-
Ετσι
Τι το'χουμε ολοκληρο γκαμπριο(κ με κινηση στον σωστο αξονα μαλιστα)???
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τελικά, μπορεί και να είναι καιρός...Οχι που δεν θα ερχόσουνα !!
-
Όντως ρε γμτ, ο καιρός δεν προσφέρεται για τέτοιο σκίσιμο στα τουτού μας... Εδώ με πολύ περισσότερη δροσιά και ραγίσαν τα τακάκια μου από τις θερμοκρασίες... Εκτός αν η πίστα κλείνει με τη δύση του ηλίου... Δεν με χάλαγε να πάω κατά τις 5 το απόγευμα και να φύγω 8μιση... Ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
-
Αν παμε πρωι δεν θα εχουμε μεγαλο προβλημα.....
Αλλωστε ακομα δεν εχουν πιασει οι μεγαλες ζεστες....
10 ειμαστε εκει,track day για 3-4 ωριτσες max κ μετα σταβλισιες κ αλλα εδεσματα(ψαρια για οσους κανουν διαιτες )
-
Μπορούμε και αλλιώς... 8-11 πίστα, 11-1 μπάνιο, 1-3 φαγητό (θα μας φτάσουν 2 ώρες? ), 3-5 καφεδάκι και χαλάρωση και 5-8 ξανά πίστα!
Μαμώ τα προγράμματα, έτσι?
-
Καλο ακουγεται
Αλλα ο Κωστας στη πιστα θα μας σκοτωσει αν του πουμε να την ανοιξει απο τις 8
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΕτσιΤι το'χουμε ολοκληρο γκαμπριο(κ με κινηση στον σωστο αξονα μαλιστα)???
Βαγγέλη, πούλησες το Clio κι αγόρασες Tigra;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπορούμε και αλλιώς... 8-11 πίστα, 11-1 μπάνιο, 1-3 φαγητό (θα μας φτάσουν 2 ώρες? ), 3-5 καφεδάκι και χαλάρωση και 5-8 ξανά πίστα!Μαμώ τα προγράμματα, έτσι?
Μια χαρά το πρόγραμμά σου Κώστα, αν και μπορεί να γίνει και καλύτερο. 8-10 συνεχίζεται ο ύπνος, 11-1 λιώσιμο στα drifts, 1-3 θάλασσα, 3-5 μάσα και 5-8 πάλι πίστα. Δεν είναι καλύτερο; (να μη μας κυνηγά κι ο αλυτάρχης ).
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ετσι
Τι το'χουμε ολοκληρο γκαμπριο(κ με κινηση στον σωστο αξονα μαλιστα)???
Βαγγέλη, πούλησες το Clio κι αγόρασες Tigra;
Το εκανα για να πεισω τον Θεμη να ειναι εκει
-
Μέγαρα? Πότε? Δεν το χάνω με τίποτα...
Πάνω που σκεφτόμουν να ενημερωθώ για να πάω μόνος μου! -
Μη λέτε βλακείες. Το καλύτερο πρόγραμμα είναι πίστα 9 με 9. Ολημερής..!!
Να δείτε μετά πόσα κιλά παϊδάκια κατεβάζουμε που θα πεινάμε σα λύκοι
-
Ναι βεβαια,ενω τις αλλες φορες ειμαστε λιτοδιαιτοι
-
Stay tuned...
Προς το τέλος του μήνα πάντως. -
Μπορούμε και αλλιώς... 8-11 πίστα, 11-1 μπάνιο, 1-3 φαγητό (θα μας φτάσουν 2 ώρες? ), 3-5 καφεδάκι και χαλάρωση και 5-8 ξανά πίστα!
Μαμώ τα προγράμματα, έτσι?
Μια χαρά το πρόγραμμά σου Κώστα, αν και μπορεί να γίνει και καλύτερο. 8-10 συνεχίζεται ο ύπνος, 11-1 λιώσιμο στα drifts, 1-3 θάλασσα, 3-5 μάσα και 5-8 πάλι πίστα. Δεν είναι καλύτερο; (να μη μας κυνηγά κι ο αλυτάρχης ).
