-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Όταν πιάσει τα τρακτέρ να δεις τι θα γίνει εδώ μέσα.........Μη νομιζεις οτι εχουν και μεγαλες διαφορες απο τα ΙΧ.
Επισης μπορει να ανοιχτει θεμα και για τις νταλικες.
Ουτε εδω θα βρεις διαφορες....Επισης ακρως ενδιαφεροντα θεματα θα ηταν:
**--Αμερικανικη αγορα μηχανων κουρεματος γκαζον
--Τελευταια νεα και μοντελα αμερικανικων λεμονοστιφτων και μηχανων μασαζ
--Εξελιξεις στη κατασκευη ηλεκτρικων παγωτομηχανων ** -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Όταν πιάσει τα τρακτέρ να δεις τι θα γίνει εδώ μέσα.........
Μη νομιζεις οτι εχουν και μεγαλες διαφορες απο τα ΙΧ.Επισης μπορει να ανοιχτει θεμα και για τις νταλικες.
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Όταν πιάσει τα τρακτέρ να δεις τι θα γίνει εδώ μέσα.........Μη νομιζεις οτι εχουν και μεγαλες διαφορες απο τα ΙΧ.
Επισης μπορει να ανοιχτει θεμα και για τις νταλικες.
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Για ποιο λογο να μην ειναι ενα θεμα για καθε οχημα? Κονσεπτ ή οχι? Υπαρχει τετοιος νομος στον κανονισμο? Καθε οχημα εδω δεν εχει το δικο του θεμα? Τα των ΗΠΑ γιατι οχι δηλαδη?Σωστός ο Γαβριήλ!!!
Όπως για κάθε Ευρωπαικό μοντέλο ανοίγεται ξεχωριστό thread, το ίδιο μπορεί να γίνεται και για τα Αμερικάνικα, άσχετα αν μας ενδιαφέρουν άμεσα ή όχι. Η πληροφόρηση πρέπει να είναι σφαιρική και όχι να μαθαίνουμε μόνο ό,τι μπορούμε να αγοράσουμε! Και για το Τσουνάμι ακούσαμε με προσοχή στις ειδήσεις παρόλο που συνέβη κάποιες χιλιάδες μίλια μακριά! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω σαν απλός χρήστης του φόρουμ νομίζω πως η ενότητα Νεα Μοντέλα πρέπει να είναι ανοιχτή για **ΟΛΑ τα Νέα Μοντέλα απο ΟΛΕΣ τις χώρες **και φυσικά ανάλογα το ενδιαφέρον των χρηστών τα τόπικ θα πέφτουν ή θα παραμένουν ψηλά.Στην προκειμένη περίπτωση εφόσον -ορθώς- δεν υπάρχει κανόνας που να ορίζει την ενότητα ώς Νέα Μοντέλα - εκτός όσων προορίζονται για αγορά ΗΠΑ δεν καταλαβαίνω το νόημα της παρατήρησης.
Νομίζω πως αυτό που θα έπρεπε να μας ενοχλεί στην ενότητα αυτή είναι τα ποστ που ούτε με Νέα Μοντέλα έχουν να κάνουν ούτε καν με αυτοκίνητα αλλα με προσωπικά απωθυμένα.
Thank you IKE!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Γαβριήλ, ο Νάσος έκανε μια παραίνεση. Μην αναγάγεις το θέμα αλλού. Ευκαιρία ψάχνεις;
[moderator]
Επηδει τα Ελληνικα μου δεν ειναι στην καλυτερη δυνατη κατασταση, τι ακριβως σημενει 'παραινεση', για να καταλαβω τι εννεις. Πρωτον.
Δευτερον, εσυ μιλας για τον Νασσο απο εδω και περα για το θεμα? Για να ξερω σε ποιον να...α ναι, αποφανθω.
Τριτον, που αλλου το παω το θεμα? Σε μενα εγινε η 'παραινεση', δεν την εκανα εγω.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Για ποιο λογο να μην ειναι ενα θεμα για καθε οχημα? Κονσεπτ ή οχι? Υπαρχει τετοιος νομος στον κανονισμο? Καθε οχημα εδω δεν εχει το δικο του θεμα? Τα των ΗΠΑ γιατι οχι δηλαδη?
Σωστός ο Γαβριήλ!!!
Όπως για κάθε Ευρωπαικό μοντέλο ανοίγεται ξεχωριστό thread, το ίδιο μπορεί να γίνεται και για τα Αμερικάνικα, άσχετα αν μας ενδιαφέρουν άμεσα ή όχι. Η πληροφόρηση πρέπει να είναι σφαιρική και όχι να μαθαίνουμε μόνο ό,τι μπορούμε να αγοράσουμε! Και για το Τσουνάμι ακούσαμε με προσοχή στις ειδήσεις παρόλο που συνέβη κάποιες χιλιάδες μίλια μακριά!Thank you Alfa!
-
Για ποιο λογο να μην ειναι ενα θεμα για καθε οχημα? Κονσεπτ ή οχι? Υπαρχει τετοιος νομος στον κανονισμο? Καθε οχημα εδω δεν εχει το δικο του θεμα? Τα των ΗΠΑ γιατι οχι δηλαδη?
Σωστός ο Γαβριήλ!!!
Όπως για κάθε Ευρωπαικό μοντέλο ανοίγεται ξεχωριστό thread, το ίδιο μπορεί να γίνεται και για τα Αμερικάνικα, άσχετα αν μας ενδιαφέρουν άμεσα ή όχι. Η πληροφόρηση πρέπει να είναι σφαιρική και όχι να μαθαίνουμε μόνο ό,τι μπορούμε να αγοράσουμε! Και για το Τσουνάμι ακούσαμε με προσοχή στις ειδήσεις παρόλο που συνέβη κάποιες χιλιάδες μίλια μακριά!Thank you Alfa!
Η αλήθεια είναι για να τη λέμε, όχι για να τη φοβόμαστε!
-
Πέφτεις πολύ χαμηλά! Πρόσεξε μόνο μην τυχόν το floor detector χτυπήσει peaks...
-
Ρε Γκάμπριελ μια παραίνεση σου έγινε(καλά εγώ πιστεύω εδώ και καιρό ότι το κάνεις επίτηδες για να προκαλέσεις-αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα)και άρχισες να πυροβολείς.Στο ψυγείο τον είχες τον αντίλογο;
Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι έχεις ανοίξει 30 τόπικς με 2 σελίδες το καθένα(στην καλύτερη περίπτωση,τα περισσότερα περιορίζονται στις 3-4 δημοσιεύσεις),ενέργεια που επιβαρύνει το σύστημα και πρέπει να ψάχνουμε με φακό για κανα αμαξάκι που μας ενδιαφέρει;Γιατί δηλαδή να μην τα χώσεις σε ένα τόπικ να μπαίνουμε να θαυμάζουμε τις δημιουργίες των συμπατριωτών σου;Ζαλιστήκαμε με τόσα μούσκουλα ανάμεσά μας.
Ευτυχώς που δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανα γιαπωνεζάκιας και για να στη σπάσει να κατεβάσει άλλα 40 τόπικς με 40 γιαπωνέζικα κατασκευάσματα...
Όχι άλλο κάρ****βουνο..
Υ.Γ:Επειδή με ρώτησες αν έχω να πω κάτι για το αμάξι(φορτηγό δεν είναι;]..
Λοιπόν σου απαντάω ότι με έχει ξετρελάνει τόσο πολύ που αύριο πρωι πρωι θα στηθώ στην Ηπαμερικανική πρεσβεία για βίζα.Πουλάω το σπίτι μου και έρχομαι στις ΗΠΑ να το buy και να κυνηγιέμαι με τους σερίφηδές σας.. -
Με τη σειρά μου να παρακαλέσω και εγω να συγκεντρωθούν όλα τα τόπικ απο αυτοκίνητα που δεν **με **ενδιαφέρουν σε ένα τόπικ το οποίο μπορεί να διαγραφεί, είναι πολύ ενοχλητικό να αναγκάζομαι να ψάχνω ανάμεσα σε τόπικ για νέα μοντέλα που δεν **με **ενδιαφέρουν για να βρώ αυτά που ψάχνω.
Παρακαλώ οι mod να επιληφθούν του θέματος.
-
Μάλλον δεν με κατάλαβες.
Του ζητάμε να βάλει όλα τα μοντέλα τα Ηπαμερικάνικα από εκθέσεις,τα οποία δεν πρόκειται να έρθουν Ευρώπη/Ελλάδα σε ένα τόπικ.
