιού που αντιστοιχεί στην περιοχή min max είναι 800 ml.
Έχω την εντύπωση ότι είναι 5 γραμμές και η κάθε γραμμή αντιστοιχεί σε 200 ml... (και όχι 4 που είχα γράψει παραπάνω)
Oι γραμμές είναι 8 όπως έχει πει και ο Βασίλης στη Photo που ανάρτησε (εξαιρώντας την τελευταία κάτω κάτω).
cpp. από όσο ξέρω υπάρχουνε ειδικοί αισθητήρες στο κάρτερ
AUDI Q5