-
Τελικά το χρησιμοποιείτε το F1RST3;
Χωρίς αυτό, δε μπορεί να γίνει σωστό παιχνίδι, άσε που προσφέρει άπειρη ευκολία!
-
Χωρίς αυτό, δε μπορεί να γίνει σωστό παιχνίδι, άσε που προσφέρει άπειρη ευκολία!
-
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Τελικά το χρησιμοποιείτε το F1RST3;Χωρίς αυτό, δε μπορεί να γίνει σωστό παιχνίδι, άσε που προσφέρει άπειρη ευκολία!
δεν έχουμε κάνει κάποια δοκιμή. Το έχω φορτώσει αν και μου δημιούργησε προβλήματα στο μενού του παιχνιδιού-τουλάχιστον είδα το περιβάλλον του προγράμματος. Σε γενικές γραμμές απλά προσφέρει πιο σίγουρη λύση όσον αφορά τη προστασία των παικτών από 'cheaters'. Πάντως δεν πιστεύω ότι τη παρούσα στιγμή είναι απαραίτητη η χρήση του.
Τι εννοείς 'δε μπορεί να γίνει σωστό παιχνίδι'?
-
Είχε πρόβλημα με το menu στο RH2005, αλλά νομίζω το έφτιαξαν. Έχω πολύ καιρό να παίξω.
Προστασία από cheaters σε συνδυασμό με τις επιλογές που μπορείς να κάνεις πριν από το παιχνίδι, πιστεύω ότι το κάνουν απαραίτητο εργαλείο για σοβαρό δικτυακό παιχνίδι.
Έχω παίξει πολλές φορές δικτυακό μέσα από το παιχνίδι. Τις πιο πολλές φορές έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Βέβαια σε free και όχι σε password protected, όπως είναι εδώ.
Απ' την άλλη, αφού λες ότι δε χρειάζεται και ότι όλα είναι μια χαρά χωρίς αυτό, δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου.
-
Είχε πρόβλημα με το menu στο RH2005, αλλά νομίζω το έφτιαξαν. Έχω πολύ καιρό να παίξω.Προστασία από cheaters σε συνδυασμό με τις επιλογές που μπορείς να κάνεις πριν από το παιχνίδι, πιστεύω ότι το κάνουν απαραίτητο εργαλείο για σοβαρό δικτυακό παιχνίδι.
Έχω παίξει πολλές φορές δικτυακό μέσα από το παιχνίδι. Τις πιο πολλές φορές έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Βέβαια σε free και όχι σε password protected, όπως είναι εδώ.
Απ' την άλλη, αφού λες ότι δε χρειάζεται και ότι όλα είναι μια χαρά χωρίς αυτό, δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου.
όπως είπες παραπάνω κάνουμε χρήση password ώστε να μην μπαίνουν άσχετοι στον αγώνα. Επίσης από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο mismatch (με εξαίρεση το .exe mismatch) δεν υπάρχει πρόβλημα.
Φαντάζομαι θα συμμετέχεις τη Δευτέρα στον αγώνα? Ελπίζω πως ναι. Ρίξε μια γρήγορη ματιά και στους κανόνες αν θες (thread F1 Challenge: βαθμολογία-κανονισμοί) και τα λέμε στον αυριανό αγώνα.
Τέλος εφόσον θέλουν τα άλλα παιδιά μπορούμε να κάνουμε ένα δοκιμαστικό παιχνίδι σήμερα μεσημέρι ή βράδυ. Εγώ μεσημερί δε θα μπορέσω.
-
Θα είναι όλοι με το καινούργιο 2005RH 4 F1C99-02 v1.0 BASIC και 2005RH_Trackpack_4 F1C99-02_v1.0 από εδώ http://www.sportplanet.com/emac/f19902/ ... d2005.html ;;;;
-
Θα είναι όλοι με το καινούργιο 2005RH 4 F1C99-02 v1.0 BASIC και 2005RH_Trackpack_4 F1C99-02_v1.0 από εδώ http://www.sportplanet.com/emac/f19902/ ... d2005.html ;;;;Εγώ όχι
-
Θα είναι όλοι με το καινούργιο 2005RH 4 F1C99-02 v1.0 BASIC και 2005RH_Trackpack_4 F1C99-02_v1.0 από εδώ http://www.sportplanet.com/emac/f19902/ ... d2005.html ;;;;όταν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα φαντάζομαι πως ναι-τώρα παίζουμε ακόμα στο 2004 mode. (Theofaman τι εννοείς όχι? Δε θα το έχεις κατεβάσει μέχρι τότε?).
Υ.Γ., iron_gr είσαι αυτός που μιλήσαμε μέσω e-mail?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Θα είναι όλοι με το καινούργιο 2005RH 4 F1C99-02 v1.0 BASIC και 2005RH_Trackpack_4 F1C99-02_v1.0 από εδώ http://www.sportplanet.com/emac/f19902/ ... d2005.html ;;;;
όταν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα φαντάζομαι πως ναι-τώρα παίζουμε ακόμα στο 2004 mode. (Theofaman τι εννοείς όχι? Δε θα το έχεις κατεβάσει μέχρι τότε?).
Ναι, είμαι απ' το adslgr.com. Είσαι ο 'sasa sdsa';
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
όταν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα φαντάζομαι πως ναι-τώρα παίζουμε ακόμα στο 2004 mode. (Theofaman τι εννοείς όχι? Δε θα το έχεις κατεβάσει μέχρι τότε?).
Μέχρι τότε ναι, μην ανησυχείς
-
Ναι, είμαι απ' το adslgr.com. Είσαι ο 'sasa sdsa';
Εγώ σου έστειλα το e-mail (johnb@mschumacher.com) για να σου πω για το πρωτάθλημα που έχουμε σε αυτό το forum.
-
Συνεχίζουμε εδώ...πού είσαι iron_gr;
-
Να πω κάποια πράγματα και ΑΝ θέλετε συνεχίζουμε με το F1RST!
Κατ’ αρχήν, μη νομίζετε ότι κι εγώ τα ξέρω όλα πάνω στο θέμα του F1RST. Καλά που βρήκα έναν Έλληνα και μου τα έκανε λίγο πιο λιανά.
ΜΗ νομίζετε ότι το F1RST δεν **έχει προβλήματα και bugs σοβαρά. **Έτσι κι εγώ τα είχα ψιλοπαρατήσει κάποια στιγμή και σε συνδυασμό με το ότι δε ξέρω να στήνω μόνος μου ένα αμάξι!
Έχουν όμως καλή υποστήριξη και τα διορθώνουν. Ένα σοβαρό bug είναι αυτό με τα menu του RH2004.
Ένα άλλο ότι κάποιοι έχουν CTD (=Crash to desktop) με το RH2005 και το F1RST.Τεσπα. Συνεχίζω. Καθένας πρέπει να διαβάσει τα guides στη σελίδα τους και να εγκαταστήσει το F1RST. Μόνοι σας θα μάθετε να το χειρίζεστε!
Απορίες θα τις λύνουμε εδώ ή να ρωτάτε τα παιδιά στο main chat του F1RST.Ακούω! Αν είναι να κάνουμε ένα testing team και να αρχίσουμε δοκιμές!
-
Οκ κατανοητό.
Στο register πρέπει να βάλω σωστές τιμές στο upload & download speed(γιατί πολύ απλά δεν τις ξέρω); -
Κοίτα πως πάνε οι τιμές:
Εγώ έχω 256/128 (download/upload) σε kbps (kilo bits per second)
Για να βρούμε τις θεωρητικές μέγιστες τιμές σε bytes, διαιρούμε με το 8.
Άρα 256/8=32 και 128/8=16 που είναι σε kb/s (kilo bytes per second) -
Άρα εγώ που έχω 512-άρα, έχω 512/256(download/upload) σε Kbits(Kbits ζητά το f1rst3);
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Άρα εγώ που έχω 512-άρα, έχω 512/256(download/upload) σε Kbits(Kbits ζητά το f1rst3);Γιατί με ρωτάς, αφού το γράφει Kbits
-
Ε τελικά πρέπει να είμαι μεγάλος βλάκας!
Οκ μπήκα, είμαι στο main chat...
-
μολις ειδα αυτο το post...
Θα ηταν ωραια αν αρχίσουμε την season 2005 παιζοντας στο f1rst3. Μπορω να σας πω και τους λογους(σε email) αλλα και να αποφυγουμε αρκετο lag. Η χρηση του ειναι εντελως γελοια μεχρι να την μαθ. πραγμα που ειναι πολυ ευκολο. Οταν εκανε join ο iron το ξαναεφτιαχναν ετσι ειχε καποια bugs. Τωρα δουλευουν ΟΛΑ. Οτι θελετε να με ρωτησετε πανω στο f1rst3 ειμαι γεματος αυτια!
F1RST