-
21' είναι το ζαντικό?
Καλή φάση...αλλά έτσι από περιέργεια αφού θες ζάντες-γίγας και χαμήλωμα γιατί δεν έπαιρνες κατευθείαν Α5?? Σιγά τη διαφορά. -
stefan αυτες που βλεπεις ειναι 22'....εγω θα βαλω 19' για να μπορω να παταω και λιγο χωματακι
Και μια και λεμε για ζαντες...οι 19' βγαινουν σε ΕΤ 25 και ΕΤ 40...τι προτεινετε? -
Ο χρήστης christav έγραψε:
Στην αρχή νόμιζα ότι είναι η ιδέα μου, αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι το ακόλουθο πρόβλημα είναι το χειρότερο που αντιμετώπισα μέχρι τώρα:
Κατά τη διάρκεια της πορείας, ακούγεται το θρόισμα του ανέμου από τις πόρτες, όπως ακριβώς ακούγεται όταν έχουμε ελάχιστα ανοιγμένο το παράθυρο . Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν όντως μπαίνει αέρας απο κάπου ή η ηχομόνωση είναι τόσο χάλια. Το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο και το επιβεβαίωσαν χθες η γυναίκα μου και ο πατέρας μου που ήτανε συνεπιβάτες. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό;;;;;; Πάντως ότι και να συμβαίνει είναι απαράδεκτο να βάζω πολύ δυνατά τη μουσική για να μην ακούω τον αέρα.Κάποια στιγμή είχα διαβάσει κάτι τέτοιο..ίσως και εδω μέσα.Το πρόβλημα λύνεται απο τα λάστιχα της πόρτας αν θυμάμαι καλά..κάνε μια βόλτα στην αντιπροσωπεία
-
Θα μπορούσα να διαβάσω την γνώμη σας αν θα πρέπει απλά να συμπληρώσω λάδι ή αν θα πρέπει να κάνω αλλαγή λαδιών και φίλτρο ? Εχω 8000 χλμ. και η στάθμη λαδιού είναι στην μία γραμμή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ο χρήστης christav έγραψε:
Στην αρχή νόμιζα ότι είναι η ιδέα μου, αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι το ακόλουθο πρόβλημα είναι το χειρότερο που αντιμετώπισα μέχρι τώρα:
Κατά τη διάρκεια της πορείας, ακούγεται το θρόισμα του ανέμου από τις πόρτες, όπως ακριβώς ακούγεται όταν έχουμε ελάχιστα ανοιγμένο το παράθυρο . Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν όντως μπαίνει αέρας απο κάπου ή η ηχομόνωση είναι τόσο χάλια. Το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο και το επιβεβαίωσαν χθες η γυναίκα μου και ο πατέρας μου που ήτανε συνεπιβάτες. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό;;;;;; Πάντως ότι και να συμβαίνει είναι απαράδεκτο να βάζω πολύ δυνατά τη μουσική για να μην ακούω τον αέρα.και εγω εχω το ιδιο προβλημα,μετα τα 120khm.Πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπε ο αρχιμηχανικος που το εκανε μια βολτα οτι ειναι απο τους καθρεπτες και οτι ειναι φυσιολογικο!!!!Eπειδη απο πολλους ακουσα οτι στο ταξιδι ειναι αθορυβο νομιζα οτι υπαρχει καποιο προβλημα(πολλες φορες παταω τα κουμπια απο τα παραθυρα μηπως δεν ειναι καλα κλειστα)
-
Ο χρήστης elpap έγραψε:
Θα μπορούσα να διαβάσω την γνώμη σας αν θα πρέπει απλά να συμπληρώσω λάδι ή αν θα πρέπει να κάνω αλλαγή λαδιών και φίλτρο ? Εχω 8000 χλμ. και η στάθμη λαδιού είναι στην μία γραμμή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Οι απόψεις διαφοροποιούνται.Κάποιοι άλλαξαν στις 5.000,κάποιοι στις 7.500..κ.ο.κ.
