-
Στο λινκ του cpp μιλάει για ένα αυτοκίνητο. Για τα dsg (όχι του q5) έχουν ανακαλέσει πάνω από 13.000 αυτοκίνητα.
-
Γειά σας κύριοι,
Είμαι νεο μέλος, (forum-Audi) σε αναμονή (20 γεναρη) για την παραλλαβη Q5 2.0 S-Tronic.
Διαβασα ολες τις σελίδες και προβληματιστηκα σχετικα με μερικά απο τα προβληματα που αντιμετοπιζουν καποιοι απο εσας. Θελω να πιστευω οτι ειναι μεμονομενα και οχι καθολικα περιστατικά. Θεωρω απαραδεκτο και προσβλητικο την υπαρξη τετοιων προβληματων σε αυτοκινητο αυτης της αξιας και κατασκευαστη. Ελπιζω να ειμαι τυχερος.
Σας χαιρετω και παλι -
Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία!
Μορεί να μου πει κάποιος που έχει περάσει τις εγκάρσιες μπάρες οροφής πόσο σφιχτά πρέπει να τις βιδώσω;; Έχει ένα δυναμόκλειδο (6 Nt) με κάτι βελάκια αλλά δεν έχω καταλάβει πως χρησιμοποιείται. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και πάλι χρόνια πολλά. -
Ο χρήστης gouzo έγραψε:
Γειά σας κύριοι,
Είμαι νεο μέλος, (forum-Audi) σε αναμονή (20 γεναρη) για την παραλλαβη Q5 2.0 S-Tronic.
Διαβασα ολες τις σελίδες και προβληματιστηκα σχετικα με μερικά απο τα προβληματα που αντιμετοπιζουν καποιοι απο εσας. Θελω να πιστευω οτι ειναι μεμονομενα και οχι καθολικα περιστατικά. Θεωρω απαραδεκτο και προσβλητικο την υπαρξη τετοιων προβληματων σε αυτοκινητο αυτης της αξιας και κατασκευαστη. Ελπιζω να ειμαι τυχερος.
Σας χαιρετω και παλιΜη μασας γκουζο .... Το αμάξι είναι εκπληκτικό .... Πιο καλό από όσο πιστεύεις πριν το πάρεις .... Αλλά είναι φυσικό στο φόρουμ να γράφονται πιο πολύ τα προβλήματα παρά οι όμορφες στιγμές που περνάμε μαζί του ..... Υπομονή και θα έχεις ένα μεγάλο χαμόγελο όταν το οδήγας ....
-
file 'nisiotis' sou esteila pm.... please help!!!!!
-
Ο χρήστης christav έγραψε:
Μορεί να μου πει κάποιος που έχει περάσει τις εγκάρσιες μπάρες οροφής πόσο σφιχτά πρέπει να τις βιδώσω;; Έχει ένα δυναμόκλειδο (6 Nt) με κάτι βελάκια αλλά δεν έχω καταλάβει πως χρησιμοποιείται. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και πάλι χρόνια πολλά.Θα την σφίξεις τόσο καλά ώστε να τραβάς την μπάρα και να κουνιέται όλο το αμάξι χωρίς να μετακινειται η μπάρα!
Μην σφίξεις πρώτα τέρμα την μια βίδα και μετά πας για την άλλη!
Δώσε λίγες στροφές στην μια για να 'πιάσει' λίγο μετά από την άλλη πλευρά το ίδιο και γυρνάς πίσω και ξανασφίγγεις τελεια και τις δύο!
Προσοχή στο δυναμόκλειδο επειδή είναι ασφαλείας μην φας κανα δοντάκι -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Γειά σας κύριοι,
Σας χαιρετω και παλιΜη μασας γκουζο .... Το αμάξι είναι εκπληκτικό .... Πιο καλό από όσο πιστεύεις πριν το πάρεις .... Αλλά είναι φυσικό στο φόρουμ να γράφονται πιο πολύ τα προβλήματα παρά οι όμορφες στιγμές που περνάμε μαζί του ..... Υπομονή και θα έχεις ένα μεγάλο χαμόγελο όταν το οδήγας ....
+1 Γκούζο!!
Αν δε ψάξεις και στα υπόλοιπα θέματα,θα δεις οτι τα 'προβληματάκια' δεν είναι αποκλειστικότητα της audi αλλά και πολλών άλλων.. -
Εγώ απλά θα πω ότι το αυτοκίνητο είναι τέλειο και το χαίρομαι πραγματικά παρ' όλες τις αρχικές μου αναποδιές. (βλ. προηγούμενα posts) Αν εξαιρέσουμε κάτι μικρό τριγμούς στις λακκούβες - πιθανόν λόγω ζαντών - ανάρτησης - το αυτοκίνητο είναι το καλύτερο που είχα ποτέ μου. (και είχα πολλά)
Σήμερα ενεργοποίησα και τον καθρέπτη με την όπισθεν μαζί με ένα menu με χρονόμετρο - θερμοκρασία λαδιού στον υπολογιστή ταξιδίου (τα έχει το Α5 αυτά).
Έχω να πω ότι είναι καλύτερο από το Α4 Β7 που το θεωρούσα ένα από τα καλύτερα...