Ποιος μίλησε για προσωπικά γούστα; -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Λοιπόν, η υπομονή έχει και τα όριά της.
Bruce & Krieza, τέλος η ειρωνία και τα off topic posts. Θα σβήνονται άμεσαΣυγνωμην δεν αντεληφθην....
Μπορεις σε παρακαλω να γινεις σαφεστερος??
Δεν ειρωνευτηκα κανεναν χρηστη παρα μονον τα αμερικανικα αυτοκινητα-και οτι αυτα εκφραζουν- που παρουσιαζονται στα θεματα.
Εκτος και αν απαγορευεται η δημοσιοιποιηση των αποψεων μας για τα περαν του Ατλαντικου αριστουργηματα που ενδιαφερουν(ή οχι) εκατονταδες χρηστες.
Οπως σχολιαζεις επι παραδειγματι εσυ τα Skoda ο Bruce τα Opel ή ο tazio τα Fiat εχω θελω να πιστευω το δικαιωμα να σχολιαζω κι εγω τα διαφορα Καντιλλακ Ντοτζ κλπ αριστουργηματα καθως και τη φιλοσοφια που οδηγει στην κατασκευη αυτων των 'αυτοκινητων'. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Με τη σειρά μου να παρακαλέσω και εγω να συγκεντρωθούν όλα τα τόπικ απο αυτοκίνητα που δεν **με **ενδιαφέρουν σε ένα τόπικ το οποίο μπορεί να διαγραφεί, είναι πολύ ενοχλητικό να αναγκάζομαι να ψάχνω ανάμεσα σε τόπικ για νέα μοντέλα που δεν **με **ενδιαφέρουν για να βρώ αυτά που ψάχνω.Παρακαλώ οι mod να επιληφθούν του θέματος.
Δηλαδη ΙΚΕ εμενα που με ενδιαφερουν τα της Ινδικης, Μαλαισιανης και Κορεατικης αυτοκινητοβιομηχανιας να αρχισω να αραδιαζω τοπικ για το καθε μοντελο της ΤΑΤΑ της Maruti της Proton ή της RenaultSamsungMotors(RSM) των τρικυκλων συμπεριλαμβανομενων??
-
GTI_ δηλαδή αυτό που λες είναι να μην ανοίγονται νέα τόπικ για όσα μοντέλα δεν εισάγονται επίσημα στην ελληνική αγορά?
ΚRΙΕΖΑ: ναι, μπορεί κάποιο απο αυτά να είναι ενδιαφέρον
-
Gabriel άλλα 2-3 μονδέλα σου μένουν κι έχουμε όλη την αμερικανική αγορά στο πιάτο μας.Βravo!
Ήταν κάτι που έλειπε από το φόρουμ.Μόνο που έχεις ψιλοκαταλάβει όλη την πρώτη σελίδα με την τελευταία αμερικάνικη κολεξιόν και έχουμε χάσει τα δικά μας..
Λοιπόν,τί άλλο καλούδι έχεις;Ειναι η εκθεση του Detroit βλεπεις...
Για το Ford Edge εχεις να πεις τιποτε?
Το έχουμε ξανασυζητήσει gavriil1 και το επαναλαμβάνω:
Ανοιξε ένα θέμα 'Εκθεση Detroit 2006' και άλλο ένα 'Εκθεση LA 2006' εδώ στα 'Νέα Μοντέλα' και βάλε μέσα όλα αυτά τα μοντέλα που είναι αποκλειστικά ΗΠΑμερικάνικου ενδιαφέροντος.
Τα μοντέλα που έχουν και ευρωπαϊκό ενδιαφέρον (πχ. Cayenne Turbo S στο LA) μπορείς να τα βάλεις σε ξεχωριστά θέματα.
Νομίζω είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τη θεματική ενότητα 'Νέα μοντέλα' να γεμίζει από δεκάδες θέματα για μοντέλα χωρίς αγοραστικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα/Ευρώπη. ΟΚ, προφανώς και ας υπάρχουν για όσους έχουν το ενδιαφέρον / περιέργεια αλλά το να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για ένα αποκλειστικά ΗΠΑμερικάνικο θέμα όπως το Ford F-250 super chief concept το θεωρώ υπερβολικό.
