-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Aπο της Mito παντως εχει καλυτερη αισθηση και πληροφορηση, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.
μην σου χαλάσουμε την φαντασίωση τότε...
Απο την στιγμη που τα ειχα και τα δυο στα χερια μου σε σχεδον ιδανικες συνθηκες, μονο φαντασιωση δεν ειναι...
Ακομα και να ηταν ομως, οι περισσοτεροι ξενοι, εγκυροι δοκιμαστες αυτη την αποψη εχουν.
Τυχαιο? Δεν νομιζω. Ευχαριστω πολυ, γεια σας. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aπο της Mito παντως εχει καλυτερη αισθηση και πληροφορηση, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.
μην σου χαλάσουμε την φαντασίωση τότε...
Απο την στιγμη που τα ειχα και τα δυο στα χερια μου σε σχεδον ιδανικες συνθηκες, μονο φαντασιωση δεν ειναι...
Ακομα και να ηταν ομως, οι περισσοτεροι ξενοι, εγκυροι δοκιμαστες αυτη την αποψη εχουν.
Τυχαιο? Δεν νομιζω. Ευχαριστω πολυ, γεια σας. -
edit mod
-
edit mod
-
edit mod
-
edit mod
-
Συναρπαστικος διαλογος..
-'edit mod'
-'edit mod ρε σου λεω'
-' Τι λε ρε edit mod?'
-'edit mod λεεεμε' -
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όλες οι Mito έχουν το ίδιο θέμα με το τιμόνι και είναι θέμα κακορυθμισμένου ηλεκτρικού. Έχω οδηγήσει όλες τις τουρμπάτες εκδόσεις και ακόμα και η QV πάσχει στο θέμα τιμόνι. Πρέπει στο fl να παίξει διπλό πηνίον και **πίσω ανάρτηση Doblo **και άντε γεια Mini, DS3 και λοιπά κουβαδάκια.CUT........ (πιστεύω να εννοείς τι εννοώ.....αν όχι,ήταν απλά μια πιθανότητα και πέρασε....).
Για να καταλάβεις το L0 (αντικαταστάτης των Idea/Multipla που θα στηρίζεται στην ύστατη αναβάθμιση του πατώματος small του grande punto),θα φέρει ημιάκαμπτο, ελαφρώς τροποποιημένο από αυτόν των punto evo/mito. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Όλες οι Mito έχουν το ίδιο θέμα με το τιμόνι και είναι θέμα κακορυθμισμένου ηλεκτρικού. Έχω οδηγήσει όλες τις τουρμπάτες εκδόσεις και ακόμα και η QV πάσχει στο θέμα τιμόνι. Πρέπει στο fl να παίξει διπλό πηνίον και **πίσω ανάρτηση Doblo **και άντε γεια Mini, DS3 και λοιπά κουβαδάκια.
CUT........ (πιστεύω να εννοείς τι εννοώ.....αν όχι,ήταν απλά μια πιθανότητα και πέρασε....).
Για να καταλάβεις το L0 (αντικαταστάτης των Idea/Multipla που θα στηρίζεται στην ύστατη αναβάθμιση του πατώματος small του grande punto),θα φέρει ημιάκαμπτο, ελαφρώς τροποποιημένο από αυτόν των punto evo/mito.Η ελπίδα μου δεν είχε να κάνει με δικά σου λεγόμενα...ούτως ή άλλως με το νέο μοντέλο είναι το πιθανότερο να αλλάξει τυπολογία η ανάρτηση. Όσο ζούμε ελπίζουμε όμως...
-
Να το ξαναγράψω ; ας το ξαναγράψω.
Έχω οδηγήσει τη mito 155 στο όριο, ΟΡΙΟ , με το Μιχελακάκη στο δεξί κάθισμα και το τιμόνι ήταν ΑΨΟΓΟ. Κανένα παράπονο κι από τον Μιχελακάκη-Θείο που μας έκανε μια γρήγορα βόλτα οδηγώντας πρώτα αυτός . -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Έχω οδηγήσει τη mito 155 στο όριο, ΟΡΙΟ , με το Μιχελακάκη στο δεξί κάθισμα και το τιμόνι ήταν ΑΨΟΓΟ. Κανένα παράπονο κι από τον Μιχελακάκη-Θείο που μας έκανε μια γρήγορα βόλτα οδηγώντας πρώτα αυτός .ποιος είναι ο Μιχελακάκης?
