-
Μα καλά, κανείς δεν τους το πε;
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=42943
εξασφαλισμένη επιτυχία στην Ελλάδα
-δεν κοιτάς την καμπούρα σου λέω εγώ;
-άντε πάρε την καμπούρα σου και φύγε
στην κατηγορία Seat Malaga κι αυτό (που δεν νομίζω να έρθει, ΟΤΑΝ έρθει με αυτή την ονομασία)
-
στην κατηγορία Seat Malaga κι αυτό (που δεν νομίζω να έρθει, ΟΤΑΝ έρθει με αυτή την ονομασία)
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To Κέρατο όμως ήρθε!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
To Κέρατο όμως ήρθε!
και τα πιάσε τα ευρώ του
-
Και μια διαφημιση της camel στις πορτες
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
To Κέρατο όμως ήρθε!Γιατί ο Τσέλιγκας;
(το Μάρκος 'Μαντάρα' πάντως δεν ήρθε...) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
To Κέρατο όμως ήρθε!
Γιατί ο Τσέλιγκας;
Ο τσέλιγκας πούλησε καλά σε όλες σχεδόν τις γενιές όμως
Για το Καμπούρα, δεν θα μπορούσαν να το φέρουν με άλλο όνομα στην Ελλάδα? Ή έστω, να του αλλάζει όνομα η αντιπροσωπεία εδώ? Είναι δύσκολο κάτι τέτοιο? (lkar?)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο τσέλιγκας πούλησε καλά σε όλες σχεδόν τις γενιές όμωςΓια το Καμπούρα, δεν θα μπορούσαν να το φέρουν με άλλο όνομα στην Ελλάδα? Ή έστω, να του αλλάζει όνομα η αντιπροσωπεία εδώ? Είναι δύσκολο κάτι τέτοιο? (lkar?)
γίνεται, αν και συνήθως γίνεται πανευρωπαϊκά, όπως Yaris-Vitz, Jazz-Fit. Αν ζητήσει χώρα εξαίρεση θα την πάρει (από το να ταξινομήσει μόνο δημοσιογραφικά )
Ευτυχώς που δεν παίζει ρόλο το όνομα
-
Σαν πολύ δεν ασχολούμαστε με τα Mazda τελευταία, monsieur Ikar;
-
Mην ξεχνάτε και το Mitsubishi Pajero που στην Ισπανία πωλείται ως Μοntero. Ιδια περίπτωση με το Seat Malaga
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
(Σε γυναίκα οδηγο) Καλά μωρή, δε σε είπαμε και Cabura!
(Σε άντρα οδηγό) Αντε ρε Κουασιμόδε!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σαν πολύ δεν ασχολούμαστε με τα Mazda τελευταία, monsieur Ikar;δεν το ξέρες; τα παίρνω από τη Mazda τώρα (αφού είμαι και διαφημιστής)
-
Κανονικά θα έπρεπε να μετονομαστεί.Χτυπάει πολύ άσχημα τό ΜΑΖΝΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑ.Ας τό λέγανε....ΤΟΥΟΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑ!!!!
-
Ακόμα καλύτερα ΤΟΓΙΟΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΣΕΛΙΓΚΑ. Επετειακή έκδοση .
-
“KABURA” is a Japanese term taken from “Kabura-ya”, an arrow that makes a sound when fired and was used to signal the start of a battle. The “first arrow into battle” depicts Mazda’s spirit of pursuing unique and exciting ventures.Ακούς εκεί Kabura????
Πάντως πρόκειται για εκθεσιακό πρωτότυπο και αν βγεί στη παραγωγή, το πιθανότερο(για να μην πω σίγουρα) είναι να μην έχει αυτό το όνομα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To Κέρατο όμως ήρθε!
και τα πιάσε τα ευρώ του
Το Κέρατο όμως ΕΙΝΑΙ της μόδας, και διαχρονικό!!!
Οι καμπούρες ποτέ!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Mην ξεχνάτε και το Mitsubishi Pajero που στην Ισπανία πωλείται ως Μοntero. Ιδια περίπτωση με το Seat MalagaΛέτε και το Suzuki Aerio να μετονομάστηκε σε Liana για τον ίδιο λόγο;
-
Πανέμορφο πρωτότυπο. RX 7???
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Mην ξεχνάτε και το Mitsubishi Pajero που στην Ισπανία πωλείται ως Μοntero.......και στην Αγγλία το λένε Mitsubishi Shogun...
Mazda με Kabura