Εγω εχω 11.000 σχεδόν και δεν εχω αλλάξει.Θα το κάνω στις 15.000 όπως συνιστά η εταιρεία.Είναι καθαρά προσωπική η εκτίμηση αλλαγής ή οχι.Εσυ πάντως αν δεν αλλάξεις άμεσα,πρέπει τάχιστα να συμπληρώσειςalap
Καλά ο.κ. αυτός έλεγε τις @$%( του περί καθρεφτών... εσυ δεν είχες πρόχειρο κανά παπούτσι να του πετάξεις στο κεφάλι??:fryingpan: -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Θα μπορούσα να διαβάσω την γνώμη σας αν θα πρέπει απλά να συμπληρώσω λάδι ή αν θα πρέπει να κάνω αλλαγή λαδιών και φίλτρο ? Εχω 8000 χλμ. και η στάθμη λαδιού είναι στην μία γραμμή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Οι απόψεις διαφοροποιούνται.Κάποιοι άλλαξαν στις 5.000,κάποιοι στις 7.500..κ.ο.κ.
Εγω εχω 11.000 σχεδόν και δεν εχω αλλάξει.Θα το κάνω στις 15.000 όπως συνιστά η εταιρεία.Είναι καθαρά προσωπική η εκτίμηση αλλαγής ή οχι.Εσυ πάντως αν δεν αλλάξεις άμεσα,πρέπει τάχιστα να συμπληρώσειςalap
Καλά ο.κ. αυτός έλεγε τις @$%( του περί καθρεφτών... εσυ δεν είχες πρόχειρο κανά παπούτσι να του πετάξεις στο κεφάλι??:fryingpan:υπαρχει περιπτωση να φταινε τα λαστιχα στις πορτες η κατι αλλο για τον θορυβο απο τον αερα?
-
Κοίτα...ή απο τις πόρτες είναι,ή απο το παρμπρίζ..εφόσον λες οτι ακούγεται σαν να μην έχεις κλείσει το παράθυρο εντελώς,πιστεύω οτι είναι απο κει.Και το πιο πιθανό είναι κάποιο λάστιχο
-
Μάλλον έχουν δίκιο που λένε απο τους καθρέπτες.
Εχω παρατηρήσει ότι ακούγετε ένας αεροδυναμικός θόρυβος, ακριβώς σαν να είναι λίγο ανοιχτό το παθάρυρο, μετά τα 130-140 χαω.Δοκίμασα και έκλεισα τους καθρέπτες και ο θόρυβος άλλαξε εντελώς χροιά, μειώθηκε αισθητά και εμφανίστηκε σε +10 περίπου χιλιόμετρα. Αλλωστε είναι θόρυβος αέρα και όχι περιβάλλοντος για να είναι κάποιο λάστιχο.... Ασε που αν ήταν λάστιχο, πιστεύω ότι σε δυνατή βροχή θα έβαζε και νερό...
-
Δεν ειναι φυσιολογικο οταν ολοι οι θορυβοι ειναι ελαχιστοποιημενοι, ο ηχος που παραγετε απο την ομαλη ροη του αερα απο ενα σημειο που προεξεχει να ακουγετε, οταν το μοναδικο υλικο που παρεμβαλετε ειναι ενα γυαλι, το οποιο δεν εχει τις καλυτερες ηχομονωτικες (και θερμικες) ιδιοτητες - ειδικα στο παχος που χρησιμοποιειται στα πλευρικα παραθυρα ?? Αν ο θορυβος ειναι σφυριγμα τοτε ναι καποιο προβλημα υπαρχει. Μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι?
-
Ο 'θόρυβος' που λέτε είναι από τους καθρέπτες.
-
Πάντως όλα τα νέα audi έχουν αρκετά μεγάλους καθρέπτες για το μέγεθος του αυτοκινήτου...
Α4, Q5, A6, Q7 -
Όντως είναι πολύ μεγάλοι. Ειδικά των Q7-Q5 είναι μάλλον από scania.
-
Βολικότατοι οι μεγάλοι καθρέφτες μας αλλά όντως έχουν αρκετούς αεροδυναμικούς θορύβους!
-
ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΤΏΡΑ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΈΦΤΕΣ .... ΑΛΛΆ ΚΡΆΤΙΕΜΑΙ
-
-
Christav απο ποια ταχύτητα και μετά ακούς τον αέρα?
-
Εχει κανενας σελοτειπ προχειρο ???
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Εχει κανενας σελοτειπ προχειρο ???και με το σαλιο κατι γινεται!
φτυστο να μη το ματιασεις -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
H αλήθεια είναι ότι ψήνω εδώ και καιρό τον πατέρα μου να το πουλήσει αλλά δεν υπάρχει μια καλή εναλλακτική ακόμα στα λεφτά αυτά! Που στο διάολο είναι και το καινούριο Χ3??stefan!Εμαθα οτι ετοιμαζουν το Χ3 για αντικα!
AUDI Q5