-
Ελεος ρε παιδιά, ας το κλειδώσουμε!
-
Μην του πεις οτι σου αρεσουν τα Volga και τα GAS γιατι θα σε στειλουν σε γκουλαγκ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ελεος ρε παιδιά, ας το κλειδώσουμε!+1
Το forum έχει ξεχειλώσει κάπως τώρα τελευταία!
Δεν χρειάζεται να επιτείνουμε αυτήν την κατάσταση!Κλειδώστε το τώρα!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ(τρεχει σε αυτοσχεδιους αγωνες με rallye) PAI MEI....μήπως να κάνουμε καμία κατάληψη, να σπάσουμε και τίποτα για να ελευθερωθεί;
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Ελεος ρε παιδιά, ας το κλειδώσουμε!
+1
Το forum έχει ξεχειλώσει κάπως τώρα τελευταία!
Δεν χρειάζεται να επιτείνουμε αυτήν την κατάσταση!Κλειδώστε το τώρα!!!
Να μην περιμένουμε την πρωτοχρονιά?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ(τρεχει σε αυτοσχεδιους αγωνες με rallye) PAI MEI....
μήπως να κάνουμε καμία κατάληψη, να σπάσουμε και τίποτα για να ελευθερωθεί;
Ετσιιιιι !!!!
Βια στη βια της εξουσιας...Λευτερια στον συντροφο-αντιεξουσιαστη και αγωνιστη Pai Mei
-
Εγώ στην αρχή το topic, που έχει θέμα 'ο pai mei einai filaki', το διάβασα:
'Ο Pai Mei είναι φιλαράκι (τα παρακάτω μού τα είπε ο Pai Mei)'
που σημαίνει ότι τέτοιο φιλαράκι που είναι ο Pai Mei, μού είπε κάτι εμπιστευτικό και περίμενα να διαβάσω καμιά μεγάλη αποκάλυψη.
Μετά όμως πρόσεξα ότι το subject ήταν:
'Ο Pai Mei είναι φιλάκι'
Οπότε άρχισα να αναρωτιέμαι: Πώς ένας άνθρωπος είναι φιλάκι;
Επίσης δε σας κρύβω ότι μού μπήκαν διάφοροι σεξουαλικοί συνειρμοί στο μυαλό. Ξέρετε, ο Pai Mei είναι 'φιλάκι' (?) και αυτό το γράφει ο Random. Κάτι πονηρό συμβαίνει εδώ, σκέφτηκα.
Γι'αυτό, η ταπεινή συμβουλή μου: Μη γράφετε greeklish, για να μην αμφισβητείται η σεξουαλικότητά σας.
Μη νομίζετε ότι δεν την έχω πατήσει κι εγώ. Η φάση μού θύμισε ένα 'ατύχημα' που είχα πριν λίγο καιρό. Εστελνα SMS σε κάποιον, άγνωστο, για μία συναλλαγή από αγγελία (fleamarket style). Φανταστείτε τώρα, ο τύπος δε με ήξερε καθόλου. Πάω να γράψω λοιπόν με το T9 του κινητού, 'ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ'. Ομως στο ΕΚΕΙ αντί να πατήσω το 3 για το πρώτο 'Ε', πάτησα το 2 (ΑΒΓ), οπότε το μήνυμα βγήκε 'ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΙ'.
Δε φαντάζεστε την ντροπή μου όταν μετά το είδα στα απεσταλμένα. Φρίκη. Μη σάς τύχει ποτέ.
-
Τι έγινε ρε σεις? Κλειδώνω, και αν θέλει κάποιος, ας μου στείλει πμ με ΕΝΑ σοβαρό λόγο που θα έπρεπε το παρόν να μείνει ανοιχτό.
[moderator]
ο pai mei einai filaki (ta parakato mou ta eipe o pai mei)