-
Μια χαρά είναι τα Dueler Sport (φαντάζομαι αυτά έχεις) στη συγκεκριμένη κατηγορία και σχετικά οικονομικά χωρίς να υστερούν σημαντικά σε κάποιο τομέα. Σε 235/60/18 η τετράδα βγαίνει στα 750-800€ άρα για τα δικά σου θα έλεγα το πολύ 100€ παραπάνω! Διαφορετικά Pirelli Scorpion Zero που είναι κορυφή (τουλάχιστον σε Χ5 που έχω οδηγήσει) ή Continental ContiCrossContact UHP (που δεν έχω προσωπική επαφή αλλά έχω ακούσει καλά λόγια).
-
ευχαριστω πολυ στεφανε......
-
Αχ αυτος ο Φεβρουαριος...να δουμε σε ποιον θα πρωτοερθει...... [/quote]
exis kanena neo pote tha erthi ?
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
Αχ αυτος ο Φεβρουαριος...να δουμε σε ποιον θα πρωτοερθει......exis kanena neo pote tha erthi ? [/quote]
Χαρη δεν νομιζω να αργησουμε!!!!Στο λεω γιατι εγω εκλεισα παραγγελια 29/10/09 μαζι με ενα ξαδερφο μου και το δικο του ηρθε!!!!Παραλαμβανει την Τεταρτη.Εμενα μου ειπαν οτι το αργοτερο το 2ο δεκαημερο του φεβρουαριου θα ειναι Ελλαδα για εκτελονισμο...Για να δουμε...
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα σε ολους τους συναδελφους.....Επειδη ηδη περασαν επτα μηνες και 17.000 χλμ συμβιωσης με το αυτοκινητο, αρχισαν να εμφανιζονται τα πρωτα 'αναγκαστικα' προβληματακια....σημερα το πρωι ανακαλυψα ενα μικρο ανοιγμα στο πλαινο του μπροστα αριστερου ελαστικου.....μαλλον απο απροσεξια σε πεζοδρομιο η σε καμμια πετρα σε καποια απο τις χωματινες που πηγα τον τελευταιο καιρο.....καταρχην αυτο θα παει πισω γι αμεγαλυτερη ασφαλεια....
επειση ομως ειμαι πρωταρης σε αυτη την κατηγορια αυτοκινητου, περα απο τα Bridgestone της μαμας (235/55/19) εχει καποιος να μου προτεινει κατι αλλο για την προσεχη αλλαγη???? Απο αυτα τα λαστιχα εχω μεινει γενικα ικανοποιημενος τοσο σε στεγνο οσο και σε βρεγμενο.....αλλα συνηθως τα εργοστασια παντα στην παραγωγη δεν βαζουν και ο,τι καλυτερο κυκλοφορει για να μειωσουν το κοστος, θα ηθελα και μια αλλη αποψη.....ευχαριστω πολυ εκ των προτερω οποιον απαντησει....και παλι καλα χιλιομετρα.....Είμαι ευχαριστημένος με τα dunlop sp sport,αν και είναι λίγο θορυβώδη..
Βέβαια δεν τα εχω βάλει σε χώμα.. -
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Αχ αυτος ο Φεβρουαριος...να δουμε σε ποιον θα πρωτοερθει......
Χαρη δεν νομιζω να αργησουμε!!!!Στο λεω γιατι εγω εκλεισα παραγγελια 29/10/09 μαζι με ενα ξαδερφο μου και το δικο του ηρθε!!!!Παραλαμβανει την Τεταρτη.Εμενα μου ειπαν οτι το αργοτερο το 2ο δεκαημερο του φεβρουαριου θα ειναι Ελλαδα για εκτελονισμο...Για να δουμε... [/quote]
teliose i paragogi tou stis 30 tou genari ke mou exoun pi oti mexri telos aftou tou mina oti tha erthi
gia na doume an ola pane kala -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Αν χρησιμοποιήσεις κάλτσες και τις βάλεις στους μπροστινούς τροχούς,όπως λέει η autosock για τα τετρακίνητα,σε συνδυασμό με το hill-descent control δεν νομίζω οτι θα υπάρξει πρόβλημα
Η μόνη μου ένστανση με τις κάλτσες-απο ότι έχω διαβάσει, γιατί δεν είχα ποτέ- είναι η ευαισθησία τους στην άσφαλτο. Για εντελώς περιστασιακή χρήση ίσως να είναι ιδανική επιλογή, αλλά για έναν τακτικο επισκεπτη του βουνού που πρέπει να κατέβει μαζί με άλλα 100 αυτοκίνητα σε κομβοι, με συνεχώς εναλλασσόμενα κομάτια καθαρής και χιονισμένης ασφάλτου, μάλλον θα βρεθεί πολύ σύντομα με τρύπιες κάλτσες.....
