-
Το χιόνι υποχωρεί. Το αλάτι όμως που έριξαν το τελευταίο 3ήμερο έχει κάτσει για τα καλά κάτω από το αμάξι μας.
Τι κάνουμε; Το πλένουμε ή περιμένουμε τις επόμενες βροχές να πλυθεί καλά ο δρόμος;
Σε αυτοκίνητα λιγότερο του 1 έτους είναι επιβεβλημένη η πλύση ή θα αντέξει λόγω κεριού ...;
-
Το χιόνι υποχωρεί. Το αλάτι όμως που έριξαν το τελευταίο 3ήμερο έχει κάτσει για τα καλά κάτω από το αμάξι μας.
Τι κάνουμε; Το πλένουμε ή περιμένουμε τις επόμενες βροχές να πλυθεί καλά ο δρόμος;
Σε αυτοκίνητα λιγότερο του 1 έτους είναι επιβεβλημένη η πλύση ή θα αντέξει λόγω κεριού ...;
-
-
Βασικα που ρηξανε αλατι??!?!?!
Τολαχιστον στα νοτια δεν νομιζω...
Το καλητερο που εχουμε να κανουμε ειναι να τα πλυνουμε, αλλωστε η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια... ... -
Στην Μεσογειών από όσο ξέρω...δεν ξέρω εάν έριξαν και στην Λ. Μαραθώνος.
Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μας... -
χ...σε μέσα σαν αγιος βασίλης έγινε το αμάξι απο το αλάτι.
Μήπως όμως ρίχνωντας του νερό τώρα που έχει αυτές τις θερμοκρασίες
θα κάνουμε ζημιά παρά καλό;
Μάλλον θα περιμένω να ανέβει λίγο η θερμοκρασία πριν κάνω οτιδήποτε. -
Πού μπορούμε να τα πλύνουμε από κάτω;
Τι κινδύνους εγκυμονεί αυτό; -
υπαρχει προβλημα σε γαλβανισμενα αμαξωματα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει προβλημα σε γαλβανισμενα αμαξωματα?To λέω γιατί άλλα διάβαζα στο θέμα με τα μεταχειρισμένα από την Γερμανία ...
Εχω ένα C4 κι ένα Yaris TS 1.5 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To λέω γιατί άλλα διάβαζα στο θέμα με τα μεταχειρισμένα από την Γερμανία ...
Εχω ένα C4 κι ένα Yaris TS 1.5πετα τα και τα 2 γρηγορα πριν τα φαει η σκουρια !!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εχω ένα C4 κι ένα Yaris TS 1.5πετα τα και τα 2 γρηγορα πριν τα φαει η σκουρια !!!!!
Ρε Αρτέμη πες μας εφόσον το κατέχεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε Αρτέμη πες μας εφόσον το κατέχεις...
μααα σου ειπα, πετα τα γρηγορα!
περα απο την πλακα, δεν ξερω αν οντως υπαρχει προβλημα με τα γαλβανισμενα αμαξωματα.
-
Το αυτοκινητο ειναι καλο να πλυθει την επομενη φορα που ανεβαινει η θερμοκρασια. Αν στην μεση της ημερας ανεβει η θερμοκρασια ενα λαστιχο και λιγακι πεπιεσμενο νερο βγαζει το πιο πολλα αλατια απο την καροτσα του αυτοκινητου. Για το αμαξωμα υπαρχουν αρκετα πραγματα που μπορει να γινουν σχεδον σε οποιο καιρο με ενα κουβα και μερικες πετσετες μικρονηματων.
Αυτα ειναι καλα:
http://www.superiorcarcare.net/opnoriwash.html
http://www.protectall.com/qe.aspx
Νικος
-
Εγώ σήμερα και μετά από αρκετά χλμ στο περιφερειακό αλλά και στην Αττική οδό πήγα την δικιά μου για εξωτερικό αλλά και πλύσιμο από κάτω....
-
το πάτε σε ένα πλυντήριο με ράμπα και το πλένετε πολύ καλά απο κάτω
ετσι πλένω το αμάξι κάθε 2 εβδομάδες γιατί οι μλκς της Αγγλίας ρίχνουν αλάτι όταν εχει παγωνιά
στη Γερμανία στις πόλεις μέσα ρίχνουν ένα μαύρο μπιλάκι το οποίο δεν κάνει ζημιά στα αμάξια
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
το πάτε σε ένα πλυντήριο με ράμπα και το πλένετε πολύ καλά απο κάτωετσι πλένω το αμάξι κάθε 2 εβδομάδες γιατί οι μλκς της Αγγλίας ρίχνουν αλάτι όταν εχει παγωνιά
στη Γερμανία στις πόλεις μέσα ρίχνουν ένα μαύρο μπιλάκι το οποίο δεν κάνει ζημιά στα αμάξια
Kathe 2 weeks?
Prosexe min fygei to xroma
Anti na les pou o malakas o Agglos rixnei allati kai den kleinoun oi dromoi paraponiese kiolas
Axaristia reeeee -
Αυτό μου έλειπε...αλάτι στο αυτοκίνητο ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πού μπορούμε να τα πλύνουμε από κάτω;
Τι κινδύνους εγκυμονεί αυτό;Σάββα βρες πλυντήριο με ράμπα-αναβατόριο και ζήτα πλύσιμο από κάτω. Καλό θα ήταν να μην έχει ζεσταθεί αρκετά το αυτοκίνητο, για την αποφυγή του σοκ της διαφοράς θερμοκρασίας.
Για παράδειγμα, ένα πλυντήριο 500-1000 μέτρα από το σπίτι, ξεκινώντας το πρωί για δουλειά, είναι ότι πρέπει. (Έτσι κάνω πάντα πριν πάω για service).
Τα αμαξώματα είναι γαλβανισμένα πια και δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με το αλάτι, αλλά υπάρχουν και εξαρτήματα που δεν είναι γαλβανισμένα. Φύλαγε τα ρούχα σου λοιπόν...
Νομίζω επίσης πως το πλύσιμο πρέπει να γίνει σύντομα, μην αφήσουμε το αλάτι να δουλεύει... -
Ρε παιδια δεν ξερω τι λετε παντος εγω με κατι παιδια που πηγαμε να 'παιξουμε' στην βουλιαγμενης φαγαμε κατι γλυστρες που γυρισαμε σπιτια μας κακην κακος... Το βραδυ αυτο, γιατι την μερα μια χαρα παιξαμε... Κοινως στα νοτια προαστια αλατι δεν επαιζε ουτε για δειγμα. Αντε να του επεσε απο κανενως τις πατατες στα everest ...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
το πάτε σε ένα πλυντήριο με ράμπα και το πλένετε πολύ καλά απο κάτω
ετσι πλένω το αμάξι κάθε 2 εβδομάδες γιατί οι μλκς της Αγγλίας ρίχνουν αλάτι όταν εχει παγωνιά
Kathe 2 weeks?
Prosexe min fygei to xroma
Anti na les pou o malakas o Agglos rixnei allati kai den kleinoun oi dromoi paraponiese kiolas
Axaristia reeeeeaaaax
επρεπε να ρίχνουν το μαύρο το μπιλάκι οι μλκς!
Μετά το χιόνι...το ΑΛΑΤΙ!