-
Ε αφού είναι τόσο κακό μην το πάρεις.. Όπως και η Corvette, και το Golf, και τα Suv, και και και..
Γιατί βγάζεις τέτοια κακία με 9/10 αυτοκίνητα?
-
Ε αφού είναι τόσο κακό μην το πάρεις.. Όπως και η Corvette, και το Golf, και τα Suv, και και και..
-
-
Γιατί δεν χωνεύω με τίποτα το hyping... Όπως επίσης δε χωνεύω το επιλεκτικό θάψιμο που γίνεται όταν υπάρχουν λιγότερες διαφημιστικές σελίδες από κάποιες άλλες εταιρίες...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γιατί δεν χωνεύω με τίποτα το hyping... Όπως επίσης δε χωνεύω το επιλεκτικό θάψιμο που γίνεται όταν υπάρχουν λιγότερες διαφημιστικές σελίδες από κάποιες άλλες εταιρίες...Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι 9/10 αυτοκίνητα είναι τόσο χαμηλού επιπέδου όσο τα παρουσιάζεις/θα 'θελες..
-
Είναι καμμιά 20αριά αυτοκίνητα που απλώς δεν πρέπει να υπάρχουν, όπως και κάπου τρεις-τέσσερεις μάρκες.
-
Είναι καμμιά 20αριά αυτοκίνητα που απλώς δεν πρέπει να υπάρχουν, όπως και κάπου τρεις-τέσσερεις μάρκες.προσοχη μην θεωρηθείς -ιστης
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Είναι καμμιά 20αριά αυτοκίνητα που απλώς δεν πρέπει να υπάρχουν, όπως και κάπου τρεις-τέσσερεις μάρκες.
προσοχη μην θεωρηθείς -ιστης
E, να... Να... Να...
-
Είναι καμμιά 20αριά αυτοκίνητα που απλώς δεν πρέπει να υπάρχουν, όπως και κάπου τρεις-τέσσερεις μάρκες.Θες να μου πεις ποιες 3-4 μάρκες δεν θα πρεπε να υπάρχουν και για ποιον λόγο?
-
προσοχη μην θεωρηθείς -ιστης
E, να... Να... Να...
Κι εδω θα χαρακτηριστεις ως προσβλητικος-επιθετικός-ερριστικός-θερμοαιμός.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θες να μου πεις ποιες 3-4 μάρκες δεν θα πρεπε να υπάρχουν και για ποιον λόγο?
Κι εσυ θες να αρχισεις να του τα χωνεις για αυτα που δεν γουσταρεις...
-
Κι εγώ θέλω να μάθω τις 3 από τις 4 μάρκες που πρέπει να κλείσουν (τη μία την ξέρω, είναι η Opel).
-
GM (σύσσωμη πλήν Saab). Dodge/Chrysler. Rover.
-
Ε, κλασσικά εικονογραφημένα τώρα... Δεν τους ξέρεις τους VAGάκηδες πια;
-
Κ εσύ σταμάτα να πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν. Αν θα του τα χώσω ή θα κάνω διάλογο μαζί του άσε να το δεις πρώτα και μετά να αρχίσεις να μιλάς και να κρίνεις.
-
Ε, κλασσικά εικονογραφημένα τώρα... Δεν τους ξέρεις τους VAGάκηδες πια;
Ότι να 'ναι...
Ώρες ώρες χρειάζεται ένας Χρονομέτρης...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κ εσύ σταμάτα να πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν. Αν θα του τα χώσω ή θα κάνω διάλογο μαζί του άσε να το δεις πρώτα και μετά να αρχίσεις να μιλάς και να κρίνεις.
yes sir
-
GM (σύσσωμη πλήν Saab). Dodge/Chrysler. Rover.Η Rover έκλεισε ήδη..
Η Chrysler γιατί να κλείσει?
Για την Dodge δεν βρίσκω τον λόγο να κλείσει αφού παράγει ένα τόσο μοναδικό αυτοκίνητο όσο η Viper.
Η Chevrolet γιατί να κλείσει?
Θες να τεκμηριώσεις τις προτάσεις σου? -
H Ford ΔΕΝ είναι κομμάτι της GM. Θα φανταζόμουν όμως ότι θα το γνώριζες αυτό, γιατί κάτι τέτοια είναι βουα-βα.
Στην GM ανήκουν: Opel/Vauxhall, Chevrolet, Cadillac, Buick, Daewoo (πρώην Daewoo βασικά)... Μόνον η Saab έχει δικαίωμα ύπαρξης απ'όλες αυτές.
H Dodge τι παράγει; Ένα έκτρωμα με κινητήρα φορτηγού, το οποίο δε στρίβει με τίποτα και μπόλικα αηδιαστικά χρέπια (Neon και διάφορα αισχρά SUV). Chrysler, γιατί είναι Dodge με άλλο σήμα.
Rover: ΕΥΤΥΧΩΣ απαλλαγήκαμε από δαύτην.
-
Επειδή δεν σου αρέσει εσένα η φιλοσοφία Viper δεν σημαίνει ότι είναι αυτοκίνητο του διαβόλου..
Η Opel γιατί να μην υπάρχει? Τι το κακό έχουν τα Astra/Vectra/Corsa? Επειδή δεν είναι τόσο driver's car δεν σημαίνει επουδενί ότι δεν πρέπει να υπάρχουν. Υπάρχουν και μερικοί γύρω μας που αγοράζουν το αυτοκίνητο για να κάνουν την δουλειά τους όχι για να πηγαίνουν στην πίστα & στα βουνά.
Η Corvette που έχει έρθει τόσο κοντά στα ευρωπαικά πρότυπα δεν πρέπει να υπάρχει πιστεύεις? Ναι οκ, δεν στρίβει σαν μία Porsche αλλά αυτό δεν την κάνει κακό ή επικίνδυνο αυτοκίνητο.
Για την Ford το έγραψα εκ παραδρομής και το διόρθωσα..
[Διάσπαση] Οφτόπικ/εμπρηστικά ποστς από: OPC vs Megane RS