Το βάλε βγάλε μπορεί να είναι εύκολο αλλά πόσες φορές να το κάνει κανείς, ειδικότερα όταν υπάρχει κίνηση, είσαι σε στενό ορεινό δρόμο με στροφές , χωρίς ορατότητα, με ομίχλη και έχει -10?
Για μένα η σωστή λύση είναι το χιονολάστιχο μαζί με ένα τουλάχιστον ζευγάρι καλές αλυσίδες...Για τις συνθήκες που γράφεις,ναι σίγουρα τα χιονολάστιχα είναι η καλύτερη επιλογή..για κάποιον σαν και μένα όμως που θα πατήσει τα χιόνια 1-2 φορές το χρόνο,η κάλτσες είναι super!
-
+1
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Αν χρησιμοποιήσεις κάλτσες και τις βάλεις στους μπροστινούς τροχούς,όπως λέει η autosock για τα τετρακίνητα,σε συνδυασμό με το hill-descent control δεν νομίζω οτι θα υπάρξει πρόβλημα
Η μόνη μου ένστανση με τις κάλτσες-απο ότι έχω διαβάσει, γιατί δεν είχα ποτέ- είναι η ευαισθησία τους στην άσφαλτο. Για εντελώς περιστασιακή χρήση ίσως να είναι ιδανική επιλογή, αλλά για έναν τακτικο επισκεπτη του βουνού που πρέπει να κατέβει μαζί με άλλα 100 αυτοκίνητα σε κομβοι, με συνεχώς εναλλασσόμενα κομάτια καθαρής και χιονισμένης ασφάλτου, μάλλον θα βρεθεί πολύ σύντομα με τρύπιες κάλτσες.....
Το βάλε βγάλε μπορεί να είναι εύκολο αλλά πόσες φορές να το κάνει κανείς, ειδικότερα όταν υπάρχει κίνηση, είσαι σε στενό ορεινό δρόμο με στροφές , χωρίς ορατότητα, με ομίχλη και έχει -10?
Για μένα η σωστή λύση είναι το χιονολάστιχο μαζί με ένα τουλάχιστον ζευγάρι καλές αλυσίδες...Για τις συνθήκες που γράφεις,ναι σίγουρα τα χιονολάστιχα είναι η καλύτερη επιλογή..για κάποιον σαν και μένα όμως που θα πατήσει τα χιόνια 1-2 φορές το χρόνο,η κάλτσες είναι super!
Να σημειώσω εδώ όμως ότι οι κάλτσες δε βγαίνουνε για 19αρες (235/55/19) κ 20αρες, ενώ η τιμή των αλυσίδων με λάστιχο για αυτή τη διάσταση είναι 500 €!!!!!!!! Επίσης δεν ξέρω αν βγαίνουνε για 18αρες...
-
Για διάσταση 235/55/19 είναι το Νο 697 στο σαιτ της autosock
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Χαρη δεν νομιζω να αργησουμε!!!!Στο λεω γιατι εγω εκλεισα παραγγελια 29/10/09 μαζι με ενα ξαδερφο μου και το δικο του ηρθε!!!!Παραλαμβανει την Τεταρτη.Εμενα μου ειπαν οτι το αργοτερο το 2ο δεκαημερο του φεβρουαριου θα ειναι Ελλαδα για εκτελονισμο...Για να δουμε... [/quote]
Yπομονη, υπαρχουν χειροτερες καταστασεις!!!!!
Η παραγγελια εγεινε 31/07/09 και ακομη ειμαι στο περιμενε.
Τα τελευταια νεα ειναι οτι 11/02/10 ερχεται καραβι με το εμπορευμα.
Υπολογιστε και τις μερες για εκτελωνισμο, οποτε παμε για μετα τις 15 φλεβαρη. -
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Χαρη δεν νομιζω να αργησουμε!!!!Στο λεω γιατι εγω εκλεισα παραγγελια 29/10/09 μαζι με ενα ξαδερφο μου και το δικο του ηρθε!!!!Παραλαμβανει την Τεταρτη.Εμενα μου ειπαν οτι το αργοτερο το 2ο δεκαημερο του φεβρουαριου θα ειναι Ελλαδα για εκτελονισμο...Για να δουμε...
με το καλό να παραλάβεις γιώργο .... Όσο για το χάρη πρέπει να ξέρει ότι τα δεξιότίμονα έρχονται με αγγλικό πλοίο (που επίσης έχει το τιμόνι δεξιά ) που ξεκινάει από βαλτική αλλά στρίβει πρώτα δεξιά (για ευνόητους λόγους ) και περνάει από σιβηρία .... Αλασκα , εκεί περιμένει κανένα τετραμηνο να λιώσουν οι πάγοι και αν είναι τυχερός το καλοκαίρακι θα το παραλάβει ! Πες και συ κάτι που ξέρεις από αυτα !
