-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως για να βαζουν γυναικες να παιρνουν αντρες στο κινητο και να ζητανε ραντεβου πρεπει να ειναι σιγουρα ασχημη η κατασταση,ουτε θελω να φανταστω τι θα τις βαλουν να κανουν σε λιγο καιρο
I'll settle for a good massage
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Στη Eurobank έχουν λαλήσει, με ενοχλεί γκόμενα συνέχεια στο κινητό μου και ενώ μίλησα σχεδόν αγενώς την τελευταία φορά που με πήρε, με ξαναπήρε να μου ζητήσει να συναντηθούμε
Ή πρέπει να τους πιέζουν πάρα πολύ ή καίγεται ο κώλος τους, δεν υπάρχει άλλη τράπεζα που να κάνει τέτοιο πράγμα...To ενδοχόμενο να γουστάρει τη φωνή σου το προσπερνας ελαφρά τη καρδία
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Στη Eurobank έχουν λαλήσει, με ενοχλεί γκόμενα συνέχεια στο κινητό μου και ενώ μίλησα σχεδόν αγενώς την τελευταία φορά που με πήρε, με ξαναπήρε να μου ζητήσει να συναντηθούμε
Ή πρέπει να τους πιέζουν πάρα πολύ ή καίγεται ο κώλος τους, δεν υπάρχει άλλη τράπεζα που να κάνει τέτοιο πράγμα...To ενδοχόμενο να γουστάρει τη φωνή σου το προσπερνας ελαφρά τη καρδία
Μ'έχει δει και live
-
Tότε έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση
Να το θεραπεύσεις -
H κουνιάδα μου που δουλεύει στην Eurobank έχει το αντίθετο πρόβλημα. Της την πέφτουν οι πελάτες. Το χειρότερο είναι ότι και το αφεντικό της την προτρέπει σε ομαδικές εξόδους επαγγελματικές με τους καλούς πελάτες (οι οποίοι μάλλον ελπίζουν να βγάλουν γκόμενα)!! Αυτή βέβαια ουδεμία όρεξη έχει να βγει μαζί τους ούτε και χρόνο με οικογένεια και 2 παιδάκια αλλά φοβάται ότι θα της κοστίσει επαγγελματικά-οικονομικά!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
H κουνιάδα μου που δουλεύει στην Eurobank έχει το αντίθετο πρόβλημα. Της την πέφτουν οι πελάτες. Το χειρότερο είναι ότι και το αφεντικό της την προτρέπει σε ομαδικές εξόδους επαγγελματικές με τους καλούς πελάτες (οι οποίοι μάλλον ελπίζουν να βγάλουν γκόμενα)!! Αυτή βέβαια ουδεμία όρεξη έχει να βγει μαζί τους ούτε και χρόνο με οικογένεια και 2 παιδάκια αλλά φοβάται ότι θα της κοστίσει επαγγελματικά-οικονομικά!μήπως να τη συστήσεις στον σπιτόγατο koutsan?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
H κουνιάδα μου ....Της την πέφτουν οι πελάτες. ...το αφεντικό της την προτρέπει σε ομαδικές εξόδους επαγγελματικές με τους καλούς πελάτες .... Αυτή βέβαια ουδεμία όρεξη έχει να βγει μαζί τους ....φοβάται ότι θα της κοστίσει επαγγελματικά-οικονομικά!
μήπως να τη συστήσεις στον σπιτόγατο koutsan?
