-
Δεν συνηθιζω να ανοιγω 'αναλαφρα' (εκ πρωτης οψεως) θεματα, αλλα νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη διακριση για την Ελληνικη κουζινα και το Ελληνικο φαγητο.
Η εκπομπη του Μαμαλακη ψηφιστηκε η καλυτερη εκπομπη μαγειρικης στο κοσμο!!! Ειναι λιγο απιστευτο αν αναλογιστουμε ποσοι celebrity chefs εχουν δικες τους εκπομπες στον υπολοιπο κοσμο.
Η συνταγη της επιτυχιας νομιζω ειναι το παθος που βγαζει ο Μαμαλακης, ειναι οι φοβερες μουσικες επιλογες και οι ενδιαμεσες ιστορικες αναδρομες που κανει κατα την διαρκεια της εκπομπης του.Ελπιζω να μην το κλειδωσετε. Αλλωστε ειναι ενα θεμα που αφορα 'μάσα' οποτε πρεπει να του φερθουμε με σεβασμο.
-
Δεν συνηθιζω να ανοιγω 'αναλαφρα' (εκ πρωτης οψεως) θεματα, αλλα νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη διακριση για την Ελληνικη κουζινα και το Ελληνικο φαγητο.
Η εκπομπη του Μαμαλακη ψηφιστηκε η καλυτερη εκπομπη μαγειρικης στο κοσμο!!! Ειναι λιγο απιστευτο αν αναλογιστουμε ποσοι celebrity chefs εχουν δικες τους εκπομπες στον υπολοιπο κοσμο.
Η συνταγη της επιτυχιας νομιζω ειναι το παθος που βγαζει ο Μαμαλακης, ειναι οι φοβερες μουσικες επιλογες και οι ενδιαμεσες ιστορικες αναδρομες που κανει κατα την διαρκεια της εκπομπης του.Ελπιζω να μην το κλειδωσετε. Αλλωστε ειναι ενα θεμα που αφορα 'μάσα' οποτε πρεπει να του φερθουμε με σεβασμο.
-
-
Αντιπαθώ τον Μαμαλάκη σφόδρα! Ο τύπος είναι ένας απαίσιος, παλιοχοντρός που ήταν κάποτε δοκιμαστής φαγητών (πιο chic, γευσιγνώστης, μη χέσω) και έγινε ξαφνικά gourmet... Εκτός του ότι είναι απαράδεκτος αισθητικά και σου κόβει τη διάθεση για φαγητό, είναι και αφόρητα γελοίος και γλοιώδης!
Επειδή η μαγειρική μου αρέσει πάρα πολύ, έχω παρακολουθήσει ορισμένες εκπομπές. Ο Άγγλος Όλιβερ είναι μακράν απ' τα καλύτερα δείγματα εκπομπών μαγειρικής! Πνευματώδης, χαριτωμένος και με ενδιαφέροντα πιάτα!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι βρήκαν στον Μαμαλάκη!
Βέβαια, στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει, μπροστά στην επιεικώς απαράδεκτη Βέφα, η οποία έχει στυλ που αρμόζει ΜΟΝΟ σε νοικοκυρές της κακιάς ώρας και ποιότητα ανάλογη των καταβολών της, ο Μαμαλάκης είναι θεός! Θα τολμούσα να πω ότι η Βέφα αποτελεί ένα απ' τα πλέον μολυσματικά στοιχεία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν το λέω όμως, γιατί είναι τόσα πολλά πια, που πραγματικά δεν ξέρεις που να πρωτοφτύσεις και να ελπίζεις να σου μείνει δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις και αλλού το σάλιο σου!!!
ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ και ξανά ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ!!!
-
εγω γουσταρω εναν αγγλαρα (νεος σε ηλικια , ξανθο) ο οποιος εχει δικο του εστιατοριο και κοιταζωντας ενα ντοκιμαντερ με αυτον προσπαθουσε ο καημενος με νιχια και με δοντια (με ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ του) να αλλαξει τις διατροφικες συνηθειες στα μικρα αγγλακια και να επιδοτηθει το μαγειρεμενο φαγητο στα σχολεια ........ και τελικα το ΚΑΤΑΦΕΡΕ....
