-
Χαιρετω σας,
αρχιζωντας θα θελα να σημειωσω οτι ξερω οτι ισως επρεπε να κανω το ποστ στο ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ αλλα δεν το εκανα επειδη εδω εχει μεγαλυτερη κινηση και αρα περισσοτερες αποψεις και επιπλεον δεν ζηταω τις τεραστιες εκτος δρομου γνωσεις που μπορει να εχει καποιος.
Το αυτοκινητο προοριζεται για τον πατερα μου και ψαχνει για :
- να ειναι ψηλο (προβληματα μεσης)
- να ειναι τετρακινητο (μονιμη τετρακινιση)
- να ειναι αυτοματο
- να μην ειναι πολυ μεγαλο
- τιμη γυρω στα 30-35 χιλιαρικα
Διαφορες Γνωμες-Προτασεις ευπροσδεκτες
-
Χαιρετω σας,
αρχιζωντας θα θελα να σημειωσω οτι ξερω οτι ισως επρεπε να κανω το ποστ στο ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ αλλα δεν το εκανα επειδη εδω εχει μεγαλυτερη κινηση και αρα περισσοτερες αποψεις και επιπλεον δεν ζηταω τις τεραστιες εκτος δρομου γνωσεις που μπορει να εχει καποιος.
- να ειναι αυτοματο
-
Χαιρετω σας,
- να ειναι αυτοματο
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
..καποιο forester ισως..?ε βασικα εκει συγκλινουμε γιατι εχουμε το παλιο legacy και ο πατερας μου δεν θελει να 'αλλαξει' τετρακινηση αλλα ειναι σχετικα μεγαλο και σκεφτομαι οτι και το RAV 3d αυτοματο θα κανει καλα τη δουλεια του
ξερει κανεις τπτ για το RAV ?
-
Ίσως κάποιο απ' τα Maverick, Forester, Pajero pinin, CR-V, Sportage, Grand Vitara, Tribute, RAV4?
Αυτά βγαίνουν όλα σε αυτόματα και είναι εντός της τιμής που αναφέρεις. Η μόνιμη τετρακίνηση θέλεις να είναι εντελώς μόνιμη (π.χ. rav, forester) ή με κάποιο συνεκτικό συμπλέκτη (π.χ. maverick νομίζω).
Επίσης, η ύπαρξη κοντών σχέσεων είναι σημαντικός παράγοντας για την αγορά ή όχι;
Για RAV που λές έχω ακούσει από κατόχους του παλιού καλά λόγια για τετρακίνηση και αξιοπιστία, αλλά δεν έχω προσωπικη εμπειρία. -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Ίσως κάποιο απ' τα Maverick, Forester, Pajero pinin, CR-V, Sportage, Grand Vitara, Tribute, RAV4?Αυτά βγαίνουν όλα σε αυτόματα και είναι εντός της τιμής που αναφέρεις. Η μόνιμη τετρακίνηση θέλεις να είναι εντελώς μόνιμη (π.χ. rav, forester) ή με κάποιο συνεκτικό συμπλέκτη (π.χ. maverick νομίζω).
Επίσης, η ύπαρξη κοντών σχέσεων είναι σημαντικός παράγοντας για την αγορά ή όχι;
Για RAV που λές έχω ακούσει από κατόχους του παλιού καλά λόγια για τετρακίνηση και αξιοπιστία, αλλά δεν έχω προσωπικη εμπειρία.ούτε το crv έχει μόνιμη
Απ'αυτά έχω οδηγήσει το rav που είναι πολύ καλό για suv (αν και τα αντιπαθώ)
μόνο σε άσφαλτο το έχω οδηγήσει που συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά ενω και ο κινητήρας είναι δυνατός, και η θέση οδήγησης καλή ( μου φάνηκε..) για suv.
To νέο grand vitara είναι όμορφο (μπήκα στην έκθεση) αλλά ο 1600άρης διαβάζω ότι δε μπορεί να σταθεί με επάρκεια ( αν και στα λεφτά αυτά πας για 2λιτρο αλλά τεσπα) -
Ίσως κάποιο απ' τα Maverick, Forester, Pajero pinin, CR-V, Sportage, Grand Vitara, Tribute, RAV4?Αυτά βγαίνουν όλα σε αυτόματα και είναι εντός της τιμής που αναφέρεις. Η μόνιμη τετρακίνηση θέλεις να είναι εντελώς μόνιμη (π.χ. rav, forester) ή με κάποιο συνεκτικό συμπλέκτη (π.χ. maverick νομίζω).
Για RAV που λές έχω ακούσει από κατόχους του παλιού καλά λόγια για τετρακίνηση και αξιοπιστία, αλλά δεν έχω προσωπικη εμπειρία.τετρακινηση θελουμε μονιμη σαν του Forester, Rav οι κοντες σχεσεις δεν μασ ενδιαφερουν, αλλωστε θελουμε αυτοματο
-
Άρα πάτε για rav ή forester ή grand vitara.
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
οι κοντες σχεσεις δεν μασ ενδιαφερουν, αλλωστε θελουμε αυτοματοΕντελώς πληροφοριακά, το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
-
Άρα πάτε για rav ή forester ή grand vitara.οι κοντες σχεσεις δεν μασ ενδιαφερουν, αλλωστε θελουμε αυτοματο
Εντελώς πληροφοριακά, το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
σοβαρα ? δεν το ξερα...αλλα που θα βρεις αυτοματο με κοντες σε τετοια τιμη? υπαρχει? anyway δεν μας ενδιαφερει
-
RAV.
-
..καποιο forester ισως..?