Γιατί, ψάχνει κι αυτός όμορφη παντρεμένη μητέρα 2 παιδιών για γκόμενα;
Ο koutsan πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει δώσει στην τράπεζα;
Ή το βλέπει νομικά. Μήπως μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση για μαστροπεία ή κάτι τέτοιο από την τράπεζα.... για μερικά εκατομμύρια ευρώ ίσως αξίζει να κάτσει σε κανέναν πελάτη (θα εμφανίσουμε τον άντρα της για τον πελάτη!!) -
δόλωμα για τσιπoύrα έβαλα και έβγαλα καλαμαρι
προσπάθησα να τσιγκλίσω τον ανδρικό εγωισμό του πασπαλισμένο με ολίγον sleep with the capital αριστερόαναρχοαυτόνομο υποννούμενο αλλά I think we've lost him
he is happily marriedA.M.A.N που λέει και ο πρόεδρος.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
H κουνιάδα μου που δουλεύει στην Eurobank έχει το αντίθετο πρόβλημα. Της την πέφτουν οι πελάτες. Το χειρότερο είναι ότι και το αφεντικό της την προτρέπει σε ομαδικές εξόδους επαγγελματικές με τους καλούς πελάτες (οι οποίοι μάλλον ελπίζουν να βγάλουν γκόμενα)!! Αυτή βέβαια ουδεμία όρεξη έχει να βγει μαζί τους ούτε και χρόνο με οικογένεια και 2 παιδάκια αλλά φοβάται ότι θα της κοστίσει επαγγελματικά-οικονομικά!Θα πρεπει να κανει εικονικα ραντεβου με φιλους της,οπου θα τρωνε και θα πινουν στην υγεια της τραπεζας
-
H λέξη κλειδί είναι ομαδικές δηλαδή όχι μόνη της με τον πελάτη αλλά κάμποσοι μαζί με τον πελάτη, η ιδέα είναι να διατηρούμε καλές σχέσεις με τον πελάτη να υπάρχει το personal touch κλπ. Κι αν αυτή το πήγαινε το γράμμα δεν νομίζω να παραπονιόταν κανένας, μάλλον θα έβγαζε και δωράκι από την τράπεζα!!
Νομίζω πάντως ότι αστειευόμενος της είχα προτείνει μήπως να μας βγάλει έξω και να τα χρεώσει στην τράπεζα και φαίνεται ότι αν ήθελε θα μπορούσε αλλά δεν το κάνει. -
δόλωμα για τσιπoύrα έβαλα και έβγαλα καλαμαρι
προσπάθησα να τσιγκλίσω τον ανδρικό εγωισμό του πασπαλισμένο με ολίγον sleep with the capital αριστερόαναρχοαυτόνομο υποννούμενο αλλά I think we've lost him
he is happily marriedA.M.A.N που λέει και ο πρόεδρος.
Με τα δολώματα που ρίχνεις και με το καλαμάρι θα έπρεπε να είσαι πολύ χαρούμενος
-
πριν δεν ήμουν χαρούμενος
δεν μπορώ να πω το ίδιο για τώρα...απο προθεσμιακές έκανα μια μικρή βόλτα, γενική 4% για 10μηνο απο 50κ-1εκ
περιμένω και άλλες ψήφους στο κουίζ μου, τώρα που γυρίζει όχι μετά 'τα είχα πει εγώωω '
-
δεν μπορώ να πω το ίδιο για τώρα...απο προθεσμιακές έκανα μια μικρή βόλτα, γενική 4% για 10μηνο απο 50κ-1εκ
περιμένω και άλλες ψήφους στο κουίζ μου, τώρα που γυρίζει όχι μετά 'τα είχα πει εγώωω '
Δες εδώ: http://tsig.gr/lang-el/fixed-deposits
και εδώ: http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a ... 009_146694 -
δεν μπορώ να πω το ίδιο για τώρα...απο προθεσμιακές έκανα μια μικρή βόλτα,** γενική 4% για 10μηνο απο 50κ-1εκ**
Μόνο τόσο ε?? Καλύτερα στο ΧΑΑ τότε, 15% σε 15 μέρες....
-
Ανανεωσα εχτες με 3,3% για 4 μηνες (3,2% για 3 μηνες) στην γνωστη τράπεζα. Στην τελευταια αναεωση ειχα 6,5% όμως. Μεγάλη πτώση.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Μόνο τόσο ε?? Καλύτερα στο ΧΑΑ τότε, 15% σε 15 μέρες....23% σε 11 μέρες...
-
Εγώ ευτυχώς πριν 1 μήνα πρόλαβα και τα έκλεισα με 4,3%για 3μηνο ......σε σχέση με το 6,5% που είχα πάλι 3 μήνες πριν......
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
23% σε 11 μέρες...
Για τον Μ.Ο μιλάω, σε επιμέρους μετοχές είχα και +26% αλλά και +7% σε άλλες......
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
23% σε 11 μέρες...
Για τον Μ.Ο μιλάω, σε επιμέρους μετοχές είχα και +26% αλλά και +7% σε άλλες......
Και γω για το Μ.Ο μιλάω, μόνο που πριν τη μεγάλη άνοδο μετέφερα όλο το κεφαλαίο από 5 μετοχές σε 1 η οποία έχει βγάλει φτερά... (είδα προοπτικές στη μετοχή και ρίσκαρα)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
23% σε 11 μέρες...
+32% και συνεχίζει...
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)