και παλι μπραβο στον παλικαρο... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αντιπαθώ τον Μαμαλάκη σφόδρα! Ο τύπος είναι ένας απαίσιος, παλιοχοντρός που ήταν κάποτε δοκιμαστής φαγητών (πιο chic, γευσιγνώστης, μη χέσω) και έγινε ξαφνικά gourmet... Εκτός του ότι είναι απαράδεκτος αισθητικά και σου κόβει τη διάθεση για φαγητό, είναι και αφόρητα γελοίος και γλοιώδης!Επειδή η μαγειρική μου αρέσει πάρα πολύ, έχω παρακολουθήσει ορισμένες εκπομπές. Ο Άγγλος Όλιβερ είναι μακράν απ' τα καλύτερα δείγματα εκπομπών μαγειρικής! Πνευματώδης, χαριτωμένος και με ενδιαφέροντα πιάτα!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι βρήκαν στον Μαμαλάκη!
Βέβαια, στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει, μπροστά στην επιεικώς απαράδεκτη Βέφα, η οποία έχει στυλ που αρμόζει ΜΟΝΟ σε νοικοκυρές της κακιάς ώρας και ποιότητα ανάλογη των καταβολών της, ο Μαμαλάκης είναι θεός! Θα τολμούσα να πω ότι η Βέφα αποτελεί ένα απ' τα πλέον μολυσματικά στοιχεία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν το λέω όμως, γιατί είναι τόσα πολλά πια, που πραγματικά δεν ξέρεις που να πρωτοφτύσεις και να ελπίζεις να σου μείνει δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις και αλλού το σάλιο σου!!!
ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ και ξανά ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ!!!
Μα αφου ο Megane98hp ανέφερε ότι ψηφίστηκε ως η καλύτερη εκπομπή μαγειρικής στον κόσμο, γιατί σε ενδιαφέρει η σύγκριση με την Βέφα και την κάθε Βέφα?
-
Κατω τα χερια απο τον Μαμαλακη
Απο την Vefas ειναι 3 εκ/ρια φορες καλυτερος...
-
η βεφα πριν δυο χρονια ειχε πει οτι ηταν η τελευταια της χρονια στην τηλεοραση (για του λογου το αληθες ζητηστε την κασετα απο το ΜΕΓΚΑ)
και σημερα ακομη στην τηλεοραση ειναι.........ΒΑΛΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
(κανενα πιπινι να μαγειρευει αστακομακαροναδα)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εγω γουσταρω εναν αγγλαρα (νεος σε ηλικια , ξανθο) ο οποιος εχει δικο του εστιατοριο και κοιταζωντας ενα ντοκιμαντερ με αυτον προσπαθουσε ο καημενος με νιχια και με δοντια (με ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ του) να αλλαξει τις διατροφικες συνηθειες στα μικρα αγγλακια και να επιδοτηθει το μαγειρεμενο φαγητο στα σχολεια ........ και τελικα το ΚΑΤΑΦΕΡΕ....
και παλι μπραβο στον παλικαρο...Oliver Jamie!
-
και παλι μπραβο στον παλικαρο...Oliver Jamie!
thanks
-
Η εκπομπη του παντως ειναι καλη,γιατι εχει και λαογραφικά στοιχεία.
Εμενα δεν μου αρεσει που διαφημίζει mcdonalds,κονσερβες κτλ,σε λιγο θα διαφημίζει και μπαμπακόπιτες! -
Τελικα ξερει να μαγειρευει ο Κος Ηλιας;Γιατι περισσοτερο για παρουσιαστης μου μοιαζει παρα για μαγειρας.
-
Μου αρέσει ο Μαμαλάκης.
Ο Άγγλος είναι καλός τύπος, αλλά έχει διαφορετικό στυλ.
