-
Σκέφτομαι για το καινούργιο MX-5 και θα ήθελα κάποιες γνώμες καθότι καινούργιο και δεν έχω ακούσει πολλά. Ειδικά με ενδιαφέρει το θέμα της πίσω κίνησης σε σχέση με την ευκολία που πετάει κ... , ξέρετε... Σημειωτέον πως δεν είμαι οδηγός του στυλ, χειρόφρενα, σφήνες κτλ...
-
Σκέφτομαι για το καινούργιο MX-5 και θα ήθελα κάποιες γνώμες καθότι καινούργιο και δεν έχω ακούσει πολλά. Ειδικά με ενδιαφέρει το θέμα της πίσω κίνησης σε σχέση με την ευκολία που πετάει κ... , ξέρετε... Σημειωτέον πως δεν είμαι οδηγός του στυλ, χειρόφρενα, σφήνες κτλ...
-
-
-
Καλώς ήρθες στο forum, Μάκη.
Σίγουρα κανείς δεν είναι ακόμα ειδικός για να σου απαντήσει, εκτός από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες του νέου ΜΧ-5. Πολλά ακούγονται, αλλά θα σου πρότεινα να ψάξεις αλλού για απαντήσεις. Θα ακούσεις πολλά ρωτώντας από εδώ κι από εκεί, αλλά πρόσεξε σε ποιες γνώμες θα δώσεις σημασία.
Πάντως, μπορείς να περάσεις και από το forum του ελληνικού σωματίου ΜΧ-5. Εκεί σίγουρα θα βρεις πιο υπεύθυνες απαντήσεις
(http://www.mx5.gr)
Υ.Γ.
Κύριοι mods, μήπως να μετακινηθεί στην αυτοκίνηση; -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Υ.Γ.
Κύριοι mods, μήπως να μετακινηθεί στην αυτοκίνηση;ή να κλειδωθεί μιας και υπάρχει επισης αυτο:
Νέο MX-5 ... ακούω γνώμες...