-
Παραγγελθηκαν τελικα στην τιμη των 2500 ΕΥΡΩ.. μαζι με spacers γιατι ειχαμε μια αποκλιση στο offset κατα 20mm και ναι ειναι οι 20ΑΡΕΣ απο Cayenne....To αυτοκολλητο της Porsche θα αντικατασταθει με κατι αλλο..ειπαμε οχι και ετσι.. Τις παρηγγειλα απο το Ζανια στη Λ. Βουλιαγμενης και εντος μηνα θα περπαταω με 20αρια...
-
Παραγγελθηκαν τελικα στην τιμη των 2500 ΕΥΡΩ.. μαζι με spacers γιατι ειχαμε μια αποκλιση στο offset κατα 20mm και ναι ειναι οι 20ΑΡΕΣ απο Cayenne....To αυτοκολλητο της Porsche θα αντικατασταθει με κατι αλλο..ειπαμε οχι και ετσι.. Τις παρηγγειλα απο το Ζανια στη Λ. Βουλιαγμενης και εντος μηνα θα περπαταω με 20αρια...
-
-
2.500 ευρο???
δεν πας καλα , δεν πας καθολου καλα.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
2.500 ευρο???δεν πας καλα , δεν πας καθολου καλα.......
Γιατι δεν παω καλα??Μιλαμε για 20αρα ζαντα..Και με τα spacer θα δειχνει τουμπανο..Λογικη τιμη αν σκεφτεις οτι θελω και κανα 1200αρι για τα λαστιχα...
-
Γιατι δεν εκανες καμμια βελτιωση οσον αφορα τις εκτος δρομου δυνατοτητες του 4κινητου σου; βαζοντας αυτες τις ζαντες πιστευω οτι θα δυσκολεψεις την εκτος δρομου ζωη του!
-
Πολύ ωραίες οι ζάντες, τις έχω δεί σε Cayenne και ήταν πολύ καλό.
Σε διάμετρο ο τροχός συνολικά θα μεγαλώσει?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ ωραίες οι ζάντες, τις έχω δεί σε Cayenne και ήταν πολύ καλό.Σε διάμετρο ο τροχός συνολικά θα μεγαλώσει?
Κατα 2 ποντους περιπου αλλα θα ειναι μουρη.. βεβαια θα κοψει λιγο σε επιδοσεις αλλα ελεω αλλων βελτιωσεων δεν πειραζει..
-
Ο χρήστης amstrad έγραψε:
Γιατι δεν εκανες καμμια βελτιωση οσον αφορα τις εκτος δρομου δυνατοτητες του 4κινητου σου; βαζοντας αυτες τις ζαντες πιστευω οτι θα δυσκολεψεις την εκτος δρομου ζωη του!Φιλε Amstrad θα κρατησω και τις παλιες 16αρες ζαντες και θα βαλω σε αυτες ενα λαστιχο Α/Τ και θα τις σκαντζαρω αμα πηγαινω καπου εκτος δρομου..Αυτο εν καιρω βεβαια..
-
Στο Ζανιά βρήκες να τις παραγγείλεις; Ξέρω άλλο ένα καλό φαρμακείο στη...
-
Random, αλλάξε το ένα θέμα σε 'SantaFe' και γράφε τα πάντα, για λάδια, ξύδια, παπούτσια κλπ. Μην μας ταλαιπωρείς...[moderator]
O Random και τα νεα του παπουτσακια...