ε βασικα εκει συγκλινουμε γιατι εχουμε το παλιο legacy και ο πατερας μου δεν θελει να 'αλλαξει' τετρακινηση αλλα ειναι σχετικα μεγαλο και σκεφτομαι οτι και το RAV 3d αυτοματο θα κανει καλα τη δουλεια του
forester dagkoto!!!! eixame rav kai tora exoume forester..den to sizito...an thes leptomereies mporo na sou po oson afora diafores!
-
Το παλιό RAV4 έχει πάψει να πωλείται, και το (άσχημο) καινούριο δε θα βγαίνει σε 3d, απ' όσο ξέρω.
Για το παλιό, έχοντας οδηγήσει και συνοδηγήσει αρκετές φορές έχω να πω τα καλύτερα πλην της αντοχής του συμπλέκτη. -
Ο πατερας μου ειχε Rav4(προ phase lift) αυτοματο πριν και το αλλαξε και πηρε το CRV παλι σε αυτοματο....
Το honda θεωρω οτι ειναι καλυτερο.....
Αλλα ως γνωστον η καλυτερη λυση ειναι να κανει ενα test drive ολα αυτα που τον ενδιαφερουν και να δει ποιο του ταιριαζει καλυτερα...
-
.
Σε ένα Rav4 που είχα μπει μια φορά συνοδηγός νόμιζα ότι θα τουμπάρει από τις κλίσεις που έπαιρνε (και ήταν και ολοκαίνουριο)...
Νομίζω ότι η ιδανική λύση θα είναι το Forester ή το Grand Vitara.
.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σε ένα Rav4 που είχα μπει μια φορά συνοδηγός νόμιζα ότι θα τουμπάρει από τις κλίσεις που έπαιρνε (και ήταν και ολοκαίνουριο)...Νομίζω ότι η ιδανική λύση θα είναι το Forester ή το Grand Vitara.
Αυτό είναι αναμενόμενο χαρακτηριστικό κάθε οχήματος με υψηλό κέντρο βάρους. Προ ημερών παρακολουθούσα Touareg και Land Cruiser (το παλιό 90) που κυνηγιούνταν κάνοντας σφήνες στον Καρέα. Ούτε καίκια με 10 μποφώρ δεν κουνάνε έτσι...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.
Σε ένα Rav4 που είχα μπει μια φορά συνοδηγός νόμιζα ότι θα τουμπάρει από τις κλίσεις που έπαιρνε (και ήταν και ολοκαίνουριο)...
Νομίζω ότι η ιδανική λύση θα είναι το Forester ή το Grand Vitara.
.Κλίσεις????
Ποιες κλίσεις????
Γέρνει λιγότερο από το προηγούμενο forester και σε σχέση με το GV δεν το συζητάω καν... Το GV απέχει πολύ από τη GTi φιλοσοφία του RAV4... -
Ούτε εγώ θεωρώ τις κλίσεις ιδιαίτερες
-
Forester.-
-
.
Παιδιά τι να σας πω, εμένα το Rav4 μου είχε φανεί πολύ μαλακό στις στροφές της παλιάς Κ.Σκάλας.
Τόσο πολύ που με είχε πιάσει ζαλάδα...
Για παράδειγμα στο Santa Fe δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα...
.
-
..καποιο forester ισως..?
ε βασικα εκει συγκλινουμε γιατι εχουμε το παλιο legacy και ο πατερας μου δεν θελει να 'αλλαξει' τετρακινηση αλλα ειναι σχετικα μεγαλο και σκεφτομαι οτι και το RAV 3d αυτοματο θα κανει καλα τη δουλεια του
Και καλά κάνει ο πατέρας σου...
Το forester έχει κορυφαία τετρακίνηση +κοντές σχέσεις.
Το μοναδικό ψεγάδι του είναι τα ταμπoύρα στον πίσω άξονα (:evil: ), έναν από τους λόγους που με έκαναν να προτιμήσω το RAV4.
RAV4 δεν υπάρχουν πια. Αναμένουμε το καινούριο το οποίο δεν θα υπάρχει σε 3θυρο, τουλάχιστον από αυτά που έχουμε δει/διαβάσει μέχρι τώρα...kubiak To SantaFe γέρνει περισσότερο από όλα γιατί είναι προσανατολισμένο στην άνεση. Έχει πολύ μαλακές αναρτήσεις πράγμα πυ το κάνουν το ιδανικό όχημα για την κίνηση στους ελληνικούς χωματόδρομους με την φυτευτή πέτρα. Κρατάει βέβαια, αλλά ότι γέρνει γέρνει...
Μήπως το RAV4 στο οποίο ήσουν συνοδηγός είχε εντελώς φθαρμένα αμορτισέρ? Έχουν και αυτά ένα μερίδιο ευθύνης στις κλίσεις... -
Δες και το Mitsubishi Outlander 2.4 που ειναι αυτοματο και μεσα στα λεφτα που δινεις.
http://www.mitsubishi-motors.gr/models. ... =OUTLANDER
Εννοειται οτι εχει μονιμη 4κινηση με 3 διαφορικα.Διαφορα του απο το Subi οτι δεν εχει κοντες,αλλα δεν σε ενδιαφερει ειπες.
Επισης πολυ καλοι χωροι(εκτος του πορτ μπαγκαζ),ισως η χαμηλοτερη καταναλωση για μονιμο 4κινητο (δεν φευγει απο τα 11 lt/100 km),και στην συγκεκριμενη εκδοση και καλουτσικες επιδοσεις.Πρεπει να 'παιζουν' και διαφορες προσφορες απο την Mitsubishi.Ριξε μια ματια,το θεωρω αξιολογο αυτοκινητο που δεν 'περπατησε' για αγνωστους λογους..
Αναζητηση SUV