-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Eχω lap top ρε σεις. Μιση ωρα τρυγάω στο αμπέλι και μιση ωρα σερφαρω. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλοτάξιδο και περιμένουμε εντυπώσεις
δεν εχει εντυπωσεις
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Eχω lap top ρε σεις. Μιση ωρα τρυγάω στο αμπέλι και μιση ωρα σερφαρω.
με vodafone 3G?
-
Μανώλη καλορίζικο φίλε μου το «φορτηγάκι» σου!!!! Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο. Περιμένουμε βόλτα. Ελπίζω να τα καταφέρεις να είσαι αύριο στην συγκέντρωση. Αν ναι φέρε το να το δούμε από κοντά.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
με γειαεβαλες τσιπάκι?
το τσιπακι δεν το εχουν φερει ακομα!!!υπομονη!!!
-
Για αύξηση ιπποδύναμης σε πετρελαιοκινητήρες πάντως φέρνει και το http://www.atlasteam.gr παράλληλους εγκεφάλους.
-
Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος (Πρώτη φορά είναι ) Γιατί να βιαστεί κάποιος και να βάλει κάτι 'εξωεργοστασιακό' και να μη περιμένει λιγο προκειμένου να έχει το κεφάλι του ήσυχο;
-
Καταρχην ευχαριστω ολους σας για τις ευχες!!!
Επι 7 χρονια ειχαμε ενα Μητσο, πισω κινηση πετρελαιο. Ποσα αλογα ειχε αυτο; Καμμια 90αρια; Λοιπον καναμε τη δουλεια μας μια χαρα. Τωρα με το 4Χ4 και τα 130 τοσα αλογα δεν νομιζω οτι υπαρχει οποιοσδηποτε λογος να τσιπαρουμε. Αφηστε που δεν εχω καμμια διαθεση να κανω κοντρες με 4Χ4 ετσι επειδη εχω πολλα αλογα. Ειπαμε εργαλειο πηραμε οχι αγωνηστικο.
-
Καταρχην ευχαριστω ολους σας για τις ευχες!!!
Επι 7 χρονια ειχαμε ενα Μητσο, πισω κινηση πετρελαιο. Ποσα αλογα ειχε αυτο; Καμμια 90αρια; Λοιπον καναμε τη δουλεια μας μια χαρα. Τωρα με το 4Χ4 και τα 130 τοσα αλογα δεν νομιζω οτι υπαρχει οποιοσδηποτε λογος να τσιπαρουμε. Αφηστε που δεν εχω καμμια διαθεση να κανω κοντρες με 4Χ4 ετσι επειδη εχω πολλα αλογα. Ειπαμε εργαλειο πηραμε οχι αγωνηστικο.
-
Καλοτάξιδο και .... καλοφόρτωτο !
-
καλοταξιδο φιλε μου εξηγηστε μου κατι παιδες...οταν εισαι αγροτης ομως δεν εχεις καμποση εκπτωση αν θυμαμαι καλα?επισης αν το παρω εγω που μπορω και επαρχια και εδω να δηλωσω μονιμη κατοικια αν γουσταρω τι θα κανω εδω που θα πρεπει να το παρκαρω κιολας οταν βγαινω για τις δουλειες μου?για τι καταναλωση μιλαμε?
-
Σαν ιδιώτης δεν μπορείς να το πάρεις, εκτός αν εκδικάστηκε η έφεση, στην απόφαση ότι τα 2πλοκάμπινα (4πορτα) θεωρούνται ΙΧ και όχι αγροτικά, όπου και η τιμή τους ανέβαινε τραγικά (δεν είχαν την έκπτωση που λές) για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στο τόπικ
-
δηλ ένα 4κάμπινο 4Χ4 των 25 χιλ ας πούμε εάν το πάρεις ως αγροτικό πόση έκπτωση έχεις?
-
Οι τιμές που λες (25χιλ, κλπ) είναι οι τιμές για αγροτικό.
-
Ακριβώς +ότι δεν μπορείς να το πάρεις ΙΧ
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
καλά όλα αυτά τα 'αγροτικα' πολυτελείας, αλλά τα κυβικά τους θέλουν πολύ τάισμα. δεν έχω ακούσει κάποιο σχόλιο γι'αυτο12 - 15 λίτρα πετρέλαιο στα 100 km ... εκτός και τα ζορίσεις πολύ.
Όμορφο το Mitsu! Καλή διασκέδαση.
-
με 1 ευρώ το diesel...άστα...
-
Να δεις κλάμα αυτοί που πήραν βενζίνη 5 - 6 χρόνια πριν...
Τρελή ροπή και τράβηγμα, αλλά ... σχεδόν 0,3 ευρώ το χλμ σήμερα... -
Αυτοί με την Βενζίνη αν τα φέρουν Αθήνα να τα πουλήσουν, θα πιάσουν καλή τιμή! Trust me!
-
sigoura exeis kanei mia apo tis kaluteres epilloges afou ta L200 exoun apodeiksei edw k xronia ti aksisoun.oso gia tin katanalosi mporw na sou po oti eimai katoxos enos MAZDA B2500TDI(FREESTYLE) to opoio kaiei arketa.idiaitera me terma gasi h katanalosi einai terastia k na fantasteis oti exei giro sta 25ps ligotera ap to L200(109ps)
-
Αγαπητέ Armani καλώς όρισες καταρχήν και καλές δημοσιεύσεις. Θα σε παρακαλούσα όμως για να μην βγάζουμε τα μάτια μας αλλά και για να είσαι σύμφωνος με τον κανονισμό του Forum μας να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με αγγλικούς.
FORUM "Αγροτων"