-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Εχεις δικιο φιλε μου ειμαι εκτος ζητω ταπεινα συγνωμη και υποσχομαι να προσπαθησω να ενταχτω και εγω με τους μοδατουςΝταξ, αλλα μακρια απο το δικο μου αμαξι ε???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εχεις δικιο φιλε μου ειμαι εκτος ζητω ταπεινα συγνωμη και υποσχομαι να προσπαθησω να ενταχτω και εγω με τους μοδατους
Νταξ, αλλα μακρια απο το δικο μου αμαξι ε???
Aυτο το σεατ ειναι? χε χε
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Εχεις δικιο φιλε μου ειμαι εκτος ζητω ταπεινα συγνωμη και υποσχομαι να προσπαθησω να ενταχτω και εγω με τους μοδατους
Νταξ, αλλα μακρια απο το δικο μου αμαξι ε???
Aυτο το σεατ ειναι? χε χε
yeap, stay away!
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στο κάτω-κάτω όταν τα άλλα μαλακιστήρια καίγανε την Ελληνική σημαία στην Πάντειο, αυτοί ήταν έτοιμοι να ορμήσουν με το μαχαίρι στα δόντια, τη στιγμή που τα ΜΑΤ καθόντουσαν και παρακολουθούσαν άπραγοι...
Δεν είμαι ούτε Χρυσαυγίτης, ούτε αριστερός, ούτε 'αναρχικός', τίποτε απ' αυτά. Απλά το σωστό να λέγεται...
Δηλαδή θεωρείς σωστό να σκοτώσεις κάποιον επειδή καίει τη σημαία; Πρόσεξε, δε λέω ότι δεν είναι λάθος να κάψει κάποιος ένα εθνικό σύμβολο οποιασδήποτε χώρας, αλλά είναι λόγος αυτός να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ;
Δεν ειπε κανεις για σκοτωμα πιστευω μερικες μπουφλες θα τους εριχναν,και καλα θα τους κανανε,ελληνες να καινε ελληνικη σημαια?Απαραδεκτο και οχι δεν ειμαι ακροδεξιος-χρυσαυγιτης
Καλα που ζεις???
Δεν εχεις καταλαβεις οτι ειναι in και trendy σημερα να καις την Ελληνικη σημαια??
Νταξ, καποιοι σκοτωθηκαν γιαυτην πιο παλια, αλλα περασμενα ξεχασμενα!
Αμα δεν καψεις σημαια, δεν κανεις κοπανα απο το σχολειο, δεν πινεις 4 φραπογαλα τη μερα, δεν κανεις καταληψεις για ψυλλου πηδημα, δεν καταστρεφεις τη ξενη περιουσια, δε πινεις και κανα μαυρο, ΔΕΝ αξιζει να ζεις, δεν εισαι μεσα στη μοδα πως να το κανουμε!!!Δεν εχεις δει ποσοι το κανουν και κυκλοφορουν ελευθεροι ακομη? Και με την ανοχη της πολιτειας μαλιστα!
Φιλε εισαι εκτος εποχης!
+10
-
Η σβάστικα είναι πανάρχαιο σύμβολο όλων των εθνικών θρησκειών. Εύχομαι κάποια στιγμή το WCER (World Congress of Ethnic Religions) να κατοχυρώσει αυτά τα σύμβολα που έχουν βεβηλώσει οι κωλοναζήδες και να τους απαγορευθεί με δικαστικές αποφάσεις να ξαναχρησιμοποιήσουν ιερά σύμβολα αρχαίων πολιτισμών που δεν είχαν καμία σχέση με τις αηδίες τους.
-
υπηρξε και συμβολο μοναδας της αμερικανικης εθνοφρουρας στο μεσοπολεμο...
-
Up!
Έχει πάντως ιστορική αξία να δούμε τι γράφαμε πριν 8 χρόνια, σε ανύποπτο χρόνο...
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα. Το παρόν κλειδώνεται, όποιος θέλει ρίχνει μια ματιά για ιστορικούς λόγους [Mod]
ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΤΕΛΟΣ