-
Yπαρχει καμμια φωτο αραγε με την QV να φοραει τις πανεμορφες 17αρες
σε αποχρωση τιτανιου?
Δεν βρισκω πουθενα... -
-
Tα ιδια εχω παθει και εγω...
Πρεπει να παω να με κοιταξει κανενας γιατρος μαλλον. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Φτου ρε πστ αρχίζει να μ'αρέσει
Κάτι δεν πάει καλά με μένα τελευταίαTα ιδια εχω παθει και εγω...
Πρεπει να παω να με κοιταξει κανενας γιατρος μαλλον.Δεν είναι τίποτα παίδες....Όπως σε έλεγα πολύ καιρό πριν, και η Mito αποτελεί γνήσιο τέκνο της AR, δύσπεπτο σχήμα στην αρχή αλλά μετά όλοι αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για άλλη μια καλή στιγμή των σχεδιαστών του CSAR(centro stile AR)...
Χαζομούρα την ανέβαζαν, χαζομούρα την κατέβαζαν, κι όμως αυτή η μουρίτσα έχει κάτι το τραβηκτικό....
Να σας πω την δική μου αμαρτία? Το 2003 έκραζα την GT , ναι μπορείτε να με
κι όμως η GT είναι από τα πιο sexy coupe της φίρμας....τα ίδια είχαν γίνει τον Οκτ. του 2000 με την 147 mark1, τα ίδια ήδη γίνονται με τη Milano, γενικά με τους Ιταλοί να είμαστε περισσότεροι προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με τις σχεδιαστικές τάσεις που επιλέγουν....κρίνονται πολύ νωρίς αδίκως....από την άλλη βέβαια προσδοκάς πολλά, έχεις υψηλές απαιτήσεις, καθότι οι ίδιοι έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους, άρα έχεις μια λαβή να είσαι απαιτητικός....όχι όμως βιαστικός... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πρεπει να παω να με κοιταξει κανενας γιατρος μαλλον.Εσύ αν τελικά επιλέξεις να βλέπεις για κάποια χρόνια το σταυρόφιδο στο τιμόνι....
σε βλέπω άγρια ARρωστο
είσαι κλασσική περίπτωση αγοραστή σκεπτικού, με μα μου σου του....και λοιπά....αλλά θα φας τέτοιο τσίμπημα που θα γουστάρεις κιόλας....
Να το θυμάσαι αυτό -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Κάτι δεν πάει καλά με μένα τελευταίαTα ιδια εχω παθει και εγω...
Πρεπει να παω να με κοιταξει κανενας γιατρος μαλλον.Δεν είναι τίποτα παίδες....Όπως σε έλεγα πολύ καιρό πριν, και η Mito αποτελεί γνήσιο τέκνο της AR, δύσπεπτο σχήμα στην αρχή αλλά μετά όλοι αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για άλλη μια καλή στιγμή των σχεδιαστών του CSAR(centro stile AR)...
Χαζομούρα την ανέβαζαν, χαζομούρα την κατέβαζαν, κι όμως αυτή η μουρίτσα έχει κάτι το τραβηκτικό....
Να σας πω την δική μου αμαρτία? Το 2003 έκραζα την GT , ναι μπορείτε να με
κι όμως η GT είναι από τα πιο sexy coupe της φίρμας....τα ίδια είχαν γίνει τον Οκτ. του 2000 με την 147 mark1, τα ίδια ήδη γίνονται με τη Milano, γενικά με τους Ιταλοί να είμαστε περισσότεροι προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με τις σχεδιαστικές τάσεις που επιλέγουν....κρίνονται πολύ νωρίς αδίκως....από την άλλη βέβαια προσδοκάς πολλά, έχεις υψηλές απαιτήσεις, καθότι οι ίδιοι έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους, άρα έχεις μια λαβή να είσαι απαιτητικός....όχι όμως βιαστικός...Εξαρτάται το μοντέλο...
Οι gt/brera/spider ήταν πάντα state of art -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πρεπει να παω να με κοιταξει κανενας γιατρος μαλλον.Εσύ αν τελικά επιλέξεις να βλέπεις για κάποια χρόνια το σταυρόφιδο στο τιμόνι....
σε βλέπω άγρια ARρωστο
είσαι κλασσική περίπτωση αγοραστή σκεπτικού, με μα μου σου του....και λοιπά....αλλά θα φας τέτοιο τσίμπημα που θα γουστάρεις κιόλας....
Να το θυμάσαι αυτόΓι αυτο και μερικοι που τον εχουμε κοψει του λεμε ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΛΦΑ. Και για το καλο του..
