-
Είμαι σίγουρος πως όλοι ταλανίζεστε απο το δίλλημα αυτό, εχω την εξής απορία, τα 2 αυτά αυτοκίνητα έχουν τον ίδιο κινητήρα, το ίδιο σχεδόν πλαίσιο και όμως η Vanquish είναι κατα πολύ ακριβότερη.
Η διαφορά επι της ουσίας ποιά ειναι?? Μήπως η Vanquish απλώς ήταν η πρώτη σύγχρονη AM και το έξτρα κόστος είναι λόγω κεκτημένης ταχύτητας?
-
Είμαι σίγουρος πως όλοι ταλανίζεστε απο το δίλλημα αυτό, εχω την εξής απορία, τα 2 αυτά αυτοκίνητα έχουν τον ίδιο κινητήρα, το ίδιο σχεδόν πλαίσιο και όμως η Vanquish είναι κατα πολύ ακριβότερη.
Η διαφορά επι της ουσίας ποιά ειναι?? Μήπως η Vanquish απλώς ήταν η πρώτη σύγχρονη AM και το έξτρα κόστος είναι λόγω κεκτημένης ταχύτητας?
-
-
νομίζω ότι το 'φάντασμα' είναι πιο καθαρόαιμο ενώ η DB9 πιο τουρισμου.
Με κάθε επιφύλαξη αφού δεν έχω ασχοληθεί με την ΑΜ
-
Διαφορα ουσιαστικη ωστε να διακιολογειται η τιμη τoy Vanquish δεν υπαρχει, Ασε που κατα τους δημοσιογραφους το κιβωτιο της DB9 ειναι πολυ πιο ομαλο. Για να δημηουργησουν τη διαφορα εβγαλαν το Vanquish S (520hp) που ειναι The Ultimate Aston Martin οπως λενε και μπορει να κοστιζει οσο θελει.
Αν τα δεις απο κοντα το Vanquish ειναι πιο αγριο και αυστηρο ενω το DB9 ειναι γλυκο κομψο και αψογο σε ολες τις αναλογιες. Εσωτερικο μακραν καλυτερο το DB9.
Στο θεμα μας τωρα, θα σου προτεινα το DB9 αφου σχεδιαστικα και μονο ειναι πολυ μπροστα (τι F430 και ιστοριες) και νομιζω θα ειναι ετσι για παντα.
Εγω λεω να τσιμπησω το μικρο V8 ωστε που ειναι κουκλι και τα κανει ολα και συμφερει.
Οποια και να παρεις το πρασινογκρι χρωματακι ειναι must.
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Διαφορα ουσιαστικη ωστε να διακιολογειται η τιμη τoy Vanquish δεν υπαρχει, Ασε που κατα τους δημοσιογραφους το κιβωτιο της DB9 ειναι πολυ πιο ομαλο. Για να δημηουργησουν τη διαφορα εβγαλαν το Vanquish S (520hp) που ειναι The Ultimate Aston Martin οπως λενε και μπορει να κοστιζει οσο θελει.Αν τα δεις απο κοντα το Vanquish ειναι πιο αγριο και αυστηρο ενω το DB9 ειναι γλυκο κομψο και αψογο σε ολες τις αναλογιες. Εσωτερικο μακραν καλυτερο το DB9.
Στο θεμα μας τωρα, θα σου προτεινα το DB9 αφου σχεδιαστικα και μονο ειναι πολυ μπροστα (τι F430 και ιστοριες) και νομιζω θα ειναι ετσι για παντα.
Εγω λεω να τσιμπησω το μικρο V8 ωστε που ειναι κουκλι και τα κανει ολα και συμφερει.
lock alert!
-
εγώ φοβάμαι να προβώ στην αγορά της γιατί δεν κυκλοφορούν και πολλές οπότε μάλλον δεν βγήκε καλή.
Επίσης που να βρεις και βελτιωτή για ΦΠΕ, δυστυχώς κανένας δεν βελτιώνει στις μέρες μας Βρετανικά.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Διαφορα ουσιαστικη ωστε να διακιολογειται η τιμη τoy Vanquish δεν υπαρχει, Ασε που κατα τους δημοσιογραφους το κιβωτιο της DB9 ειναι πολυ πιο ομαλο. Για να δημηουργησουν τη διαφορα εβγαλαν το Vanquish S (520hp) που ειναι The Ultimate Aston Martin οπως λενε και μπορει να κοστιζει οσο θελει.
Αν τα δεις απο κοντα το Vanquish ειναι πιο αγριο και αυστηρο ενω το DB9 ειναι γλυκο κομψο και αψογο σε ολες τις αναλογιες. Εσωτερικο μακραν καλυτερο το DB9.
lock alert!
μπορεί να με κάνουν ban οι alfiisti αλλά οι Aston Martin σχεδιαστηκά είναι οι κορυφαίες. Και να σου πω την αλήθεια αν ήμουν ζάπλουτος θα έπερνα μι F430 για γούστα και μια vaνquish για κάθε μέρα.
-
Μπρρρ! Μισό ΜΒ φωτογραφία! Μίκρυνέ τη λίγο.
-
H Vanquish έχει κανονικό κειβώτιο με αυτόματο συμπλέκτη ενώ η DB9 έχει αυτόματο (με χειροκίνητες αλλαγές προαιρετικά).
Αισθητικά η DB9 είναι μεν ωραία αλλα δεν έχει καμία δυναμική ο σχεδιασμός της, είναι εντελώς 'άνευρη', ενω η Vanquish είναι μακράν ωραιότερη και πιο ενδιαφέρουσα.
Το συμπέρασμα είναι πως μάλλον η Vanquish πρωτοφορεσε την τεχνολογία του πλαισίου και του κινητήρα και κόστίζει όσο κοστίζει, ενώ η DB9 είναι ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο λίγο πιο εξελιγμένο και με το 60% του κόστους.
-
db9r - τρελο καγκουροmobile! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
db9r - τρελο καγκουροmobile!Εεεεεεπ!! Φάουλ...Όχι και καγκούρικο ένα αμάξι που το παίρνεις μόνο αν είσαι...αυτός που το τρέχει στους αγώνες...
-
-
αμα βαλουμε τον braker να βαθμολογησει, θα παρει 9/10 μονο και μονο επειδη λειπουνε τα neon.
απ'ολα τ'αλλα εχει! μεχρι και πρασινα xenon. -
DB9 και ξερο ψωμι, η βανκουης δεν μου αρεσει ενω η V8 δεν εχει κατι που δεν εχουμε ξαναδει.στο ολο σχεδιο εννοω που η DB9 εχει μια φορμα τελεια κατα την αποψη μου.εχει και αγριαδα τι λε ρε ικε που ειναι ανευρη η μουρη βγαζει ματια
-
εξαρταται το χρηματοδοτικο ρε παιδια!
-
DB9 απο μενα...... (ειναι πιο ομορφη .... )
-
είπαμε dream garage
1.Carrera GT
2.DB9
3..... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
είπαμε dream garage
1.Carrera GT
2.DB9
3. VW beetle cabrio -
you just ruined my dream!
for your info
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Λοιπόν στο δικό μου ονειρικό γκαράζPorsche Carrera GT
DB9 (σε γκρι σκούρο παρακαλώ)
elise 111R σε κίτρινο (ναι για κάποιους είναι στο ονειρικό γκαράζ )
Sagaris
Vanquish vs DB9