-
This picture comes straight off Alfa Romeo’s official partner Autodelta which hopes to play the same role as M for BMW and AMG for Mercedes. The beautifully designed 159 with the GTA badge is as bad it gets. The sketch is not far from the production version which will probably make it's debut at the Geneva Motor Show in March. Rumors are speaking about a 400 hp V8 engine straight off the Maserati Coupe GT
-
This picture comes straight off Alfa Romeo’s official partner Autodelta which hopes to play the same role as M for BMW and AMG for Mercedes. The beautifully designed 159 with the GTA badge is as bad it gets. The sketch is not far from the production version which will probably make it's debut at the Geneva Motor Show in March. Rumors are speaking about a 400 hp V8 engine straight off the Maserati Coupe GT
-
-
SOurce: http://www.autotematic.it
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
αυτη κι αν ειναι απαντηση της αλφαρομεο..αλλα πιστευω οτι το κοστος κτησης θα ξεπερναει τα
70χιλιαρικα κ σε αυτα τα χρηματα παιζουν κ φερραρι μεταχει.Σύγκρινε το κόστος χρήσης της Ferrari με της AR και θα καταλάβεις γιατί ίσως να είναι καλύτερη επιλογή η AR. Στα ίδια λεφτά (λογικά) θα παίζει με το RS4 και την καινούργια Μ3..
-
159 GΤΑ 2007
4WS(4 wheels steering in active way)-Ενεργητική τετραδιεύθυνση 2ης γενιάς.
-ARC anti roll control-μεταβάλει την ακαμψία στην μπροστινή μπάρα, βελτιώνει την ενεργητική ασφάλεια και εξαφανίζει τις κλίσεις στις στροφές.
-Airmod active suspension(skyhook II)
-Κεραμικά φρένα CCM Brembo με 8πίστονες δαγκάνες από τιτάνιο.
-19R,option 20R
-Πιο ελαφρύ αμάξωμα(Alleggerita) με ευρεία χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου.
-Αλουμινένιος V8 4.2/4.3lt Ferrari/Maserati με μόλις 183kgr βαρος.
-Multiair 400hp-->440hp/7000σαλ -
φραγκα???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
φραγκα???Λογικά RS4-M3.. Αν βγει παρακάτω, ίσως και να πουλήσει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λογικά RS4-M3.. Αν βγει παρακάτω, ίσως και να πουλήσει..
Τι σχέση έχουν αυτά με την 159 GTA ???
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Λογικά RS4-M3.. Αν βγει παρακάτω, ίσως και να πουλήσει..
Τι σχέση έχουν αυτά με την 159 GTA ???
Σε ποια κατηγορία είναι δηλαδή αν δεν είναι με την M και το RS?
-
Ti σχέση έχουν σε αυτό το τοπικ?
Αν θες άνοιξε ένα άλλο.
Εδώ μιλάμε για την 159 GTA -
Αν θες άνοιξε ένα άλλο.
Εδώ μιλάμε για την 159 GTAΣτην ίδια κατηγορία είναι, απλά είπα ότι και χρηματικά θα παίζει λογικά στα ίδια λεφτά με τους αντιπάλους του..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν θες άνοιξε ένα άλλο.
Εδώ μιλάμε για την 159 GTAΣτην ίδια κατηγορία είναι, απλά είπα ότι και χρηματικά θα παίζει λογικά στα ίδια λεφτά με τους αντιπάλους του..
Κιdo Βλέπεις στην επικεφαλίδα του Τοπικ να λέει Alfa 159 GTA τι παίζει στην κατηγορία της?
Σε παρακαλώ ας κρατήσουμε το τοπικ καθαρό για πληροφορίες ουσίας.
-
.
'σκάβουν' οι ιταλοί...
.
-
Το θέμα αφορά την 159 GTA και γενικότερη συζήτηση για αυτήν.
Αρα και για τον ανταγωνισμό που θα αντιμετωπίσει.
Αλλοιώς θα βάζουμε μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά και θα το πάμε στα Τεχνικά Θέματα!Οπότε ηρεμείστε!
Κούκλα είναι!
Πολύ επιθετική εμφάνιση!
Και για όσους θέλουν γκάζι θα είναι στις πρώτες επιλογές! -
Εμένα δε μου αρέσει καμμία από τις δύο εικονιζόμενες προτάσεις. Μου θυμίζουν Μπουρνάζι.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Να δούμε αν θα είναι GTA. Με τον πραγματικό όρο (που το βλέπω πολύ χλωμό).Άντε καιρός είναι να ταρακουνήσει τα νερά η Άλφα. Πότε βγαίνει είπαμε;
Ο Κάλμπφελ είχε δηλώσει ρητά πως οι νέες GTA θα είναι όντως 'A'. Για να δούμε.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εμένα δε μου αρέσει καμμία από τις δύο εικονιζόμενες προτάσεις. Μου θυμίζουν Μπουρνάζι.Οχι ρε Κώστα!
Ειδικά αυτή από πίσω αριστερά είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή!Υπερ-αυτοκίνητο είναι!Οχι απλό!
Πρέπει να το δείχνει κιόλας!Όπως είπα...εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εμένα δε μου αρέσει καμμία από τις δύο εικονιζόμενες προτάσεις. Μου θυμίζουν Μπουρνάζι.Η φωτό με τον άγριο προφυλακτήρα ειναι photoshop.
Αυτή με τον μαύρο προφυlaκτήρα είναι official αλλά όχι final.
Την είχε δειξει ο K.H Karbell σε dealers για συλλογή εντυπώσεων -
159 GΤΑ 20074WS(4 wheels steering in active way)-Ενεργητική τετραδιεύθυνση 2ης γενιάς.
-ARC anti roll control-μεταβάλει την ακαμψία στην μπροστινή μπάρα, βελτιώνει την ενεργητική ασφάλεια και εξαφανίζει τις κλίσεις στις στροφές.
-Airmod active suspension(skyhook II)
-Κεραμικά φρένα CCM Brembo με 8πίστονες δαγκάνες από τιτάνιο.
-19R,option 20R
-Πιο ελαφρύ αμάξωμα(Alleggerita) με ευρεία χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου.
-Αλουμινένιος V8 4.2/4.3lt Ferrari/Maserati με μόλις 183kgr βαρος.
-Multiair 400hp-->440hp/7000σαλΑφού ο κινητήρας είναι μπροστά, ο αεραγωγός πάνω από τις πίσω ρόδες τί δουλειά έχει??
Alfa Romeo 159 GTA