-
Η ΤΑΤΑ ειναι ο μεγαλυτερος κατασκευαστης αυτοκινητων που εξελισσονται εξ ολοκληρου στην Ινδια,μια συνεχως εξελισσομενη αγορα 1.000.000.000 κατοικων.
Το Indica ειναι ενα μικρο σουπερμινι με συγχρονη εμφανιση και αρκετα αποδεκτη τεχνολογια (π.χ. ανεξαρτητη αναρτηση σε ολους τους τροχους).
Προσφατα απεκτησε και νεο κινητηρα 1405 κ.εκ. Turbodiesel με 68 ιππους/4500σαλ και ροπη 130Νm/2500
-
Η ΤΑΤΑ ειναι ο μεγαλυτερος κατασκευαστης αυτοκινητων που εξελισσονται εξ ολοκληρου στην Ινδια,μια συνεχως εξελισσομενη αγορα 1.000.000.000 κατοικων.
Το Indica ειναι ενα μικρο σουπερμινι με συγχρονη εμφανιση και αρκετα αποδεκτη τεχνολογια (π.χ. ανεξαρτητη αναρτηση σε ολους τους τροχους).
Προσφατα απεκτησε και νεο κινητηρα 1405 κ.εκ. Turbodiesel με 68 ιππους/4500σαλ και ροπη 130Νm/2500
-
-
Nice. Φωτο εσωτερικου εχεις?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Nice. Φωτο εσωτερικου εχεις?Οχι απο το εξωτερικο τις πηρα....
Συγκεκριμενα απο εδω:
http://www.tatamotors.com -
Είχε εισαχθεί στην Ευρώπη με τα σήματα της Rover και όνομα city rover (shity rover μάλλον ), αν και χαριτωμένο εμφανισιακά ήταν εντελώς παρωχημένο και στη τιμή που το πούλαγαν απλώς απαράδεκτο.
Φωτογραφία εσωτερικού:
http://www.rovercarclubaust.asn.au/imag ... rover2.jpg
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κυκλοφορούν κάμποσα ΤΑΤΑ πάντως στην Ιταλία. Κυρίως αυτά με καρότσα.Πραγματι.....
Ωραια αμαξια και μεγαλα
-
Μια φορα γνωρισα ενα executive μελος της Τατα στο Σαν Φραν. Ενας απο τους πιο ενθουσιωδες ανθρωπους που εχω γνωρισει ποτε!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Μια φορα γνωρισα ενα executive μελος της Τατα στο Σαν Φραν. Ενας απο τους πιο ενθουσιωδες ανθρωπους που εχω γνωρισει ποτε!Eμενα ο Ratan Tata (President of TATA Group) ειναι φιλος μου.
Γνωριστηκαμε στη Κoυλου (Κουαλα Λουμπουρ).
Ενας απο τους καλυτερους ταβλαδορους που εχω γνωρισει ποτε ειδικα στις 'πορτες' και στο 'φευγα'.... -
@ Krieza
-
ποτε θα εισαχθει αυτό το μοντέλο στις ΗΠΑ?
τώρα που θα μετακομίσω θα με ενδιέφερε ίσως η αγορά του ειδικά με τον κινητήρα diesel
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ποτε θα εισαχθει αυτό το μοντέλο στις ΗΠΑ?τώρα που θα μετακομίσω θα με ενδιέφερε ίσως η αγορά του ειδικά με τον κινητήρα diesel
Rwta ton gavriil1
Twra pou tha pas na kanete kai parea
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ανατολικά θα πας ή δυτικά; Και στις 2 μεριές έχουμε.
Στη μέση χάνεις.....
Και ποναααας!!!!!
Γιατι ως γνωστο το μεσαιο ειναι......(Θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου)
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Μια φορα γνωρισα ενα executive μελος της Τατα στο Σαν Φραν. Ενας απο τους πιο ενθουσιωδες ανθρωπους που εχω γνωρισει ποτε!
Eμενα ο Ratan Tata (President of TATA Group) ειναι φιλος μου.
Γνωριστηκαμε στη Κoυλου (Κουαλα Λουμπουρ).
Ενας απο τους καλυτερους ταβλαδορους που εχω γνωρισει ποτε ειδικα στις 'πορτες' και στο 'φευγα'....
TATA Indica Turbo Diesel