Αν και το Navigation στη Ρόδο είναι άχρηστο, το MMI καλά θα ήταν να το είχα βάλει γιατί μου λείπουν κάτι ευκολίες ( SDS, Phone Book κλπ) που είχα στο Α4. Τέλος πάντων… Αυτά! -
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Εγώ απλά θα πω ότι το αυτοκίνητο είναι τέλειο και το χαίρομαι πραγματικά παρ' όλες τις αρχικές μου αναποδιές. (βλ. προηγούμενα posts) Αν εξαιρέσουμε κάτι μικρό τριγμούς στις λακκούβες - πιθανόν λόγω ζαντών - ανάρτησης - το αυτοκίνητο είναι το καλύτερο που είχα ποτέ μου. (και είχα πολλά)**Σήμερα ενεργοποίησα και τον καθρέπτη με την όπισθεν μαζί με ένα menu με χρονόμετρο - θερμοκρασία λαδιού στον υπολογιστή ταξιδίου (τα έχει το Α5 αυτά). **
Έχω να πω ότι είναι καλύτερο από το Α4 Β7 που το θεωρούσα ένα από τα καλύτερα...
Αν και το Navigation στη Ρόδο είναι άχρηστο, το MMI καλά θα ήταν να το είχα βάλει γιατί μου λείπουν κάτι ευκολίες ( SDS, Phone Book κλπ) που είχα στο Α4. Τέλος πάντων… Αυτά!Μέσω VAGcom αυτά?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ απλά θα πω ότι το αυτοκίνητο είναι τέλειο και το χαίρομαι πραγματικά παρ' όλες τις αρχικές μου αναποδιές. (βλ. προηγούμενα posts) Αν εξαιρέσουμε κάτι μικρό τριγμούς στις λακκούβες - πιθανόν λόγω ζαντών - ανάρτησης - το αυτοκίνητο είναι το καλύτερο που είχα ποτέ μου. (και είχα πολλά)
**Σήμερα ενεργοποίησα και τον καθρέπτη με την όπισθεν μαζί με ένα menu με χρονόμετρο - θερμοκρασία λαδιού στον υπολογιστή ταξιδίου (τα έχει το Α5 αυτά). **
Αν και το Navigation στη Ρόδο είναι άχρηστο, το MMI καλά θα ήταν να το είχα βάλει γιατί μου λείπουν κάτι ευκολίες ( SDS, Phone Book κλπ) που είχα στο Α4. Τέλος πάντων… Αυτά!Μέσω VAGcom αυτά?
Ναι
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μορεί να μου πει κάποιος που έχει περάσει τις εγκάρσιες μπάρες οροφής πόσο σφιχτά πρέπει να τις βιδώσω;; Έχει ένα δυναμόκλειδο (6 Nt) με κάτι βελάκια αλλά δεν έχω καταλάβει πως χρησιμοποιείται. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και πάλι χρόνια πολλά.Θα την σφίξεις τόσο καλά ώστε να τραβάς την μπάρα και να κουνιέται όλο το αμάξι χωρίς να μετακινειται η μπάρα!
Μην σφίξεις πρώτα τέρμα την μια βίδα και μετά πας για την άλλη!
Δώσε λίγες στροφές στην μια για να 'πιάσει' λίγο μετά από την άλλη πλευρά το ίδιο και γυρνάς πίσω και ξανασφίγγεις τελεια και τις δύο!
Προσοχή στο δυναμόκλειδο επειδή είναι ασφαλείας μην φας κανα δοντάκιΣ' ευχαριστώ πολύ!! Να το θυμάμαι για του χρόνου γιατί φέτος με τόση ζέστη δεν βλέπω να χιονίζει
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Τελικά γνωρίζει κάποιος να πει σίγουρα πόσα update υπάρχουν για το όχημα 2 ή 3. -
γουρούνακια , ζαρκαδια , ελαφια , αγριογούρουνα ..... Κορμούς !..... Δεν αφήνουν τίποτα στο πέρασμα τους τρία απο τα Q5 της παρέας ..... Πολύ αντί-οικολογικο όχημα τελικά ... Δε σέβεται καθόλου το περιβάλον ! Έχουμε οργώσει όλες τις ταβέρνες της βόρειας ελλάδας .... !!!
(ο κορμός ειναι απο σοκολατα ..... για οσους δεν καταλαβαν ) -
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
**Σήμερα ενεργοποίησα και τον καθρέπτη με την όπισθεν μαζί με ένα menu με χρονόμετρο - θερμοκρασία λαδιού στον υπολογιστή ταξιδίου (τα έχει το Α5 αυτά). **
Ναι
Δηλαδή τι μπορουμε να προσθέσουμε επιπλέον με το VAGcom στα μενου του Q5????
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!
-
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά με υγεία και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα..
Και μια ερώτηση:
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάρτα SD HC(High Capacity) στο Q5 του και αν ναι του την αναγνώρισε κανονικά; -
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά με υγεία και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα..Και μια ερώτηση:
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάρτα SD HC(High Capacity) στο Q5 του και αν ναι του την αναγνώρισε κανονικά;Ναι κανονικά μέχρι και 8 gb
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ναι κανονικά μέχρι και 8 gb
Άρη ποια κάρτα χρησιμοποίησες ακριβώς γιατί εγώ έβαλα μια kingston 4Gb HC και δεν την αναγνώριζε...
-
Εγω δεν εχω χρησιμοποιήσει ακόμα,αλλά ο leftgalan χρησιμοποίησε μια 8άρα νομίζω...
Αλλά και άλλοι έχουν χρησιμοποιήσει απ' ότι εχω δει σε προηγούμενες σελίδες.Πήρα μια sundisk 4άρα και αφού την δοκιμάσω αύριο πρώτη φορά θα σου πω.. -
Ο χρήστης nmix έγραψε:
Ναι
Δηλαδή τι μπορουμε να προσθέσουμε επιπλέον με το VAGcom στα μενου του Q5????
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά και από εμένα...
Πολλά πράγματα και αν έχεις και ΜΜΙ τότε ακόμα περισσότερα.
Όλα εδώ:
http://a6retrofit.tripod.com/articles/a5vagcodes.html
AUDI Q5