-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Παιδια, οταν το παμε με το καλο για το σερβις των 15.000 χιλιομετρων, μπορουμε να τους πουμε να αλλαξουν τα λαδια με αυτα που θα τους προμηθευσουμε εμεις (τα εργοστασιακα δηλαδη)?
Ρωταω διοτι προφανως θα εχει μεγαλη διαφορα στο κοστος...Ναι το έχω κάνει και πλήρωσα μόνο φίλτρο και εργατικά κοντά στα 50 €!
Καλη φαση! Φανταζομαι σε εξουσιοδοτημενο ετσι? Εγω το πηρα απο Παζαρο..
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους,εγω παραδοξως μετα την πρωτη αλλαγη στα 9.500χλμ και επειτα απο 7.000χλμ περιπου δεν εχει κινηθει η στθμη του λαδιού, σε σημειο που ανησυχω μηπως εχει κολλησει κατι και δεν δειχνει σωστα και καποια μερα τα παρω ολα αγκαλια και κολλημενα μεταξυ τους.....ελπιζω να μην εχει συμβει κατι τετοιο.....
P.s.: Έκλεισα ραντεβού σε 10 μέρες για να αλλάξω το πρώτο λάδι (6000 Km). Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι το 1 lt κοστίζει 23 ευρώ και θα χρειαστώ 4 lt. Θα το πάρω όμως από το g-market.gr (castrol 5w-30) που το είχε πάρει ένας φίλος και έτσι γλυτώνω αρκετά λεφτά. Επειδή διαβασα εδω μέσα ακόμα και για 6 lt λάδι που αγόρασε κάποιος για να αλλάξει τα λάδια, μπορεί καποιος να μου πει πόσα λίτρα θα χρειαστώ συνολικά;; Ευχαριστωωωωω!!
Tελικά ξέρει κανείς πόσα lt λάδι θα χρειαστώ;;;
Περίπου 4,5 λίτρα χρειάζεσαι για την αλλαγή, οπότε αγοράζεις 5 λίτρα και σου περισσεύει και για συμπλήρωμα.
Για την ακρίβεια με αλλαγή φίλτρου θα χρειαστείς 4,7 l οπότε ο Stefan έχει δίκιο. Πάρε 5 L Castrol Edge 5-30 και κράτα και 300 ml για συμπλήρωμα (αν κ χλωμό να σου φτάσουνε 300 ml μέχρι την επόμενη αλλαγή).
Εγώ πάντως μετά την πρώτη αλλαγή έχω κανει 3.700 km και η στάθμη είναι στα 3/4 του MAX. Από όσο γνωρίζω έχει κάψει μέχρι τώρα 200 ml που δεν είναι και άσχημα. Έχει παρατηρήσει κανείς μείωση της κατανάλωσης λαδιού μετά την παρθενική αλλαγή;
Περίεργο μου φαίνεται αυτό που λες αν και θα έπρεπε θεωρητικά να χαίρεσαι...
Παρόλα αυτά μπορείς να βάλεις και βέργα στον κινητήρα κατόπιν παραγγελίας για μέγιστη αξιοπιστία...
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Παιδια, οταν το παμε με το καλο για το σερβις των 15.000 χιλιομετρων, μπορουμε να τους πουμε να αλλαξουν τα λαδια με αυτα που θα τους προμηθευσουμε εμεις (τα εργοστασιακα δηλαδη)?
Ρωταω διοτι προφανως θα εχει μεγαλη διαφορα στο κοστος...Ναι το έχω κάνει και πλήρωσα μόνο φίλτρο και εργατικά κοντά στα 50 €!
Καλη φαση! Φανταζομαι σε εξουσιοδοτημενο ετσι? Εγω το πηρα απο Παζαρο..
Καρέντα Mall!
-
Εκτός απο την ψηφιακή ένδειξη της μπάρας υπάρχει και λαμπάκι προειδοποίησης αν η στάθμη κατέβει πολύ.Οπότε μην αγχώνεσαι
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Επίσης κι εγώ και ετοιμάζομαι για τη δεύτερη αλλαγή τώρα.
@ ΚΑΡΕΝΤΑ Mall -
Καλησπερα σ'ολους.
Μηπως γνωριζει καποιος ποσος ειναι ο χρονος παραδωσης του αυτοκινητου?
Η παραγελεια εγεινε Αυγουστο, με σκοπο παραδωσης Δεκεμβρη και κυκλοφορεια
Γεναρη 2010. Παμε για τελος Γεναρη και δεν εχει ερθει ακομη.
Τελευταια ενημερωση ειναι στον δρομο με αφιξη 22-23 τρεχοντα μηνα.
Αν βαλουμε και τον εκτελωνισμο, πιασαμε αρχες Φλεβαρη.
Υπαρχει καποιος ομοιοπαθεις που κοντευει να βγαλει σπυρακια??????????? -
Ναι, αυτή είναι η σωστή ημερομηνία.
-
Γεια σε ολους...καποιος που εχει βαλει το Αudi Sound System μπορει να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος με την αποδοση του ηχου????Thanks...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ναι, αυτή είναι η σωστή ημερομηνία.
