-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Help wanted!
Ενόψη ταξιδιού προσπάθησα να δοκιμάσω να βγάλω την εταζέρα του χώρου αποσκευών και να τη τοποθετήσω στην 'ειδική' εσοχή που υπάρχει στη πλάτη των πίσω καθισμάτων. Έχοντας μαζί και το manual που δείχνει θεωρητικά τη θέση δεν κατάφερα να τη βάλω ποτέ! Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος?Αν δεν κάνω λάθος απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχεις το πακέτο (έξτρα) με τη δυνατότητα μετακινήσεως των πίσω καθισμάτων.
Οι πλάτες των καθισμάτων μετακινούνται άσχετα αν υπάρχουν τα έξτρα καθίσματα που μετακινούνται μπρος-πίσω. Τραβάς τον πλαϊνό μοχλό και σπρώχνεις μόνο την πλάτη και κάθεται σε 2 θέσεις: είτε κολλητά στην εταζέρα είτα αφήνοντας 10 πόντους κενό.
Έτσι νόμιζα και εγώ ότι στο χώρο αυτό (10 εκ) μπαίνει αλλά ψάχνοντας το, διαπίστωσα ότι απαιτείται το πακέτο (έξτρα) με τη δυνατότητα μετακινήσεως των πίσω καθισμάτων, αναφέρεται και στο μάνουαλ.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
και που είσαι ακόμα ! εγώ εχω 10.000 χιλιόμετρα και ακόμα ανακαλύπτω δυνατότητες .... Προχθές είχα μια φοβερή στριφτερη διαδρομή και το αμάξι φύσαγε ! (καποια στιγμή θα γράψω αναλυτικά )και που να δεις Λευτέρη όταν σε πάω σε εκτός δρόμου διαδρομές! Οι δυνατότητές του καταπληκτικές! Στην άσφαλτο νιώθεις την μια μόνο μεριά του ουρανού.Δεν παίζεται!
-
Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε όλους!
-
elpap έχεις pm...
-
Xρόνια πολλά σ'ολους με υγεια και πολλα χιλιομετρα με ασφαλεια
-
χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία
-
Χρονια πολλα και καλα σε ολους!!!
Σημερα νομιζω πως εκανα μ@@@@@α!
Μου αναψε η ενδειξη του λαδιου κι επειδη πανικοβληθηκα ,ειμαι και στην επαρχια, πηγα σε ενα ΒP βενζιναδικο και μου εδωσε τα Bp visco 3000 10W-40.
Συμπληρωσα ενα λιτρο!
Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Κανει αυτο το λαδι εστω και για συμπληρωμα η θα γινει καμια ζημια?
Ουτως η αλλως θα τα αλλαξω(εχω 8.000χλμ) με Castrol edge 5-30 W.
Πειτε βρε παιδια θα υπαρξει προβλημα αν κανω μερικα χλμ με αυτο το λαδι???Ευχαριστω.
-
μην ανησυχείς κανένα πρόβλημα με το συμπλήρωμα το έχω κάνει και εγώ dont worry και καλά χιλιόμετρα :-):-):-)
-
παιδιά έχετε ακούσει πότε τον εργοστάσιακο συναγερμό του αυτοκινήτου μας ? σαν να χτυπάει κινητό στο χαμηλό ..... απαράδεκτος . ξέρει κάνεις πως μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση ?
-
Ο χρήστης giannis37 έγραψε:
Χρονια πολλα και καλα σε ολους!!!Σημερα νομιζω πως εκανα μ@@@@@α!
Μου αναψε η ενδειξη του λαδιου κι επειδη πανικοβληθηκα ,ειμαι και στην επαρχια, πηγα σε ενα ΒP βενζιναδικο και μου εδωσε τα Bp visco 3000 10W-40.
Συμπληρωσα ενα λιτρο!
Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Κανει αυτο το λαδι εστω και για συμπληρωμα η θα γινει καμια ζημια?
Πειτε βρε παιδια θα υπαρξει προβλημα αν κανω μερικα χλμ με αυτο το λαδι???Ευχαριστω.
Να κάνεις αλλαγή το συντομότερο δυνατόν με τα ανάμικτα και να βάλεις τα λάδια που έβαζες.
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Χρονια πολλα και καλα σε ολους!!!
Σημερα νομιζω πως εκανα μ@@@@@α!
Συμπληρωσα ενα λιτρο!
