-
Εδώ το βλέπω να μένει...
Βέβαια, το 'εδώ' περιλαμβάνει βόλτες σε Ωρωπό, Πάρνηθα, Σούνιο, Β.Π., Ν.Π. κλπ -
Η Μπέλα θα μπει συνεργείο για το σέρβις των 80000χλμ. και για κάτι μικρές μοντιφούλες.
Η Αλίκη μάλλον θα τη βγάλει σκεπασμένη με την κουκούλα της στο πάρκινγκ εκτός από καμια βόλτα για να φορτίσει τη μπαταρία της.
Ο ιδιοκτήτης τους θα τη βγάλει Αθήνα.
-
Αεροπλάνο.
Δε σφάξανε που θα βγω έξω με αυτοκίνητο τέτοιες μέρες...
Τα θεριά τα έχω βάλει για ύπνο από αρχές του μήνα, ενώ το ρούντυ τον περιμένει, καλώς εχόντων των πραγμάτων μετα τις γιορτές, ταξιδάκι στη Γερμανία. -
Λίμνη Πλαστήρα και στα πέριξ...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η Μόνικα θα μείνει στο γκαράζ. Το αφεντικό της θα πάει για 10 μέρες στην Σουηδία.
Σουηδία που sado?? (εγω ευελπιστω να παω για 14 μήνες Σουηδία)
Μάλμο θα πάω αλλά θα την γυρίσω και λίγο...
Πότε θα πας για 14 μήνες;;; Πως και έτσι;;; Τυχεράκια!!!!!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν κάποιος πάει από Καλαμάτα προς Τρίπολη, μεγάλη προσοχή στον ορεινό δρόμο. Έφυγα με τα τέσσερα σε 5 διαδοχικές στροφές λόγω πάγου (τελείως αόρατος), την πρώτη τα χρειάστηκα γιατί αιφνιδιάστηκα. Ανάποδα τιμόνια, γκάζια και ίσα-ίσα γλίτωσα το αντίθετο ρεύμα.καλύτερα να γλύψεις λίγο το αντίθετο παρά να φύγεις στους γκρεμούς
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Λίμνη Πλαστήρα και στα πέριξ...Αν ανέβεις την εβδομάδα ανάμεσα 25 και 1/1, τότε μπορούμε να πιούμε κάνα καφεδάκι .
Όσο για τους Βόρειους, δε λέω μεγάλες κουβέντες. Πρώτα ο Θεός, στα Μέγαρα θα μπω. Στις Σέρρες θα (σας) καμαρώνω απ' έξω . -
Φλώρινα
-
Το αμαξι μου θα μεινει στην Αθήνα οπως και εγω αλλωστε. Μετα τις γιορτες θα φυγω να παω γιάννενα για διακοπες και θα πάρω μαζί μου και το MTB για να κάνω το γύρο της παμβώτιδας...
-
Στο σπίτι του επιτέλους, μετά από 3 και βάλε βδομάδες αναρρωσης...
-
Το αμαξι μου θα μεινει στην Αθήνα οπως και εγω αλλωστε. Μετα τις γιορτες θα φυγω να παω γιάννενα για διακοπες και θα πάρω μαζί μου και το MTB για να κάνω το γύρο της παμβώτιδας...Λάστιχα για χιόνι πάρε...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το αμαξι μου θα μεινει στην Αθήνα οπως και εγω αλλωστε. Μετα τις γιορτες θα φυγω να παω γιάννενα για διακοπες και θα πάρω μαζί μου και το MTB για να κάνω το γύρο της παμβώτιδας...
Λάστιχα για χιόνι πάρε...
Εννοείται...
-
ελπιζω να μου πει και μενα που θα παει για να μην το ψαχνω!
-
Μετα τις γιορτες θα φυγω να παω γιάννενα για διακοπες και θα πάρω μαζί μου και το MTB για να κάνω το γύρο της παμβώτιδας...Αυτό το σενάριο παίζει, αλλά όχι με το δικό μου αυτοκίνητο!
-
Τρικαλα, Περτουλι, Λίμνη Πλαστηρα και μετα για 3-4 μερες Γιαννενα-Ζαγοροχωρια
Αραχωβα πάει καθε μερα -
Το αυτοκινητο μου θα περασει Χριστούγεννα μόνο του, το οικογενειακό-εκδρομικό θα αναλάβει δράση
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μετα τις γιορτες θα φυγω να παω γιάννενα για διακοπες και θα πάρω μαζί μου και το MTB για να κάνω το γύρο της παμβώτιδας...
Αυτό το σενάριο παίζει, αλλά όχι με το δικό μου αυτοκίνητο!
Κι εγω σκεφτομαι για ενα ταξιδι στα Γιαννενα μετα τις γιορτες!
Ελσακι αμα θες παμε με το δικο μου!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ελσακι αμα θες παμε με το δικο μου!Άλλοι της βάζουν τα τέλη, άλλοι της βάζουν τ' αυτοκίνητο...
Εγώ θεούλη μου σε πηγάδι κατούρησα; -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μετα τις γιορτες θα φυγω να παω γιάννενα για διακοπες και θα πάρω μαζί μου και το MTB για να κάνω το γύρο της παμβώτιδας...
Αυτό το σενάριο παίζει, αλλά όχι με το δικό μου αυτοκίνητο!
Κι εγω σκεφτομαι για ενα ταξιδι στα Γιαννενα μετα τις γιορτες!
Ελσακι αμα θες παμε με το δικο μου!
Σαν πολλοί δεν θα μαζευτείτε στα Γιάννενα??
Ξέρω μία καλή ταβέρνα όποιος ενδιαφέρεται..
-
.....επιτέλους σπίτι........!!!
Αρκετά με το Μαλιακό...Asimov......ίσως σε πετύχω κάπου εκεί...!!
Που θα παει το αμαξι σας αυτες τις μερες?