Δεν θα παντρευτείτε ωρέ αδέλφια;;;
Δεν θα κάνετε παιδιά κι εσείς;;;
Δεν θα μπαίνετε κι εσείς στο φόρουμ τότε να βλέπετε τον dimsabas v5.9alpha να σας 'ξεσηκώνει';;;Ε ρε γέλια που θα ρίχνω τότε, που θα νταντεύουμε μαζί τους μπέμπαρους και θα χαζεύουμε τους νεώτερους του φόρουμ να διασκεδάζουν εν τη απουσία των πρεσβυτέρων στην πίστα των Μεγάρων και στη τάβλα του παρεπιδημούντος ψητοπωλείου.
Θα έρθει ο καιρός τέκνα μου...!
Και μην μου πει κανείς κουβέντα, γιατί
α) πάω να σκάσω απ'το 'κακό' μου, και
β) δεν θα τον πάνε οι 10 πεταλούδες μου βόλτα ΠΟΤΕ!JAMAIS!!!!
-
Πού να μιλήσω μετά τα απειλητικά σου μηνύματα;
Αν και νομίζω ότι και συ πολύ θα ήθελες να βιώσεις το ποσοστό εμπλοκής του Torsen μου, έτσι δεν είναι;
Λες να βάζω το Zafira στην πίστα; Θα πρέπει να κάνω ιδιαίτερα όλη την εβδομάδα για να λιώσω μισό μπροστοκίνητο ελαστικό την Κυριακή στο ιερό θυσιαστήριο. Εκτός αν καταλήξω με το τετράπορτο ΜΧ (κι αυτό εξ Ιαπωνίας, αλλά όχι Mazda ).
Πάντως, αν δεν μπορείς να βρεις θηλυκή συντροφιά για την πίστα (Λίζα... ), είσαι ευπρόσδεκτος να φορέσεις το μαγιό σου και να μας ακολουθήσεις στην παραλία. Ειδικά αν έχεις χάσει και 18 κιλά όπως λες, θα πρέπει να το διαπιστώσουμε με τα ματάκια μας (Miatάκια μας είπες; ). -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μη λέτε βλακείες. Το καλύτερο πρόγραμμα είναι πίστα 9 με 9. Ολημερής..!!Mε τον ήλιο τα βγάζουμε, με τον ήλιο τα βάζουμε... Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε?
-
:lipsealed: Πού να μιλήσω μετά τα απειλητικά σου μηνύματα;
Αν και νομίζω ότι και συ πολύ θα ήθελες να βιώσεις το ποσοστό εμπλοκής του Torsen μου, έτσι δεν είναι;
Λες να βάζω το Zafira στην πίστα; Θα πρέπει να κάνω ιδιαίτερα όλη την εβδομάδα για να λιώσω μισό μπροστοκίνητο ελαστικό την Κυριακή στο ιερό θυσιαστήριο. Εκτός αν καταλήξω με το τετράπορτο ΜΧ (κι αυτό εξ Ιαπωνίας, αλλά όχι Mazda ).
Πάντως, αν δεν μπορείς να βρεις θηλυκή συντροφιά για την πίστα (Λίζα... ), είσαι ευπρόσδεκτος να φορέσεις το μαγιό σου και να μας ακολουθήσεις στην παραλία. Ειδικά αν έχεις χάσει και 18 κιλά όπως λες, θα πρέπει να το διαπιστώσουμε με τα ματάκια μας (Miatάκια μας είπες; ).M'αρέσεις 'δάσκαλε', που'χεις για όλα λύσεις!
Πάντως ανεξαρτήτως της δικής σου κοινώς ομολογουμένης δεξιότητας και driftότητας πίσω από το τιμόνι του Μιάτα, το Τόρσεν δεν έχει να μου 'πει' και πολλά όταν βιώνω 45% μόνιμο μπλοκέ στο κεντρομήχανο Λιζάκι!
Βουρ λοιπόν να πάρω τα μπρατσάκια μου και να πάμε να πλατσουρίσουμε!...
-
Που ??
Πότε ??
Συμφωνώ με τον Θέμη για 9-9
-
Παίδες ημερομηνία μέσα στον Ιούνιο δεν υπάρχει!
Οπότε...ο σώζων ευατόν σωθήτω!
-
Ούτε καθημερινή; Πώς θα απολαύσει το μπανάκι του ο Θεολόγος και ο (τυχερός) διάδοχος;
Παμε Μεγαρα;