-
Ψάχνοντας για αντικαταστάτη του αυτοκινήτου μου πέρασα και από την Jeep προκειμένου να δω το Cherokee εκεί μετά από συζήτηση μου έδωσαν ένα κατάλογο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου όπου αναφέρεται οτι το αυτοκίνητο φέρει πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων!! Το κείμενο μου το επιβεβαίωσε και ο πωλητής, εγώ όμως όπου διάβασα για το αυτοκίνητο δεν θυμάμαι να αναφέρεται κάτι τέτοιο! Τι γίνεται εν τέλει, όντως το αυτοκίνητο έχει ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω ή είναι κάποια περίεργη στήρηξη του άξονα????
-
Ψάχνοντας για αντικαταστάτη του αυτοκινήτου μου πέρασα και από την Jeep προκειμένου να δω το Cherokee εκεί μετά από συζήτηση μου έδωσαν ένα κατάλογο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου όπου αναφέρεται οτι το αυτοκίνητο φέρει πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων!! Το κείμενο μου το επιβεβαίωσε και ο πωλητής, εγώ όμως όπου διάβασα για το αυτοκίνητο δεν θυμάμαι να αναφέρεται κάτι τέτοιο! Τι γίνεται εν τέλει, όντως το αυτοκίνητο έχει ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω ή είναι κάποια περίεργη στήρηξη του άξονα????
-
-
Εχει ακαμπτο αξανο του οποιου οι ακρες στηριζονται σε πολλαπλους συνδεσμους. Τωρα λεπτομερειες και τεχνικους ορους δεν θα αναλυσω γιατι θα πεταξω μαργαριταρια. Συντομα θα σου απαντησουν πιο αναλυτικα τα υπολοιπα παιδια που ξερουν καλυτερα και καποιοι κατεχουν ηδη αυτο το τετρακινητο!
-
Στο παρακάτω link θα λύσεις όλες τις απορίες σου.
http://trucks.about.com/library/bl/bl_05jeepliberty.htmΕίναι ικανότατο εκτός δρόμου! Δεν είναι αυτοκίνητο μόνο για χάδια. Σήμερα ανέβηκε σε λασπωμένο χωράφι σε μια πλαγιά ~100μ αρκετά άνετα με Α/Τ λάστιχα. Και την κατέβηκε με ασφάλεια! (Πιο σημαντικό)
To αυτοκίνητο πίσω δεν έχει πρόβλημα. Μπροστά είναι πιο ευαίσθητο και χαμηλό απ'όσο θα έπρεπε αλλά αυτό λύνεται με κάποιο Lift Kit
**
SUSPENSION
Front: Upper and lower A-arms, coil springs, gas-charged shock absorbers, stabilizer bar
Rear: Live axle, trailing upper A-arm, dual trailing lower arms, coil springs gas-charged shock absorbers and stabilizer bar -
http://jeep.avtograd.ru/Liberty/suspens ... ension.jpg
-
Απόλυτα κατανοητά όλα αυτά πάντως ανεξάρτητη (σύμφωνα και με το σχέδιο του IKE) στο οποίο παραπέμπει συνήθως το πολλαπλών συνδέσμων δεν είναι.
Περί πίσω ανάρτησης νεου Jeep Cherokee