-
Τα ΜΜΕ παντως δινουν ολο τους το ειναι για να συνεχιστει η πτώση
-
Εμ βέβαια ! για να κατηγορηθεί η κυβέρνηση ότι δεν πάει καλά η οικονομία !
-
Aυτο που εγινε χθες στο ΧΑΑ ηταν προβοκατσια εναντια στην επετειο 2 ετων κυβερνησης της ΝΔ.....
Αυτο λιγο πολυ καποιοι διοχετευουν ....κυριως δημοσιγραφοι.
-
Ο χρήστης Tetrapetaloudos έγραψε:
Ενα πραγμα χρειαζετε να κοιταξετε για να δειτε αν το ΧΑΑ ειναι οριμο (developed). Auto einai to liquidity. Eite κοιτατε δεικτες, eite sectors, eite metoxes.Πολυ φοβαμαι πως οι μερες με μηδενικο τζιρο συναλλαγων (μονο κανα πακετο να ανεβαζει το τζιρο) δεν εχουν περασει ανεπιστρεπτη. Η λιγοστη εμπειρια μου λεει πως τα ξενα κεφαλαια δεν κοιτανε περα απο τον FTSE 20 αντε και τον 40αρη. Οι ξενοι θεωρουν αχρηστες πανω απο τις μισες μετοχες που εχουμε στο ταμπλο. Ειναι λοιπον ασκοπο να μιλαμε για οριμες αγορες απο την στιγμη που το μισο και πλεον ταμπλο μας ειναι iliquid.
Αυτο που χρειαζετε το ΧΑΑ ειναι να ενσωματωσει τις χρηματαγορες των βαλκανιων και γιατι οχι της μεσογειου ωστε να ταυτιστει ως κεντρο επενδυσεων της ευρυτερης περιοχης. Δεν καταλαβα, δηλαδη μας χαλασε να εχουμε χρηματιστηριο με 150 tradable μετοχες και ας ειναι και μερικες Τουρκικες και Βουλγαρικες? Αν υπαρχoυν σοβαρες εταιριες μαζεμενες σε ενα tradable index, με ρευστοτητα τοτε η χρηματαγορα μας θα περασει στο μυαλο του ξενου ως μια ωριμη αγορα στην οποια μπορει να επενδυσει αν πιστευει οτι τα βαλκανια εχουν προοπτικες. Ειδαλως θα κανουν ολοι ντου καθε πενταετια και στο τελος θα παιρνουν τα λεφτα τους και θα την κανουν.
Αυτα εχω καταλαβει εγω. Οποιος εχει και αλλες ιδεες παρακαλω να της γραψει. Υστερα θα στειλουμε μαζεμενες τις προτασεις μας για την αναδιαρθρωση του ΧΑΑ στον Καπραλο μαζι με DVD και κρασακι παντα:yahoo:
Respect.
Θα κανει πραγματικα καλο στη χωρα.
Ας ελπισουμε οτι η ισχυρη παρουσια των ελληνικων τραπεζων στα βαλκανια θα παιξει το ρολο της σε αυτο . Εχουμε ριξει πολλα λεφτα σε Βουλγαρια για παραδειγμα και πρεπει να τα παρουμε πισω!!!
Μονο που το τρενο αυτο δεν θα μας περιμενει για παντα, θελει ταχυτητα.
Τι αλλο να προτεινουμε φιλε ? Τα λες ολα! Πολυ καλο ποστ,μπραβο! -
Τι γινεται ρε παιδια ?????
Τι πανικος ειναι αυτος ????
αυτη ειναι η αρχη του τελους ???
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
:yikes:Τι γινεται ρε παιδια ?????
Μη μασάς υπάρχει και το short οπότε όπως συμβαίνει σε όλες τις αγορές, κάποιοι γελάνε όταν ταυτόχρονα κάποιοι κλαίνε!!!! Και φυσικά υπάρχει και η γκανιότα που τα μαζεύει ότι και να γίνει
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
:yikes:
Τι γινεται ρε παιδια ?????