-
Πρεπει να παω να με κοιταξει κανενας γιατρος μαλλον.Ίσα ίσα...αυτό σημαίνει ότι η όρασή σου κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κάτι δεν πάει καλά με μένα τελευταίαΣε καλο δρομο εισαι...μην ανησυχεις
Περα απο την πλακα, τα σκουρα φαναρια την κανουν ακομα πιο ομορφη τη μικρη
-
Αλλες δυο φωτο, και ενα συντομο review απο το Αμερικανικο Leftlanenews:
http://www.leftlanenews.com/alfa-romeo- ... eview.html
**Θα ηθελα καποιες γνωμες-σχολια και πληροφοριες **περαιτερω (το υλικο κατασκευης, αν ειναι πχ βυνιλιο κολλημενο σαν αυτοκολλητο, τι αντοχες εχει, σε πλυσιμο πλυντηριου αυτοκινητου, κλπ) **για το Nero top ** (μαυρη οροφη) στην Mito...
-
Αρχίσανε και καλούν και τους χαζούληδες τους Αμερικάνους στο Balocco??
Θα πάθανε πολιτισμικό σοκ με το 1400αρι που βγάζει όσο ένα δικό τους V6! -
**Θα ηθελα καποιες γνωμες-σχολια και πληροφοριες **περαιτερω (το υλικο κατασκευης, αν ειναι πχ βυνιλιο κολλημενο σαν αυτοκολλητο, τι αντοχες εχει, σε πλυσιμο πλυντηριου αυτοκινητου, κλπ) **για το Nero top ** (μαυρη οροφη) στην Mito...Δεν ειναι sticker αλλα κανονικη βαφη
Tetto verniciato nero = Roof painted black
Κωδικος 4GS και χρεωση 280euro. -
Ο χρήστης keeent έγραψε:
**Θα ηθελα καποιες γνωμες-σχολια και πληροφοριες **περαιτερω (το υλικο κατασκευης, αν ειναι πχ βυνιλιο κολλημενο σαν αυτοκολλητο, τι αντοχες εχει, σε πλυσιμο πλυντηριου αυτοκινητου, κλπ) **για το Nero top ** (μαυρη οροφη) στην Mito...
Δεν ειναι sticker αλλα κανονικη βαφη
Tetto verniciato nero = Roof painted black
Κωδικος 4GS και χρεωση 280euro.Οκ, σ' ευχαριστω.
-
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Λοιπον επειδη δεν αντεχω αλλο να ματαλεω ολα τα παραπανω, αυτο που σου ειπα δεν το καταλαβες. Απαξ και εχω οδηγησει τη MiTo εχω τα ιδια δικαιωματα με εσενα να κρινω την οδικη της συμπεριφορα. Αν εγω διαφωνω με εσενα στο γεγονος οτι το ASR ειναι παρεμβατικο η οχι, δεν με μειωνει ουτε δειχνει οτι εγω δεν καταλαβα κατι οδηγωντας το αυτοκινητο. **Θεωρω λοιπον οτι δεν παρεμβαινει εντονα παρα μονο εκει που πρεπει και εφοσον εχει σπασει η υψηλη προσφυση **(ελεω Q2) και πιστεψε με στους δρομους που το οδηγησα η προσφυση ειναι επιεικως κακη. Σου λεω λοιπον οτι εγω εχω διαμορφωσει γνωμη για το ποσο παρεμβατικο ειναι το ASR και κατα τη γνωμη μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΒΕΙ. Κανενας μας δεν γνωριζει πληρως την οδικη συμπεριφορα της MiTo, ουτε εγω, ουτε εσυ. Την τελευταια τη γνωριζουν μονο οι δοκιμαστες και οι χρονιοι κατοχοι που την εχουν παει σε πιστα. Δεν εισαι τετοιος, ουτε ειμαι. Αυτο που σου ειπα λοιπον σαν λογικος ανθρωπος ειναι οτι κραταω τη γνωμη μου, κρατας τη γνωμη σου και κανεις μας δεν τη θεωρει πληρη. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΠΛΗΡΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΤΟΣΟ ΑΞΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. Γι'αυτο λοιπον το να προσπαθεις να μου πεις οτι η γνωμη σου ειναι ανωτερη ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ. Απλα διαφωνουμε, δεν εχει κανενας μας ανωτερη γνωμη απο τη γνωμη του αλλου.ΝΙΩΣΕ!!!!!!!!!!!!!!ΥΓ: Εσυ που ισχυριζεσαι οτι εχεις αντιληφθει,** στην πραξη**, πληρως τη λειτουργια των ηλεκτρονικων, δεν ηξερες στη θεωρια οτι το Q2 δεν επεμβαινει στο γκαζι...
Δεν προσπαθω να σου πω οτι η γνωμη μου ειναι ανωτερη, ουτε εχω φασιστικες
τασεις...
Επειδη ομως ετσι το αντιλαμβανεσαι, θα σε ρωτησω κατι και με την απαντηση σου
θα κλεισει απο την πλευρα μου το θεμα και η οποια διαφωνια που εχουμε...
