-
Παιδία αυτός εδώ ο καταλύτης μου είπανε πως είναι από μια Νορβηγική εταιρία… εγώ πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και στο Google δεν βρήκα κάτι σχετικό. Καμία ιδέα ;
-
Παιδία αυτός εδώ ο καταλύτης μου είπανε πως είναι από μια Νορβηγική εταιρία… εγώ πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και στο Google δεν βρήκα κάτι σχετικό. Καμία ιδέα ;
-
-
Aν δεν μας πεις το ονομα της εταιρειας, πως περιμενεις να σε βοηθησουμε, απο τη φωτογραφια?
Μηπως ειναι vik?
-
Ο καταλυτης ειναι universal.
Αυτο σημαινει 1ον κοψε ραψε με τα οξυγονα (απαγορευεται οξυγονο σε καταλυτη) οποτε θα εχεις κανει το συστημα εξαγωγης π@υτανα κι οταν θα θελεις να βαλεις τον δικο του θα μπεις ξανα σε επιπλεον εξοδα αντικαταστασης σωληνων εξαγωγης και 2ον ολοι αυτοι οι καταλυτες δεν εχουν ουτε το μισο υλικο σε πυκνοτητα απ οτι οι γνησιοι με αποτελεσμα σε κανα χρονο να μην περνας παλι απο καυσαερια.
Εαν θελεις εναλλακτικα ποιοτητα εφαμιλη με το εργοστασιακο στα μισα σχεδον χρηματα προτιμησε walker με κωδικο ακριβως για το αυτοκινητο σου.Ουτε πατεντες ουτε μλκιες.
Για τι αυτοκινητο ειναι?
-
Για Hyundai Coupe
Καταλύτης από Νορβηγία