-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
H αλήθεια είναι ότι ψήνω εδώ και καιρό τον πατέρα μου να το πουλήσει αλλά δεν υπάρχει μια καλή εναλλακτική ακόμα στα λεφτά αυτά! Που στο διάολο είναι και το καινούριο Χ3??why? δεν σας βγήκε καλο? ρωτάω γιατί το ζαχαρώνει και ο δικός μου πατέρας και με αυτά που διαβάζω....
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
Youtube VideoΑυτό είναι το test drive του Ξενάκη στη Ρόδο. TFSI S-Tronic.
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
H αλήθεια είναι ότι ψήνω εδώ και καιρό τον πατέρα μου να το πουλήσει αλλά δεν υπάρχει μια καλή εναλλακτική ακόμα στα λεφτά αυτά! Που στο διάολο είναι και το καινούριο Χ3??
why? δεν σας βγήκε καλο? ρωτάω γιατί το ζαχαρώνει και ο δικός μου πατέρας και με αυτά που διαβάζω....
Πες του να κοιτάξει κάτι με το σήμα αυτού που έχεις στην υπογραφή σου! Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα!!
Πέρα από την πλάκα μια χαρά είναι το Q5 αλλά πολύ flat για τα γούστα μου! Ας όψεται που αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η Brera αλλιώς σιγά μην ασχολιόμουν τώρα με το περίπτερο! Αλλά ο Νοέμβρης που θα απολύομαι είναι (σχετικά) κοντά! -
Βρε Στέφαν .... δεν ειναι αυτο αυτοκινητο για σενα (αφου τωρα απολυεσαι...) το αυτοκινητο (η αμαξαρα δηλαδη) ειναι για μεγαλυτερες ηλικιες που εχουν παιδια καροτσακια κλπ κλπ τους αρεσουν οι εκδρομες , αλλα τους αρεσει και το γκαζι (οχι βεβαια το ξερογκαζο του σουμπαρου η του evo ) αλλα ενα ασφαλεστατο γκαζι που μπορεις να το πατησεις ακομα κι αν κοιμαται μεσα το μωρο σου στο καρεκλακι ....αλλιως με 60.000 σχεδον οτι θελαμε παιρναμε (εστω και μεταχειρ). Ειναι τελειο που εισαι τοσο νεος (και γω σχεδον νεος ειμαι ), αλλα εκαστος στο φορουμ του ... και οσον αφορα την Χ3 θα σου πω οτι η καινουρια , οταν βγει , θα εχει τους παλιους καλους ατμοσφαιρικους. και ξεπερασμενους κινητηρες !!!!!
-
Πες του να κοιτάξει κάτι με το σήμα αυτού που έχεις στην υπογραφή σου! Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα!!
Πέρα από την πλάκα μια χαρά είναι το Q5 αλλά πολύ flat για τα γούστα μου! Ας όψεται που αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η Brera αλλιώς σιγά μην ασχολιόμουν τώρα με το περίπτερο! Αλλά ο Νοέμβρης που θα απολύομαι είναι (σχετικά) κοντά!χρυσό τον έχω κάνει αλλα δεν του αρέσουν oi alfa πάει ο father γέρασε...
από λάδι πως πάει? καίει καθόλου?
-
Είναι θέμα προτεραιοτήτων...δεν αντιλέγω! Γι' αυτό και είπα ότι είναι μια χαρά αμάξι το Q5 αν και η αλήθεια είναι ότι για τα χρήματα και τα τυπικά του προσόντα το περίμενα καλύτερο. Αλλά anyway δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής του VAG άσχετα αν συναίνεσα στην αγορά του Audi για καθαρά οικονομοτεχνικούς λόγους. Είναι κι αυτό το ρημάδι το κράτος που κυνηγάει τα κυβικά όπως ο Αττίλας τους Κύπριους!
@nikos: καλό εεεε?? Τα castrol τα παίρνω χονδρική πλέον...1 λίτρο στα 7-8Κ χλμ!!
-
μάλλον τον βλέπω να αγοράζει αυτοκίνητο από τους μικροτσουτσουνους...
-
Ιδού και η επιβεβαίωση του φαρμακείου Audi. Από 44250 --> 44900 €
http://www.audi.gr/etc/medialib/ngw/gr/ ... alogos.pdf
-
Καλή φάση! Μόλις κερδίσαμε 1500€ από το Q5!! 46.500€ παραγγείλαμε 48000€ τώρα!! Το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγορίας του που αποτελεί επένδυση.
-
Καλή φάση! Μόλις κερδίσαμε 1500€ από το Q5!! 46.500€ παραγγείλαμε 48000€ τώρα!! Το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγορίας του που αποτελεί επένδυση.viewtopic.php?f=15&t=16532&p=1733436#p1733436
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Christav απο ποια ταχύτητα και μετά ακούς τον αέρα?Σαφώς ακούγεται όταν αρχίζω να τρέχω, αλλά δεν έχω παρατηρήσει ακριβώς από ποια ταχύτητα και μετά ξεκινά ο θόρυβος-θα έχω το νου μου και θα σου πω.