-
Έχω οδηγήσει τη mito 155 στο όριο, ΟΡΙΟ , με το Μιχελακάκη στο δεξί κάθισμα και το τιμόνι ήταν ΑΨΟΓΟ. Κανένα παράπονο κι από τον Μιχελακάκη-Θείο που μας έκανε μια γρήγορα βόλτα οδηγώντας πρώτα αυτός .Δεν είπε κανείς ότι έχει πρόβλημα το τιμόνι. Αυτό που λέμε είναι ότι δεν είναι τόσο καλό όσο θα μπορούσε να είναι βάση της παράδοσης της εταιρίας. Για Mercedes είναι γαμω τα τιμόνια, για Alfa δεν είναι...πως να το κάνουμε?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ποιος είναι ο Μιχελακάκης?
Πολυ-πρωταθλητής ενιαίου.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11580 -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
...ούτως ή άλλως με το νέο μοντέλο είναι το πιθανότερο να αλλάξει τυπολογία η ανάρτηση. Όσο ζούμε ελπίζουμε όμως...
Η είδηση όπως μου μεταφέρθηκε, λέει ότι η ανάρτηση δεν πρόκειται να αλλάξει.....αλλά δεν είναι κακό να ελπίζεις (αν και όποιος ζει ελπίζοντας....πεθαίνει).
ΥΓ. Ο Juan Manuel Diaz (πατέρας της MiTo και ως πρόσφατα επικεφαλής σχεδιασμού για την Alfa),μετακόμισε στο κέντρο σχεδιαμού της Seat.
-
Έχω οδηγήσει τη mito 155 στο όριο, ΟΡΙΟ , με το Μιχελακάκη στο δεξί κάθισμα και το τιμόνι ήταν ΑΨΟΓΟ. Κανένα παράπονο κι από τον Μιχελακάκη-Θείο που μας έκανε μια γρήγορα βόλτα οδηγώντας πρώτα αυτός .Στα Μεγαρα? Σε πιστα γενικα? Εκει σαφως και δεν υπαρχει παραπονο, το τιμονι εφοσον εχει λιγες στροφες απο ακρη σε ακρη, βολευει σε τετοιους ρυθμους και συνθηκες οδοστρωματος, και ουσιαστικα ειναι το ζητουμενο. Σε καθημερινες μετακινησεις ομως σε δημοσιο δικτυο, και σε επιλεγμενη διαδρομη με στροφες, οι σχετικες αδυναμιες δεν κρυβονται.
Οσο για τον 'Θειο' και εξαιρετικο σε οδηγηση, σε πιστα, (και οχι μονο...) ειναι αυτος ο οποιος ευθυνεται και για τους περισσοτερους χρονους πιστας που δημοσιευονταν παλαιοτερα στο περιοδικο, και τυχαινει να ειναι παλιος γνωστος-φιλος του πατερα μου, και μαλιστα απο τους νεους -τοτε- που ειχε καθισει σε δεξι μπακετ εντυπωσιασμενος, (οταν στα τελη του 60' συμμετειχε σε αναβασεις και καποιους αγωνες, οπως το Ραλλυ Εξπρες) μαθαινοντας καποια πρωτα 'μυστικα' αγωνιστικης οδηγησης απο αυτον . -
ποιος είναι ο Μιχελακάκης?
Πολυ-πρωταθλητής ενιαίου.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11580και τι ξέρει αυτός?
εδώ έχουμε χεράδες που έχουν άλλη άποψη... -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
ΥΓ. Ο Juan Manuel Diaz (πατέρας της MiTo και ως πρόσφατα επικεφαλής σχεδιασμού για την Alfa),μετακόμισε στο κέντρο σχεδιαμού της Seat.Θα παρει μαζι του και τη μουρη βραστου ψαριου?
-
Ωχ... το νέο ιμπιζα θα μοιάζει με Μιτο δηλαδή?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Έχω οδηγήσει τη mito 155 στο όριο, ΟΡΙΟ , με το Μιχελακάκη στο δεξί κάθισμα και το τιμόνι ήταν ΑΨΟΓΟ. Κανένα παράπονο κι από τον Μιχελακάκη-Θείο που μας έκανε μια γρήγορα βόλτα οδηγώντας πρώτα αυτός .Στα Μεγαρα? Σε πιστα γενικα?
Εδώ το 2008.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=9547
Alfa Romeo Mi.Τo 2008