Η Βέφα είναι άχρηστη σακαφιόρα.Το μεγάλο προτέρημα της εκπομπής του Μαμαλάκη είναι ότι παρουσιάζει τη μαγειρική ως διασκέδαση. Έτσι κάμποσες και κάμποσοι που φοβούνται την κουζίνα, μπορούν να δοκιμάσουν να μαγειρέψουν κάτι παραπάνω από μακαρονάδα και ομελέτα.
Επίσης πολύ θετικό είναι ότι δείχνει την καλή παραδοσιακή κουζίνα. Έλεος με τις ευφάνταστες πολύχρωμες αηδίες που σκαρφίζεται κάθε μάγειρας για πρωινές εκπομπές. -
Αυτόντον έχετε πετύχει;
Πάντως, ο κορυφαίος τηλεοπτικός μάγειρας είναι αυτός
-
Oliver Jamie!
+10^6
, έχουμε το ίδιο σκούτερ με τον Oliver! -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Απείρως καλύτερος από τον ΜΜΛΚη (δεν ξέρω ως μάγειρας, οπωσδήποτε από πλευράς χιούμορ και παρουσίας, πάντως) αλλά με μικρότερο μπάτζετ λόγω κρατικής... με περισσότερα Λ7 νομίζω τον 'είχε' εύκολα...
-
Oliver Jamie!
Πριν από κανα μήνα μου στείλαν με e-mail ένα word αρχείο 120+ σελίδων που υποτίθεται οτι είναι το (ακυκλοφόρητο) βιβλίο του Ολιβερ. Μπορεί να είναι και μούφα η υπόθεση και να είναι απλώς... συνταγές πάντως όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα pm για να του το στείλω
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Απείρως καλύτερος από τον ΜΜΛΚη (δεν ξέρω ως μάγειρας, οπωσδήποτε από πλευράς χιούμορ και παρουσίας, πάντως) αλλά με μικρότερο μπάτζετ λόγω κρατικής... με περισσότερα Λ7 νομίζω τον 'είχε' εύκολα...
Το 'Νηστικό Αρκούδι...' είναι η ... ελαφρά εκπομπή μαγειρικής της ΕΤ3 με ιδιαιτερότητες.
Ο παρουσιαστής της δεν είναι μάγειρας και δεν έχει καν ιδέα από μαγειρική(ή έτσι τουλάχιστον θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε). Ανακαλύπτει όμως χώρους όπου υπάρχουν μάγειρες δηλ. στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και τους παρακολουθεί την ώρα που ετοιμάζουν τις σπεσιαλιτέ τους, με την κρυφή ελπίδα αν όχι να μάθει να μαγειρεύει, τουλάχιστον να φάει το… καταπέτασμα.Ακριβώς το αντίθετο από τον Μμλκ δλδ
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ο στάθης παναγιωτόπουλος (ιδού το blog του: http://www.skylos.gr/) ήταν ο πρώτος δημοσιογράφος που ασχολήθηκε αποκλειστικά με το χέβι μέταλ στο αλήστου μνήμης 'ποπ+ροκ'. στη συνέχεια παρουσίαζε κάθε απόγευμα μια τηλεοπτική εκπομπή για πιτσιρικαρία στην ΕΤ3, μαζί με έναν αχώνευτο, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει, και τώρα παρουσιάζει εκπομπές μαγειρικής...
Δε λέω, συμπαθής μού είναι, αλλά αν είχα σπουδάσει μάγειρας κι έβλεπα κάποιον άσχετο να παρουσιάζει τέτοια εκπομπή στην τηλεόραση, θα μου γύριζαν τ' άντερα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δε λέω, συμπαθής μού είναι, αλλά αν είχα σπουδάσει μάγειρας κι έβλεπα κάποιον άσχετο να παρουσιάζει τέτοια εκπομπή στην τηλεόραση, θα μου γύριζαν τ' άντεραΝαι...πάντως παρακολουθείται πιο εύκολα...dunno...
Mamalakis the best!!!