P.s.: Έκλεισα ραντεβού σε 10 μέρες για να αλλάξω το πρώτο λάδι (6000 Km). Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι το 1 lt κοστίζει 23 ευρώ και θα χρειαστώ 4 lt. Θα το πάρω όμως από το g-market.gr (castrol 5w-30) που το είχε πάρει ένας φίλος και έτσι γλυτώνω αρκετά λεφτά. Επειδή διαβασα εδω μέσα ακόμα και για 6 lt λάδι που αγόρασε κάποιος για να αλλάξει τα λάδια, μπορεί καποιος να μου πει πόσα λίτρα θα χρειαστώ συνολικά;; Ευχαριστωωωωω!! -
Αν ο θόρυβος ακούγεται σε μεγάλες ταχύτητες (130-140+),μπορεί να προέρχεται και απο τους καθρέφτες.Αν όμως ακούγεται και πιο χαμηλά (50-70-80),τότε σίγουρα δεν είναι απ' αυτό
-
2082 q5 πουλήθηκαν το 2009 στην ελλάδα .... http://www.inews.gr/20/oi-protathlites- ... o-2009.htm
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
2082 q5 πουλήθηκαν το 2009 στην ελλάδα .... http://www.inews.gr/20/oi-protathlites- ... o-2009.htmπαντως αξιζει τα λεφτα του!
-
Ο χρήστης christav έγραψε:
P.s.: Έκλεισα ραντεβού σε 10 μέρες για να αλλάξω το πρώτο λάδι (6000 Km). Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι το 1 lt κοστίζει 23 ευρώ και θα χρειαστώ 4 lt. Θα το πάρω όμως από το g-market.gr (castrol 5w-30) που το είχε πάρει ένας φίλος και έτσι γλυτώνω αρκετά λεφτά. Επειδή διαβασα εδω μέσα ακόμα και για 6 lt λάδι που αγόρασε κάποιος για να αλλάξει τα λάδια, μπορεί καποιος να μου πει πόσα λίτρα θα χρειαστώ συνολικά;; Ευχαριστωωωωω!!
Tελικά ξέρει κανείς πόσα lt λάδι θα χρειαστώ;;;
-
Ο χρήστης christav έγραψε:
P.s.: Έκλεισα ραντεβού σε 10 μέρες για να αλλάξω το πρώτο λάδι (6000 Km). Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι το 1 lt κοστίζει 23 ευρώ και θα χρειαστώ 4 lt. Θα το πάρω όμως από το g-market.gr (castrol 5w-30) που το είχε πάρει ένας φίλος και έτσι γλυτώνω αρκετά λεφτά. Επειδή διαβασα εδω μέσα ακόμα και για 6 lt λάδι που αγόρασε κάποιος για να αλλάξει τα λάδια, μπορεί καποιος να μου πει πόσα λίτρα θα χρειαστώ συνολικά;; Ευχαριστωωωωω!!
Περίπου 4,5 λίτρα χρειάζεσαι για την αλλαγή, οπότε αγοράζεις 5 λίτρα και σου περισσεύει και για συμπλήρωμα.
-
Περίπου 4,5 λίτρα χρειάζεσαι για την αλλαγή, οπότε αγοράζεις 5 λίτρα και σου περισσεύει και για συμπλήρωμα.
Για την ακρίβεια με αλλαγή φίλτρου θα χρειαστείς 4,7 l οπότε ο Stefan έχει δίκιο. Πάρε 5 L Castrol Edge 5-30 και κράτα και 300 ml για συμπλήρωμα (αν κ χλωμό να σου φτάσουνε 300 ml μέχρι την επόμενη αλλαγή).
Εγώ πάντως μετά την πρώτη αλλαγή έχω κανει 3.700 km και η στάθμη είναι στα 3/4 του MAX. Από όσο γνωρίζω έχει κάψει μέχρι τώρα 200 ml που δεν είναι και άσχημα. Έχει παρατηρήσει κανείς μείωση της κατανάλωσης λαδιού μετά την παρθενική αλλαγή;
-
Παιδια, οταν το παμε με το καλο για το σερβις των 15.000 χιλιομετρων, μπορουμε να τους πουμε να αλλαξουν τα λαδια με αυτα που θα τους προμηθευσουμε εμεις (τα εργοστασιακα δηλαδη)?
Ρωταω διοτι προφανως θα εχει μεγαλη διαφορα στο κοστος... -
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Παιδια, οταν το παμε με το καλο για το σερβις των 15.000 χιλιομετρων, μπορουμε να τους πουμε να αλλαξουν τα λαδια με αυτα που θα τους προμηθευσουμε εμεις (τα εργοστασιακα δηλαδη)?
Ρωταω διοτι προφανως θα εχει μεγαλη διαφορα στο κοστος...Ναι το έχω κάνει και πλήρωσα μόνο φίλτρο και εργατικά κοντά στα 50 €!
-
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους,
εγω παραδοξως μετα την πρωτη αλλαγη στα 9.500χλμ και επειτα απο 7.000χλμ περιπου δεν εχει κινηθει η στθμη του λαδιού, σε σημειο που ανησυχω μηπως εχει κολλησει κατι και δεν δειχνει σωστα και καποια μερα τα παρω ολα αγκαλια και κολλημενα μεταξυ τους.....ελπιζω να μην εχει συμβει κατι τετοιο.....
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Για την ακρίβεια με αλλαγή φίλτρου θα χρειαστείς 4,7 l οπότε ο Stefan έχει δίκιο. Πάρε 5 L Castrol Edge 5-30 και κράτα και 300 ml για συμπλήρωμα (αν κ χλωμό να σου φτάσουνε 300 ml μέχρι την επόμενη αλλαγή).
Εγώ πάντως μετά την πρώτη αλλαγή έχω κανει 3.700 km και η στάθμη είναι στα 3/4 του MAX. Από όσο γνωρίζω έχει κάψει μέχρι τώρα 200 ml που δεν είναι και άσχημα. Έχει παρατηρήσει κανείς μείωση της κατανάλωσης λαδιού μετά την παρθενική αλλαγή;
AUDI Q5