Εφοσον δοκιμασες σε μετριο τουλαχιστον οδοστρωμα, και ειχες την δυνατοτητα να καταλαβεις πληρως τον βαθμο παρεμβασης του eq2-asr-esp γενικοτερα, (παντα στην θεση D εννοειται) την στιγμη που ησουν με στριμμενους τροχους, διαφοροποιησες την πιεση στο πενταλ του γκαζιου(?) και αν ναι, παρατηρησες να υπαρχει ακουστικη μεταβολη στον ηχο
του κινητηρα αναλογα με το πως πατουσες το γκαζι ή οχι? -
ΣΤΟ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ 500 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ABARTH ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΛΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΤΟ Q2 ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΧΑΘΗΚΕ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ASR. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΙ ΜΟΥ ΣΠΙΝΑΡΑΝ. ΟΤΑΝ ΣΠΙΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ASR ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΟΤΑΝ ΣΠΙΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΧΕ ΑΠΛΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΘΑ ΧΑΖΟΣΠΙΝΑΡΕ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ASR ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.
-
Και ρωτάω τώρα εγώ ... Ποιος ιδιοκτήτης της μίτο νοιάζεται για όλα αυτά ???
Το θέμα είναι απλό και είναι πως το εν λόγω σύστημα δουλεύει και μάλιστα αρκετά καλά
Τώρα αν φρενάρει τον ένα τροχό ή κάνει κολοτούμπες τον άλλο λίγο μετράει.Φυσικά χίλια μπράβο στον φίλο yugo για την λεπτομερέστατη ανάλυση. Και επειδή κάποιο είπαν πως με ένα καθαρά μηχανικό μπλοκέ
είσαι πιο γρήγορος θα τους ρωτήσω αν έχουν οδηγήσει αυτοκίνητο με τέτοιο και πως τους φάνηκε.2 απορίες (χωρίς διάθεση κακίας ... )
Φίλε Γρηγόρη έχεις ενσωματωμένους αισθητήρες στα χέρια,πόδια και αυτιά ????
Φίλε yugo είσαι βουδιστής μοναχός ??? -
jean συγνωμη φιλε μου αλλα οσο κ να λες χωρις διαθεση κακιας,φαινεται ξεκαθαρα οτι γινεσαι κακος..κ εξηγουμαι αμεσως,για να μην παρεξηγουμαι..γιατι να τον θεωρεις βουδιστη μοναχο τον παρα σιεμπρε?δεν μπορει καλλιστα να ειναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟς μοναχος η οποιασδηποτε αλλης θρησκειας? τι δηλαδη,μονο οι βουδιστες εχουν υπομονη??εχεις δει οι μοναχοι(η κ με παρεα) του αγιου ορους ποσο υπομονετικοι ειναι στο να φορτωσει η σελιδα των 4τφ με το ταχυτητας μολις 100mbit( ) ασυρματο δικτυο τους??
συγνωμη για το ,αλλα δεν αντεξα μετα απο τοσες παραθεσεις εναντι παραθεσεων διχως εξελιξη στην συζητηση..
+1 στον yugo,οχι επειδη αυτα που λεει ειναι σωστα η λαθος,αλλωστε δεν εχω οδηγησει την μιτο για να γνωριζω κ να κρινω κ με τα δικα μου κριτηρια,αλλα για την υπομονη του(με την εννοια οτι ακομα δεν εχει βρισει,μηπως ειναι οντως μοναχος ) κ με την ανωτεροτητα που δειχνει με το να μην προσπαθει επιβαλλει την αποψη του..
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
ΣΤΟ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ 500 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ABARTH ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΛΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΤΟ Q2 ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΧΑΘΗΚΕ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ASR. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΙ ΜΟΥ ΣΠΙΝΑΡΑΝ. ΟΤΑΝ ΣΠΙΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ASR ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΟΤΑΝ ΣΠΙΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΧΕ ΑΠΛΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΘΑ ΧΑΖΟΣΠΙΝΑΡΕ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ASR ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.Δεχομαι την διαφωνια σου, και την αποψη σου, μην μου ξαναεξηγεις την λειτουργια του,
την γνωριζω, δεν μου απαντησες ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΚΡΙΜΕΝΟ 'την στιγμη που ησουν με στριμμενους τροχους, διαφοροποιησες την πιεση στο πενταλ του γκαζιου(?) και αν ναι, παρατηρησες να υπαρχει ακουστικη μεταβολη στον ηχο του κινητηρα αναλογα με το πως πατουσες το γκαζι ή οχι? Δυο σκελη εχει η ερωτηση, ενα ΑΠΛΟ ναι/οχι σε καθε περιπτωση μου αρκει... -
ακουστικη μεταβολη στον ηχο ε? δηλαδη εστιαζουμε μονο στην ακουστικη μεταβολη του ηχου?κ οχι κ στην οπτικη( ) μεταβολη του ηχου?το ρωταω γιατι ειναι σημαντικο για την απαντηση..
Alfa Romeo Mi.Τo 2008