Οκ. Υπομονη!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Γεια σε ολους...καποιος που εχει βαλει το Αudi Sound System μπορει να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος με την αποδοση του ηχου????Thanks...Το χω βάλει εγώ. Σαν ποιότητα ήχου για τα λεφτά του είναι ικανοποιητικό. Το ίδιο και σαν ένταση. Βέβαια αν δει κανείς από τι αποτελείται θα καταλάβει ότι πρόκειται για ψιλοαπάτη (βλ. χάρτινα ηχεία) αλλά κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το B&O οπότε το ASS είναι πιο value for money κατά τη γνώμη μου. Επίσης εμένα έχει κάποια θεματάκια το κεντρικό ηχείο (κάνει χιόνια σε άκυρες στιγμές) ενώ και τα υπόλοιπα ηχεία από κάποια όχι ιδιαίτερα υψηλή ένταση και μετά τρίζουν τις πόρτες, αλλά μπορεί να πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.
-
Γεια σε ολους...καποιος που εχει βαλει το Αudi Sound System μπορει να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος με την αποδοση του ηχου????Thanks...Φίλε μου το έχω βάλει και εγώ. Έχει αρκετά γεμάτο ήχο και είναι πολύ ανώτερο από το απλό και περιλαμβάνει και ένα subwoofer στη ρεζέρβα!
Βέβαια μη φανταστείς ότι είναι και κορυφή! Το κακό είναι ότι σε υψηλές εντάσεις κάνει κάποιους τριγμούς στις πόρτες. Stefan δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό το δικό σου. Απλά εγώ δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα με τα χιονάκια...Πόσο σου βγαίνει αυτό περίπου;Εμένα μου είχε κοστίσει γύρω στα 350!
-
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Καλησπερα σ'ολους.
Η παραγελεια εγεινε Αυγουστο, με σκοπο παραδωσης Δεκεμβρη και κυκλοφορεια
Γεναρη 2010. Παμε για τελος Γεναρη και δεν εχει ερθει ακομη.
Αν βαλουμε και τον εκτελωνισμο, πιασαμε αρχες Φλεβαρη.
Υπαρχει καποιος ομοιοπαθεις που κοντευει να βγαλει σπυρακια???????????Το παραγγειλα 11 /7/ 09 και το παρελαβα 27/11/09.
-
Γεια σε ολους...καποιος που εχει βαλει το Αudi Sound System μπορει να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος με την αποδοση του ηχου????Thanks...Μπορεις να αλλαξεις την παραγγελια η οχι ??
Το ηχοσυστημα αυτο ειναι πολυ καλο, εαν ομως μπορεις βαλε το bang & olufsen (εγω αυτο εχω και ειναι ΦΟΟΟΒΕΡΟ !!!!) κανενα χιονι κανενας θορυβος στις πορτες και απο ηχο ..... ρωτα και τους xristos68 & aris07 που το ακουσαν και
ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ !! -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Γεια σε ολους...καποιος που εχει βαλει το Αudi Sound System μπορει να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος με την αποδοση του ηχου????Thanks...
Μπορεις να αλλαξεις την παραγγελια η οχι ??
Το ηχοσυστημα αυτο ειναι πολυ καλο, εαν ομως μπορεις βαλε το bang & olufsen (εγω αυτο εχω και ειναι ΦΟΟΟΒΕΡΟ !!!!) κανενα χιονι κανενας θορυβος στις πορτες και απο ηχο ..... ρωτα και τους xristos68 & aris07 που το ακουσαν και
ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ !!Δεν γινεται να την αλλαξω αλλα στην χειροτερη θα αντικαταστησω τα ηχεια με πιο πιο ποιοτικα...στην τελικη απλα ηθελα να εχει ετοιμες τις γραμμες και τις υποδοχες....να σου πω την αληθεια δεν περιμενα με 350€ να ειναι και φοβερο.
-
Γεια σε ολους...καποιος που εχει βαλει το Αudi Sound System μπορει να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος με την αποδοση του ηχου????Thanks...Μια χαρά είναι το ASS. Το B&O είναι μάλλον υπερβολή για τα λεφτά του. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ASS εκτός από μια φορά στην αρχή από έναν τριγμό από το ταμπλό την ώρα που μιλούσα στο τηλέφωνο αλλά από τότε είναι μια χαρά.
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
P.s.: Έκλεισα ραντεβού σε 10 μέρες για να αλλάξω το πρώτο λάδι (6000 Km). Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι το 1 lt κοστίζει 23 ευρώ και θα χρειαστώ 4 lt. Θα το πάρω όμως από το g-market.gr (castrol 5w-30) που το είχε πάρει ένας φίλος και έτσι γλυτώνω αρκετά λεφτά. Επειδή διαβασα εδω μέσα ακόμα και για 6 lt λάδι που αγόρασε κάποιος για να αλλάξει τα λάδια, μπορεί καποιος να μου πει πόσα λίτρα θα χρειαστώ συνολικά;; Ευχαριστωωωωω!!