Μη μασάς υπάρχει και το short οπότε όπως συμβαίνει σε όλες τις αόρές κάποιοι γελάνε όταν ταυτόχρονα κάποιοι κλαίνε!!!! Και φυσικά υπάρχει και η γκανιότα που τα μαζεύει ότι και να γίνει
Ναι αλλα ποιος το ξερει αυτο......
-
τωρα, αγοραζεις ? πουλας ? η καθεσαι στα αυγα σου ?
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
τωρα, αγοραζεις ? πουλας ? η καθεσαι στα αυγα σου ?Εχω την αισθηση οτι πουλας, ή αν δεν θες να πουλησεις τα χαρτια που εχεις στα χερια σου, βγες short στα αντιστοιχα stock futures για να χεντζαρεις...διοτι δινει μια ευκολοτερη κινηση στο προς τα κατω.
Παντως θεωρω οτι βραχυπροθεσμα θα πεσει....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
τωρα, αγοραζεις ? πουλας ? η καθεσαι στα αυγα σου ?
Εχω την αισθηση οτι πουλας, ή αν δεν θες να πουλησεις τα χαρτια που εχεις στα χερια σου, βγες short στα αντιστοιχα stock futures για να χεντζαρεις...διοτι δινει μια ευκολοτερη κινηση στο προς τα κατω.
Παντως θεωρω οτι βραχυπροθεσμα θα πεσει....
+1
-
Aυτο ειναι το χρηματιστηριο,κυκλοι κερδοσκοπιας.
Πρεπει να πουλας στην ανοδο,και να αγοραζεις στη πτωση.Παντα να θυμαστε τον βασικο κανονα στο ποκερ:
'Οταν κοιτας στο τραπεζι τους παικτες και δεν μπορεις να εντοπίσεις το κορόιδο,τοτε το κορόιδο είσαι εσυ.'Ο λαουτζίκος προσπαθει να αρπάξει κι αυτος κανα ψωμακι απο τα διαφορα μουφο-deals (συνένωση Alpha-Eθνικης,ο Μυτηληναίος που μαζεψε προσφατως οτι σκουπιδι εταιρεια υπηρχε,και απο οτι ακουσα και η ιστορια με τον Γερμανο για μούφα παει κι αυτη).
-
Έ ρε βγήκανε πάλι τα παπαγαλάκια....τόσο καιρό τηρούσαν σιγή ιχθύος....
Τη λέξη ρευστότητα όποιος την έχει ακούσει και την τηρεί σήμερα γελάει.....
Τα μεγάλα deals είναι μπροστά για όποιον κατέχει.
Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για το Γερμανό(τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κάτι....αν γνωρίζετε εσείς ενημερώστε μας).
-
-
Γ.Δ. 3.633,67 -6,32%
22/05/2006 16:40:12...ωχ ποιοι θα κλαίνε πάλι...
-
Και μονο ααπό τη μετοχη της Εθνικης καταλαβαινει κανείς.... Τη ριξανε ενδοσυνεδριακα στο 30,40 και την κλεισανε στο 32,18 Καποιοι βγαλανε ΠΟΛΛΑ λεφτα....
Ο Μαρξ ειναι πιο επικαιρος από ποτε....
-
31,04. Θα έλεγα ότι τώρα είναι καλή ευκαιρία για αγορές με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.
-
κάτσε .. να πέσει κι άλλο !!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
31,04. Θα έλεγα ότι τώρα είναι καλή ευκαιρία για αγορές με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
31,04. Θα έλεγα ότι τώρα είναι καλή ευκαιρία για αγορές με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.Νωρίς είναι ακόμα....Με την αστάθεια που παρουσιάζει τις τελευταίες μέρες το Χ.Α, τα πάντα είναι πιθανά....Ισως ακόμα και τα 25 Ευρώ να είναι πολλά για τη μετοχή της Εθνικής....
-
'Αγοράζουμε στην πτώση, πουλάμε στην άνοδο'
Η Εθνική θα επιστρέψει στα 35-40 ευρώ κάποια στιγμή. Ίσως σε μια βδομάδα, ίσως σε ένα χρόνο. Αν έχεις 10.000 και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, μπορείς να τα ρίξεις σε βαριά χαρτιά. Για Εθνική και λοιπά βαριά μιλάμε, έτσι; Όχι για κανένα κ#@$χαρτο.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)