-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
-
με αλοιφαδορο η με το χερι?
-
Χέρι
-
+1000
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Έχετε pm
To κέρωμα γίνεται για προστασία του χρώματος απο ήλιο,βροχή,έντομα κ.λ.π.Το αναφέρει και το μανουάλι..
Δεν το έκανα τόσο για το αισθητικό αποτέλεσμα οσο για την προστασία που προσφέρει,αν και έτσι μ' αρέσει περισσότερο πρέπει να πω.Ο πηλός περνιέται πριν το κέρωμα για πιο βαθύ καθαρισμό,και η ολη διαδικασία πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 2 φορές το χρόνοκαι τι πληρώνεις?
-
Έχεις pm
-
Ο χρήστης nx250 έγραψε:
Αυτό είναι το σωστό αποτέλεσμα μετά απο πηλό και κέρωμα με σκληρό κερί (που πρέπει όλοι να κάνουμε),απο εναν εξαιρετικό επαγγελματία του είδους.
Εδω φαίνεται το 'wet look'
Για πες μας και εμάς που έγινε αυτή η φοβερή δουλειά, ίσως με PM;
μήπως κάποιος από κύπρο ξέρει κάποιον εδώ που κάνει κάτι παρόμοιο ?
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Αυτό είναι το σωστό αποτέλεσμα μετά απο πηλό και κέρωμα με σκληρό κερί (που πρέπει όλοι να κάνουμε),απο εναν εξαιρετικό επαγγελματία του είδους.
Εδω φαίνεται το 'wet look'
ΚΟΥΚΛΙ
Στείλε αν θέλεις pm τιμή , πού έγινε , και κάνα τηλέφωνο τους ...... -
για να καταλαβω κανετε κατι για να προστατευσετε το χρωμα καλως,200ε περιπου επι 2 400ε το χρονο σε εξι με επτα χρονια θα εχετε δωσει 2500 για να προστατεψετε τι ?ποσο κανει να βαψουμε το αυτοκινητο οταν ξεθωριασει?με ολη την καλη διαθεση βεβαια
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
μήπως κάποιος από κύπρο ξέρει κάποιον εδώ που κάνει κάτι παρόμοιο ?
Αντε ρε ... ακομα δε το πηρες και θες και κερωμα
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
για να καταλαβω κανετε κατι για να προστατευσετε το χρωμα καλως,200ε περιπου επι 2 400ε το χρονο σε εξι με επτα χρονια θα εχετε δωσει 2500 για να προστατεψετε τι ?ποσο κανει να βαψουμε το αυτοκινητο οταν ξεθωριασει?με ολη την καλη διαθεση βεβαιαδεν ειναι 200 ... ειναι πολυ πολυ λιγοτερα ... δε σου εστειλε pm ο aris07
-
Ποιος μίλησε για 200 ευρώ;;;
Είναι πολύ λιγότερα..
Κοίτα τα μηνύματά σου... -
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
για να καταλαβω κανετε κατι για να προστατευσετε το χρωμα καλως,200ε περιπου επι 2 400ε το χρονο σε εξι με επτα χρονια θα εχετε δωσει 2500 για να προστατεψετε τι ?ποσο κανει να βαψουμε το αυτοκινητο οταν ξεθωριασει?με ολη την καλη διαθεση βεβαιαΣωστο... Δεν ξερω σε εσας, αλλα οταν το δικο μου πλενεται, μετα εχει ενα εφφε καθρεπτη σαν του κερωμενου στην φωτο παραπανω. Ισως να ειναι το χρωμα (μαυρο μεταλλικο)..
-
Kαι μένα μαύρο μεταλλικό είναι,αλλά δεν είχε αυτό το εφε πριν
Τεσπα γούστα είναι αυτά.. -
Ο χρήστης takisot έγραψε:
για να καταλαβω κανετε κατι για να προστατευσετε το χρωμα καλως,200ε περιπου επι 2 400ε το χρονο σε εξι με επτα χρονια θα εχετε δωσει 2500 για να προστατεψετε τι ?ποσο κανει να βαψουμε το αυτοκινητο οταν ξεθωριασει?με ολη την καλη διαθεση βεβαια
Σωστο... Δεν ξερω σε εσας, αλλα οταν το δικο μου πλενεται, μετα εχει ενα εφφε καθρεπτη σαν του κερωμενου στην φωτο παραπανω. Ισως να ειναι το χρωμα (μαυρο μεταλλικο)..
Εγω παλι δε το πλενω ποτε και ετσι προστατευεται παντα απο ενα παχυ στρωμα σκονης ....
Οταν παλι θελω να κανω εντυπωση ..... το πλενω -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ποιος μίλησε για 200 ευρώ;;;
Είναι πολύ λιγότερα..
Κοίτα τα μηνύματά σου...τα χρηματα μια χαρα ειναι Αρη ,εδω στο τοπο μου κατω απο 150ε δε στο κερωνει καλα κανενας
-
Η αληθεια ειναι οτι η γρατζουνια απο κλειδι φαινεται πολυ καλυτερα στο WET LOOK απο οτι το απλο μεταλικο , γιατι καθρεφτιζει .....
-
Γι' αυτό μίλησα για εξαίρετο επαγγελματία.Γιατί σέβεται απόλυτα την περιουσία του άλλου,χρεώνει λίγο και κάνει άψογη δουλειά.Και μην νομίσει κανείς οτι εχω κάποιο συμφέρον απο τον συγκεκριμένο,γιατί τον γνώρισα μόλις χθες..απλά είχα δει στο net άλλες δουλειές του και είχα διαβάσει και σχόλια πελατών του
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι η γρατζουνια απο κλειδι φαινεται πολυ καλυτερα στο WET LOOK απο οτι το απλο μεταλικο , γιατι καθρεφτιζει .....Μπα..μην είσαι και τόσο σίγουρος..στο δικό μου το κερί ψιλοκάλυψε και κάτι αραχνούλες που μου είχαν κάνει τα πλυντήρια
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι η γρατζουνια απο κλειδι φαινεται πολυ καλυτερα στο WET LOOK απο οτι το απλο μεταλικο , γιατι καθρεφτιζει .....
Μπα..μην είσαι και τόσο σίγουρος..στο δικό μου το κερί ψιλοκάλυψε και κάτι αραχνούλες που μου είχαν κάνει τα πλυντήρια
AUDI Q5