Tελικά ξέρει κανείς πόσα lt λάδι θα χρειαστώ;;;
Περίπου 4,5 λίτρα χρειάζεσαι για την αλλαγή, οπότε αγοράζεις 5 λίτρα και σου περισσεύει και για συμπλήρωμα.
Για την ακρίβεια με αλλαγή φίλτρου θα χρειαστείς 4,7 l οπότε ο Stefan έχει δίκιο. Πάρε 5 L Castrol Edge 5-30 και κράτα και 300 ml για συμπλήρωμα (αν κ χλωμό να σου φτάσουνε 300 ml μέχρι την επόμενη αλλαγή).
Εγώ πάντως μετά την πρώτη αλλαγή έχω κανει 3.700 km και η στάθμη είναι στα 3/4 του MAX. Από όσο γνωρίζω έχει κάψει μέχρι τώρα 200 ml που δεν είναι και άσχημα. Έχει παρατηρήσει κανείς μείωση της κατανάλωσης λαδιού μετά την παρθενική αλλαγή;
Στην προαιρετική πρώτη αλλαγή λαδιών (στα 6.000 Km την κάνω εγώ) πρέπει να αλλάξω και φίλτρο;;;
-
οταν αλλαζεις λαδι ΠΑΝΤΑ αλλαζεις φιλτρο , αλλιως κανουμε μισες δουλειες
αλλωστε ενα 20αρικο κανει, δεν ειναι εκει το κοστος
επισης αν αλλαξεις μονο λαδια δε θα μπουν 4.7 λιτρα, αλλα γυρω στα 4 και κατι ψιλα
θα μεινει δηλαδη παλιο λαδι μεσα, που ειναι μ@λακιαοσο για το 4.7 αυτη ειναι η ποσοτητα που το 2λιτρο tfsi φτανει ακριβως στο max (και με 4.5 εισαι οκ, τοσα βασικα λεει το manual να βαζεις για να μην εισαι και οριακα)
και επειδη καποιες φορες καποια ζωα ειτε στη καρεντα ειτε στο φιλοσιδη μου εχουν βαλει και τα 5 , να τους το ξεκαθαρισεις απο την αρχη οτι περιμενεις 300ml πισω
αλλιως να απαιτησεις να στα βγαλουναν ομως τα αφησεις σε 10 το πολυ μερες (δεν ξερω να το εξηγησω επιστημονικα) αυτο το επιπλεον θα το εχεις καψει/φτυσει στην ατμοσφαιρα, με λιγα λογια δε θα ειναι στο αυτοκινητο σου
βεβαια δεν ειναι καλο να ξεπερναμε το max για αυτο φροντισε να τους το ξεκαθαρισεις
ολα τα παραπανω που σου λεω τα εχω παθει στο δικο μου 2λιτρο tfsi , δε τα βγαζω απο το κεφαλι μου
ΥΓ αν μπορεις μετα τσεκαρε και για μαυριλα γιατι εγω ειλικρινα δεν ξερω αν τη τελευταια φορα που τα αλλαξα μου τα 'εφαγαν'
το οτι για πρωτη φορα μου σημειωσαν στο βιβλιαρακι 'λαδια πελατη' , το οτι τα λαδια μου μετα απο λιγες μερες που τα κοιταξα ηταν μαυρα και το οτι για πρωτη φορα δεν μου εβαλαν το συνηθες 4.7 αλλα και τα 5 με βαζει σε σοβαρες σκεψεις
επισης οταν ρωτησα γιατι 5 ? μου ειπαν οτι βαζουν πλεον νεα φιλτρα που τραβανε πιο πολυ λαδι (300 ml πιο πολυ ? και αυξανεται η χωρητικοτητα ? ) και παπαρια μεντολες..
βαριομουν να ασχοληθω και περιμενα καμια βδομαδα να καψω το εξτρα, αλλα την επομενη φορα θα παω πολυ τσαμπουκαλεμενος με τα @@ ή παιζει να αλλαξω συνεργειο, αφου δεν ειμαι ουτε στο ελαχιστο ευχαριστημενος
-
Ξέρει κανείς για οθόνες στις πλάτες των καθισμάτω; Η αντιπροσωπεία θέλει 1500ε. Μηπως μπορείς να τις βρεις από αλλού; Εγω το έχω παραγγείλει με την προεγκατάσταση. Είμαι στο τελωνείο.
-
viewtopic.php?f=15&t=16532&p=1683277&hilit=philips#p1683277
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=16532&p=1683277&hilit=philips#p1683277+1 (Philips PET7432/12 )
Επειδή με ενδιέφερε και εμένα , κατέληξα στήν παραπάνω πρόταση μου - καθώς το συνολικό πακέτο πήγαινε ψιλά - , απλώς να δείς λίγο κατα πόσο δένει η προεγκατάση με το Philisps ... γιατί είναι κρίμα και να έχεις 2 τρύπες πίσω στα καθίσματα , + τα καλώδια για το άλλο ... . αν είναι να δένει όλο σαν σύνολο , δώστα να είναι όμορφο ...
AUDI Q5