-
μου δώσανε ένα παλιό αναλογικό στροφόμετρο με 3 καλώδια, πώς γίνεται η σύνδεση? (honda civic '87)
-
μου δώσανε ένα παλιό αναλογικό στροφόμετρο με 3 καλώδια, πώς γίνεται η σύνδεση? (honda civic '87)
-
-
Αν το σιβίκ σου έχει πολλαπλασιαστή εξωτερικά (του ντιστριμπιτέρ) ένα από τα καλώδια του στροφόμετρου πάει στο (-) του πολ/στή. Τα άλλα είναι γείωση και φως. Αν όλα είναι μέσα στο ντιστριμπιτέρ, το καλώδιο του στροφόμετρου είναι το σκέτο μπλέ (από τα πολλά στη πρίζα πάνω στο ντιστριμπιτέρ) - ηλεκτρικό διάγραμμα για σιβίκ 92-95.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν το σιβίκ σου έχει πολλαπλασιαστή εξωτερικά (του ντιστριμπιτέρ) ένα από τα καλώδια του στροφόμετρου πάει στο (-) του πολ/στή. Τα άλλα είναι γείωση και φως. Αν όλα είναι μέσα στο ντιστριμπιτέρ, το καλώδιο του στροφόμετρου είναι το σκέτο μπλέ (από τα πολλά στη πρίζα πάνω στο ντιστριμπιτέρ) -** ηλεκτρικό διάγραμμα για σιβίκ 92-95**.να θεωρήσω ότι ήθελες να βάλεις link?
δεν ξέρω αν είναι μέσα ή έξω θα το κοιτάξω πάντως
-
Όχι, το μπλε καλώδιο ισχύει στο ηλεκτρικό διάγραμμα για το σιβικ μου (92-95) και είναι αυτό που πηγαίνει στο στροφόμετρο στο ταμπλό. Συνήθως δεν αλλάζουν πολύ τα χρώματα, σε άλλη χρονιά μπορεί να είναι μπλε-άσπρο. Ακόμα και να έχει εξωτερικό του ντιστριμπιτέρ πολλαπλασιαστή το δικό σου, ψάξε πρώτα στο ταμπλό για μπλε καλώδιο, μπορεί το καλώδιο να υπάρχει χωρίς το στροφόμετρο.
-
-
σε τι αντιστοιχεί το κάθε καλώδιο του στροφομέτρου? εννοώ ποιο χρώμα είναι για τον πολ/στή και ποιο για το +12 ? Η λογική λέει κίτρινο + μαύρο για +12 και γείωση αντίστοιχα και το πράσινο για τον πολλαπλασιαστή
-
-
τελικά πήγα στον ηλεκτρολόγο σήμερα και τον ρώτησα. μετά που πήγα να το δοκιμάσω διαπίστωσα ότι είναι χαλασμένο το στροφόμετρο
-
μου δωσε ένας φίλος στροφόμετρο από snart. αυτό έχει 6 καλώδια, έχω βρει ότι τα 2 ακριανά είναι για τον φωτισμό. Τα υπόλοιπα τι είναι και ποιο είναι για το σήμα?
-
τοποθέτηση στροφόμετρου