Φαντάζεσαι για κάθε μοντέλο ή πρωτότυπο στις εκθέσεις Φραγκφούρτης, Γενεύης, Τόκιο κτλ. κτλ. να υπήρχε ξεχωριστό θέμα ? (ιδίως αυτά χωρίς ενδιαφέρον για την Ευρώπη, πχ. τα Ιαπωνικά K-cars)
Γιαυτό σε παρακαλώ περιόρισε τον αριθμό των θεμάτων για να διευκολύνεις τους λοιπούς χρήστες
(Moderator nass)
Δηλαδη τα 'Νεα Μοντελα' εννοουν 'Νεα Μοντελα με Ενδιαφορον για Ελληνες'?
Τελος, γιατι βαζεις διαφορετικα χρωματα σε αυτα που γραφεις?
Ειναι μια ιδιαζουσα μεθοδος να λενε οτι τωρα εβαλα το καπελο του moderator και τωρα οχι.
Φυσικα δεν το εχω δει πουθενα σε κανενα φορουμ αυτο. Εχουν παντα κατω απο το ονομα τους 'moderator'.
Τα χρωματα εκτος απο 'σεξι' ειναι και κατι που ο καθενας μπορει να το αντιγραφει.
Νικος
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Λοιπόν, η υπομονή έχει και τα όριά της.
Bruce & Krieza, τέλος η ειρωνία και τα off topic posts. Θα σβήνονται άμεσαΟπως σχολιαζεις επι παραδειγματι εσυ τα Skoda ο Bruce τα Opel ή ο tazio τα Fiat εχω θελω να πιστευω το δικαιωμα να σχολιαζω κι εγω τα διαφορα Καντιλλακ Ντοτζ κλπ αριστουργηματα καθως και τη φιλοσοφια που οδηγει στην κατασκευη αυτων των 'αυτοκινητων'.
Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι για τα Όπελ!!! Μάλλον με μπερδεύεις Κριέζα. Και δεν κάνω πλάκα ε. Δε λέω ότι θα αγόραζα και ποτέ αλλά απέχει μίλια από το να βρίζω! Ποτέ δεν το έχω κάνει πάντως...
Αχ βρε Μπρους δε με διαβαζεις προσεκτικα φιλε και με στεναχωρεις....
Για προσπαθησε παλι
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
GTI_ δηλαδή αυτό που λες είναι να μην ανοίγονται νέα τόπικ για όσα μοντέλα δεν εισάγονται επίσημα στην ελληνική αγορά?Αφού έχεις καταλάβει τί θέλουμε να πούμε,γιατί το δυσκολεύεις;Η έκθεση του Ντιτόιτ έβγαλε 30 μοντέλα(όλα για την αμερικανική αγορά).Πρέπει να βγάλει ο γκάμπριελ 30 τόπιξ ξεχωριστά,ένα για κάθε μοντελάκι;
Πού είναι το παράλογο και θίγεσαι;Τόσο μειωτικό είναι να τα βάλει σε ένα τόπικ;Είπα να μην τα βάλει καθόλου;Εγώ την απάντηση στο έρωτημα γιατί έχει κάνει όοολο αυτό το μπάχαλο ο γκάμπριελ την ξέρω,δεν είναι δύσκολο.Υπάρχει μια παροιμία που λέει:Δουλειά δεν είχε ο διάολος,γ@μούσε τα παιδιά του..ε κάτι τέτοιο συμβαίνει κι εδώ.Στο περίπου.
-
Α ωραία έχουμε απαρτία....
Ρε γκάμπριελ χωράμε όλοι στο ημιφορτηγάκι;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κανείς δεν είπε ότι μπορεί να είναι ενδιαφέροντα τα **τανκς **αυτά, αλλά ποιός είναι ο λόγος για τον οποίο είσαι αντίθετος με το να μαζευτούν όλα σε **ΕΝΑ **τόπικ από τη στιγμή που μιλάμε για την ίδια έκθεση αυτοκινήτου!
Καταλαβαίνεις τώρα;
Μήπως δεν χωράνε;
Στριμωχτείτε να χωρέσουμε όλοι.Το ημιφορτηγάκι να πάει με τον Λίνκολν,λεπτός είναι.
Off Topic Posts από διάσπαση (Ford Edge)