-
Κοιτα να δεις φιλε μου ποσοι ειδικοι υπαρχουν στο φορουμ!!!
-
α μην κοιτάς εμένα... εγώ κανα μήνα το χρόνο ασχολούμαι με τις ελιές και πάλι τη περισσότερη δουλειά (μακράν) τη βγάζουν οι εργάτες
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
α μην κοιτάς εμένα... εγώ κανα μήνα το χρόνο ασχολούμαι με τις ελιές και πάλι τη περισσότερη δουλειά (μακράν) τη βγάζουν οι εργάτεςαααα... μαλιστα.
Ειμαστε συναδελφοι δηλαδη. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
α μην κοιτάς εμένα... εγώ κανα μήνα το χρόνο ασχολούμαι με τις ελιές και πάλι τη περισσότερη δουλειά (μακράν) τη βγάζουν οι εργάτες
αααα... μαλιστα.
Ειμαστε τσιφλικάδες δηλαδη. -
ελπίζω να μην μπαίνει ο Αλογοσκούφης στο Forum μας!!!!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εχουν αρχισει οι πρωτες συζητησεις για αντικατασταση του L200. Μοντελο 99 με περιπου 60000χλμ με κινηση μονο στους πισω τροχους.. Η αντικατασταση δεν ειναι τοσο λογω παλαιοτητας αλλα κυριως για αγορα αγροτικου 4Χ4.
Καλως ή κακως υπαρχει μια συγγενεια/κουμπαριά και πολυχρονη φιλία με τον αντιπροσωπο της Mitsubishi στο Ηρακλειο. Επισης, η αξιοπιστια του υπαρχοντος αγροτικου, ειδικα μηχανικα, ειναι υπερανω οποιασδηποτε κριτικης, οποτε το L200 4X4 εχει μεγαλη προτεραιοτητα.
Εχει κανεις συγκεκρημενες προτασεις για αλλα μοντελα; Τί πιστευετε για το νεο HILUX; Απο Nissan, Isuzu κλπ;ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ISUZU DMAX 3000κκ 163hp ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.Η ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,90 ΧΩΡΑΩ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.Η ΚΑΡΟΤΣΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΗ(ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ,ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ 130-150 0,10€,ΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΧΑΛΑΡΑ 100-120 0,075€ ΚΑΙ 80-100 0,05€.ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ Η ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 6ΜΗΝΩΝ.ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΑΝ ΦΟΡΤΗΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ.
-
Αγαπητε φιλε.
Εχω ολα τα στοιχεια που μπορουν να βοηθησουν.
Μιλαω παντα για ολα τα καινουργια μοντελα του ειδους.
Στα λεω περιληπτικα βαση συνολικων επιδοσεων. Συμπληρωνω οτι εχω τεσταρει ενα ενα ξεχωριστα ολα τα παρακατω pick ups και ειμαι γνωστης των εκτος δρομου.- ΗILUX
2.NAVARA
3.ISUZU
4.L200
5.FORD RANGER
6.MAZDA B2500
Αυτη ειναι η σειρα.
Οχι μονο ομορφιας, αλλα και ουσιας.
Η ΤΟΥΟΤΑ με το νεο HILUX των 171 ιππων στις 3600 στροφες ερχεται πρωτο σε δυναμη ροπης,που σημαινει οτι ειναι θηριο.
Εχει πιο πολλα ηλεκτρονικα συστηματα και τετρακινησης απο τα αλλα.
Αρα, οποιος το καλοσκεφθει, δεν υπαρχει συγκριση, ουτε καν ομορφιας, διοτι
ωραιο το NAVARA αλλα το HILUX και πιο μακρυ ειναι, και πιο ογκωδες ειναι και πιο ελαφρυ ειναι και περισσοτερο φορτιο περνει απο τα αλλα και 3000 εθρω φθηνοτερο ειναι(μιλαω για την πιο ακριβη εκδοση του Hilux με την πιο ακριβη εκδοση του NAVARA.
Παντως να ξερεις οτι ολα τα καινουργια αυτοκινητα του ειδους και ειδικα HILUX και NAVARA εχουν καταπληκτικη ποιοτητα.
Φιλικα
ΚΩΣΤΑΣ - ΗILUX
-
ir8e grama apo ti mitsubishi to opoio mas kali na pame to amaksi stin antiprosopia giati iparxei leei provlima me ton es8itira nerou. ti einai pali aytos o ais8itiras; i antikatastasi 8a ginei dorean fisika.
-
ο θειος μου εχει ενα αγροτικο L200 εδω και 15 χρονια
το απλο το μονοκαμπινο,1,6 βενζινα
Σπαρτιατικο εσωτερικο,μηδεν εξοπλισμος,μονο ρολοι στη κονσολα εχει,αλλα απιστευτα σκυλι,τεραστια καροτσα,αλεξισφαιρο πραγματικα
και τι δεν εχουμε φορτωσει.απο αγροτικα προιοντα,πατατες,ντοματες,μεχρι οικοδομικα υλικα,επιπλα,τα παντα.μια δοση ειχαμε φορτωσει ολη την καροτσα με αμμοχαλικο,και απο πανω 4-5 σακια τσιμεντο και 3 ατομα μεσα
ειχε σηκωθει σουζα και πηγαινε μονο με 1-2-3 τριτη απο το βαρος
Πως δεν κοπηκε στη μεση απορω
αλλα τρωει απιστευτη βενζινα,την ρουφαει με 2 καλαμακια οπως τα κοκτειλ
Βαζεις 20 ε σουπερ και κανεις 140 χιλιομετρα (μη καταλυτικο εννοειται) -
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=31&page_id=5458
Δειτε κι αυτο.
-
τελικα τι πηρες??
-
δεν το βρισκεται ακυρο να μην μπορει να παρει οποιοσδηποτε ιδιοτης αγροτικο και να το εχει σαν κανονικο αυτοκινητο? ειδικα τωρα με τα διπλοκαμπινα αποτελει μια πολυ πρακτικη λυση..
-
Το ίδιο άκυρο με το να μη μπορούμε να έχουμε πετρελαιοκίνητα ιδιωτικής χρήσεως σε κάποιες πόλεις τις χώρας μας.
Η ανωμαλία κατοικοεδρεύει στα κεφάλια (δε λέω μυαλά μην θεωρηθώ και υπερβολικός) των αρμοδίων κυβερνώντων. -
σε δυο πολεις της ελλαδος!!
-
Αλλάζει κάτι αν είναι μια δυο ή δώδεκα; Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
-
οχι εγω εχω diesel εδω και 10 χρονια mitsubishi L200 και δεν αντιμετωπισα ποτε τετοιο διλλημα. ουτε τωρα αν θα παρω καινουργιο... διοτι μενω στο βολο
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
τελικα τι πηρες??Εμενα ρωτας φιλε μου;
L200 φυσικα το διπλοκαμπινο, οχι αυτο με τις 4 πορτες. Αν διαβασεις λιγο το θεμα θα δεις.
-
συγγνωμη δε το παρακολουθησα απο την αρχη.. γσματη επιλογη παντως...
-
..
-
Ξερει κανεις γιατι, με εξαιρεση το D-Max που βγαινει (και) σε τριλιτρο, ολα τα 4Χ4 εχουν μοτερ 2.5;
FORUM "Αγροτων"