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Για διάσταση 235/55/19 είναι το Νο 697 στο σαιτ της autosockΓια στείλε Link γιατί όταν είχα ψάξει εγώ δεν υπήρχε....
-
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
με το καλό να παραλάβεις γιώργο .... Όσο για το χάρη πρέπει να ξέρει ότι τα δεξιότίμονα έρχονται με αγγλικό πλοίο (που επίσης έχει το τιμόνι δεξιά ) που ξεκινάει από βαλτική αλλά στρίβει πρώτα δεξιά (για ευνόητους λόγους ) και περνάει από σιβηρία .... Αλασκα , εκεί περιμένει κανένα τετραμηνο να λιώσουν οι πάγοι και αν είναι τυχερός το καλοκαίρακι θα το παραλάβει ! Πες και συ κάτι που ξέρεις από αυτα !
me liga logia na stamatiso na exo psebdesthisis oti tha erthi telos aftou tou mina......
ara gia kalokerines boltes na arxiso na proetimazome ke oxi gia ximoniatikes .....
pantos efxome na mas diapsefsoun edo stin kipro ke na erthi stin imerominia pou mou exoun pi -
kati asxeto......kanenas apo kipro me q5???? na kanoume kanena club isos ? pezi kati tetio ?
-
με το καλό να παραλάβεις γιώργο .... Όσο για το χάρη πρέπει να ξέρει ότι τα δεξιότίμονα έρχονται με αγγλικό πλοίο (που επίσης έχει το τιμόνι δεξιά ) που ξεκινάει από βαλτική αλλά στρίβει πρώτα δεξιά (για ευνόητους λόγους ) και περνάει από σιβηρία .... Αλασκα , εκεί περιμένει κανένα τετραμηνο να λιώσουν οι πάγοι και αν είναι τυχερός το καλοκαίρακι θα το παραλάβει ! Πες και συ κάτι που ξέρεις από αυτα ! [/quote]
Το χειρότερο με αυτή τη Δεξιά διαδρομή, είναι, αφού λιώσουν οι π'αγοι κλπ, το ενδεχόμενο πειρατείας στον Ινδικό!!! Πόσο άραγε να ζητάνε σε λύτρα για ένα δεξιοτίμονο Q5?
Επίσης από σίγουρες πληροφορίες που έχω τον Μαιο που το αμάξι του Χάρη θα πλησιάζει Μεσόγειο οι Αιγύπτιοι Αγρότες του Νείλου θα κλείσουν τη Διώρυγα του Σουέζ για κάνα μήνα, σε συμπαράσταση στους Έλληνες αγρότες, που θα εξακολουθούν να κλείνουν τους δρόμους και ούτε εμείς θα μπορούμε να κάνουμε βόλτες . Τώρα αν αναγκαστεί να κάνει το γύρω της Αφρικής θα το περίμενα κατά το Σεπτέμβριο...ΥΓ. Με όλα αυτά που έχουμε πει στο Χάρη, αν τυχόν έρθει Ελλάδα θα πρέπει εκ περιτροπής να του δανείζουμε τα δικά μας, γιατί εαν πάμε στην Κύπρο Βλέπω ενα δεξιοτίμονο Q5(το μόνο στην κύπρο με σήμαQ5 club of Cyprus) να μας κυνηγάει(και τα ρημάδια δεν διακρίθηκαν στα τεστ για την προστασία των πεζών!!)
-
kati asxeto......kanenas apo kipro me q5???? na kanoume kanena club isos ? pezi kati tetio ?Χμμμμ....Εδώ..... μάλλον.........
Είμαι σε συζητήσεις με την αντιπροσωπεία........ φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο...... -
Ο χρήστης darthk έγραψε:
kati asxeto......kanenas apo kipro me q5???? na kanoume kanena club isos ? pezi kati tetio ?
Χμμμμ....Εδώ..... μάλλον.........
Είμαι σε συζητήσεις με την αντιπροσωπεία........ φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο......diladi?
-
Χμμμμ....Εδώ..... μάλλον.........
Είμαι σε συζητήσεις με την αντιπροσωπεία........ φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο......diladi?
Δηλαδή είναι υποψήφιο ανάμεσα σε 2-3 αυτοκίνητα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ποιος θα προσφέρει το καλύτερο πακέτο.
Ξέρεις πως γίνονται αυτά. Άμα θέλουν.... ειδάλλως.... και αλλού πορτοκαλιές.....
AUDI Q5