Να κάνεις αλλαγή το συντομότερο δυνατόν με τα ανάμικτα και να βάλεις τα λάδια που έβαζες.
Συμφωνώ απόλυτα.... Τρίτη πρωί πρωί πήγαινε για αλλαγή λαδιών ΚΑΙ φίλτρου....
-
μην ανησυχείς κανένα πρόβλημα με το συμπλήρωμα το έχω κάνει και εγώ dont worry και καλά χιλιόμετρα :-):-):-)και που το ξερεις οτι δεν εχεις δημιουργησει προβλημα ή οτι δεν θα δημιουργηθει.
σαφεστατα πρεπει να αφαιρεθουν ολα τα λαδια και να μπουν καινουργια ιδιου τυπου.
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα με το λάδι που έβαλες - δεν απαγορεύεται η ανάμιξη.
Απλά δεν ισχύουν τα όρια χιλιομέτρων του κατασκευαστή στις αλλαγές λαδιών και είσαι εσύ υπεύθυνος για το πότε πρέπει να αλλάξεις τα λάδια. -
παιδιά έχετε ακούσει πότε τον εργοστάσιακο συναγερμό του αυτοκινήτου μας ? σαν να χτυπάει κινητό στο χαμηλό ..... απαράδεκτος . ξέρει κάνεις πως μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση ?Πρην τρεις μερες ειπα και γω να τσεκαρω τον συναγερμο. Λιγο ελειψε να ξηλωσω το φτερο το αυτοκινητου, αλλα συναγερμο δεν ακουσα (ουτε καν σαν κινητο)
-
Εχει τυχει σε καποιον,κατι σαν κομπιασματα στην επιταχυνση? Σαν να αφηνεις λιγο το γκαζι και το ξαναπατας ενα πραμα... Δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου γιατι συνεβη αρκετες φορες!
-
Ναί είναι γνωστό το φαινόμενο... Μάλλον είναι lag της τουρμπίνας. Αν δεν κάνω λάθος, σε προηγούμενα posts αναφέρθηκε ότι το 'πρόβλημα' λύνεται με νέα χαρτογράφηση του εγκεφάλου.
-
Χρόνια πολλά σε όλους.
Έχω κάνει 1400 χλμ και η ένδειξη του λαδιού έχει πέσει 2-3 γραμμές. Κάθε γραμμή είναι 200ml νομίζω. Γνωρίζει κανείς είναι φυσιολογικό; Το πάω αρκετά χαλαρά σπάνια περνάω τις 3000 στρ. -
Γι'αυτό σου καίει... Μόλις αρχίσεις να το δουλεύεις πάνω από 3000 στρ/min τότε θα μειωθεί η κατανάλωση λαδιού. Το ίδιο έπαθα κι'εγω και στις 6000 χλμ είχε καταναλώσει 1 lt λάδι και πήγα για αλλαγή. Μόλις άρχισα να 'το πατάω' λίγο, μειώθηκε αισθητά η κατανάλωση. Τώρα έχω 12.000 χλμ και λέιπουν 400 ml περίπου.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μην ανησυχείς κανένα πρόβλημα με το συμπλήρωμα το έχω κάνει και εγώ dont worry και καλά χιλιόμετρα :-):-):-)
και που το ξερεις οτι δεν εχεις δημιουργησει προβλημα ή οτι δεν θα δημιουργηθει.
σαφεστατα πρεπει να αφαιρεθουν ολα τα λαδια και να μπουν καινουργια ιδιου τυπου.
Για να μην παρεξηγουμαστε συμπληρωσα 500 ml με castrol edge 5 -30 γιατι δηλαδη θα πρεπει να αλλαξω ολα τα λαδια ?? Αλλο να εβαζα οτι ναναι λαδι μεσα ....
-
Ο χρήστης bobfr150 έγραψε:
Εχει τυχει σε καποιον,κατι σαν κομπιασματα στην επιταχυνση? Σαν να αφηνεις λιγο το γκαζι και το ξαναπατας ενα πραμα... Δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου γιατι συνεβη αρκετες φορες!εαν εισαι στο drive (εαν εχεις s tronic) τοτε ναι υπαρχει μια μικρη υστερηση στην αρχη ομως .... κατι που δεν το κανει οταν ειναι στο sport ... εαν ομως εχει υστερηση αργοτερα και αφ οταν εχει αρχισει να επιταχυνει τοτε δεν ειναι φυσιολογικο .....
AUDI Q5