-
Hρθε η ώρα της αλλαγής της Α166 (2000cc) που έχουμε μιας και δεν βολεύει τον πατέρα μου άλλο ο όγκος της (μεγαλώσαμε πια). Θέλει κάτι σε sedan (κλασσικός έλληνα) αλλά πιο κόμπακτ. Τα κριτίρια που θέτει είναι να είναι εκεί γύρω στα 2000cc, να είναι αξιόπιστο-ποιοτικό και να μην υπερβαίνει τα 35 χιλιάδες ευρώ.
Εγώ του πρότεινα την Alfa 159 2.2 (είναι και alfisti αλλά όχι άρρωστος), την BMW 320i και το Honda Accord 2.0 Sport.
Ειλικρινά δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο από τα 3. Μου αρέσεουν εξίσου.
Τι μας προτείνετε ωρέ συνφορουμίτες;
- εγώ κλείνω προς το Honda μεριά ελέω αξιοπιστίας, εγγύησης και σπανιότητας μοντέλου στο δρόμο.
-
Hρθε η ώρα της αλλαγής της Α166 (2000cc) που έχουμε μιας και δεν βολεύει τον πατέρα μου άλλο ο όγκος της (μεγαλώσαμε πια). Θέλει κάτι σε sedan (κλασσικός έλληνα) αλλά πιο κόμπακτ. Τα κριτίρια που θέτει είναι να είναι εκεί γύρω στα 2000cc, να είναι αξιόπιστο-ποιοτικό και να μην υπερβαίνει τα 35 χιλιάδες ευρώ.
Εγώ του πρότεινα την Alfa 159 2.2 (είναι και alfisti αλλά όχι άρρωστος), την BMW 320i και το Honda Accord 2.0 Sport.
- εγώ κλείνω προς το Honda μεριά ελέω αξιοπιστίας, εγγύησης και σπανιότητας μοντέλου στο δρόμο.
-
-
Θα προτεινα το honda για τους λογους που αναφερεις με δευτερη επιλογη την BMW.
-
Για τον πατέρα σου, φαντάζομαι καλύτερη λύση θα είναι είτε το honda ελεω αξιοπιστίας ( χωρίς να σημαινει ότι και στους άλλους τομείς δεν τα πάει καλά, αν και δεν το'χω οδηγήσει ) είτε η alfa romeo αν είναι alfakias, η οποία είναι και πανέμορφη και ευτυχώς δε μιλάμε για τον 1.9 κινητήρα.
Εγώ πάντως για μένα, μάλλον θα έπαιρνα τη μπέμπα απ'αυτά
μου φαίνεται ότι είναι το αυτοκίνητο που θα με έκανε να χαμογελάσω περισσότερο..
τώρα δεν ξέρω, να ψηφίσω ποιο πιστεύω ότι πρέπει να πάρει ο πατέρας σου, ή ποιο θα έπαιρνα εγώ; -
Honda από τα 3 αλλά νομίζω ότι το A4 1.8T κάπου εκει παίζει.. Καθώς και το Passat TFSi..
-
Η πιο τίμια πρόταση είναι το Honda πιστεύω. Εφόσον όμως ο πατέρας σου είναι αλφάκιας Σάββα, πες του να ορμήξει στην 159!
Ερωτήσεις: η 166 είναι f/l ή όχι? Πόσο την δίνετε? Μοντέλο? Χμ? Χρώμα? Περιμένω pm
-
320!Να το παιρνεις και συ καμια βολτα.....θα αρεσει και στους δυο σας!
-
Θα πουλησετε την 166;
Στο εκτελεστικο αποσπασμα αμεσως...
-
Accord!
Και λόγω τιμής και λόγω γούστου και λόγω αξιοπιστίας και λόγω ηλικίας του πατέρα σου! -
Δεν έχω προσωπική άποψη για την Alfa.Aπό τ' άλλα δύο η 3άρα είναι πιό ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.Οπότε ΒΜW από μένα.
-
skye ποιό μας προτείνεις εσύ; Ασε τον πατέρα μου...θα το δει συγκεντρωτικά το poll και το θέμα αφού θα το εκτυπώσω.
Σπύρο είναι η προ f/l και δυστυχώς για σένα έχει πωληθεί ήδη στον θείο μου...μην φύγει και μακρυά μας. Αααα όλα κι όλα!
-
.
Και τα τρία τα θεωρώ πολύ καλά και άξια επιλογής.
Θα τα κατατάξω αποκλειστικά σύμφωνα με το πιο είναι το πιο όμορφο μέσα/έξω (για εμένα):- 159
- Accord
- 3 (ειδικά από πίσω μοιάζει με κορεάτικο της δεκαετίας του 80)
.
-
H 320 δεν είναι φιξ η τιμή της γιατί εάν μπουν 1-2 εξτρά...
edit: ο πατέρας μου δεν είναι και πολυυυ μεγάλος 51 ετών είναι kouk.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H 320 δεν είναι φιξ η τιμή της γιατί εάν μπουν 1-2 εξτρά...Αν θες την συμβουλη μου..μην βαλεις αλλα εξτρα στο αυτοκινητο.
Ειναι πληρες. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
H 320 δεν είναι φιξ η τιμή της γιατί εάν μπουν 1-2 εξτρά.......ξεφεύγει ΠΑΡΑ πολύ. Ήθελα να στο πω αυτό. Επιμένω: Χόντα με το μυαλό, Άλφα με την καρδιά
Κατά τα υπόλοιπα, μιας και η 166 έχει πουληθεί ήδη, το τόπικ κλειδώνεται γιατί θύμωσα!
[moderator]
εδιτ:
-
Το αυτοκίνητο θα πληρωθεί μετρητοίς. Αν ζητήσω θα κάνουν κάποια έκπτωση ή κάποιο καλό δωράκι;
-
ενας συνδιασμος στοιχειων και απο τα τρια θα αποτελουσε το ιδανικο αποτελεσμα
τα διαλεξες επιτηδες ουτως ωστε να καλυπτει το ενα τις ελλειψεις του αλλου και να παθουμε παλι ομαδικη παρακρουση προσπαθοντας να λυσουμε το γριφο
-
αυτά είναι διλήμματα..
Μετά από πολλή σκέψη ψήφισα Alfa γιατί:
-Είναι πανέμορφη και φτιάχνει και τη διάθεση των γύρω οδηγών.
-Φοράει τον 'καλό' κινητήρα
-Βοηθάει στην ανάκαμψη του Gruppo -
τη μπεμπα
Αλλαγή φρουράς - Ποιό προτείνετε;