-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ
HELP -
HELP -
HELP -
τριλημμα θελεις να πεις ........
για να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια , θερμη παρακληση ψαξε λιγο ....... -
LOCK ALERT
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
LOCK ALERTgolf από μένα.Η 116 φίλε/η Κοκό έχει 24000Ε+,στην τιμή αυτή πας για opel gtc 2.0 turbo ή βάζεις και 3000 ακόμα(με δόσεις)και πας σε GTi Golf,OPC astra...
ένα εκ των γκολφ και όπελ τελοσπαντων.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
LOCK ALERTκακε!
-
Krus λαμβάνει;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
LOCK ALERT
κακε!
TI EINAI TO LOCK ARERT?
ΡΟΤΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΣΤΡΑ ELEGEANCE TO ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ -
Καλως ορισες στη παρεα μας καταρχην...
Λοκ αλερτ ειναι αυτο:
Αν θελεις ψαξε στην αναζητηση κ θα βρεις πολλα θεματα σαν και αυτο που ανοιξες για να παρεις γνωμες...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Λοκ αλερτ ειναι αυτο:
Αν θελεις ψαξε στην αναζητηση κ θα βρεις πολλα θεματα σαν και αυτο που ανοιξες για να παρεις γνωμες...
Επίσης στην αναζήτηση θα βρεις και πολλά κλειδωμένα θέματα για να πάρεις ιδέα πώς δεν πρέπει να εξελίσσεις μια συζήτηση.
Απλά το συγκριτικό που σε απασχολεί τώρα,έχει απασχολήσει το φόρουμ πολλάκις και όχι πάντα αναίμακτα...γι'αυτό να φυλάγεσαι...καλώς όρισες
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Λοκ αλερτ ειναι αυτο:
Επίσης στην αναζήτηση θα βρεις και πολλά κλειδωμένα θέματα για να πάρεις ιδέα πώς δεν πρέπει να εξελίσσεις μια συζήτηση.
Απλά το συγκριτικό που σε απασχολεί τώρα,έχει απασχολήσει το φόρουμ πολλάκις και όχι πάντα αναίμακτα...γι'αυτό να φυλάγεσαι...καλώς όρισες
THANKS APLA EIMAI ARXAREIOS
-
Kokko πρέπει να μας πεις τι θέλεις...
Αν απλά θέλεις να πάρεις το καλύτερο 1600άρι μικρομεσαίο ασχέτως χρημάτων πάρε την 116. Το μόνο σοβαρό της μειονέκτημα είναι οι περιορισμένοι χώροι για τους πίσω.
Αν όμως δεν έχεις πρόβλημα με τα κυβικά ένα Golf 2,0 4Motion (αν είναι διαθέσιμο) μάλλον είναι καλύτερη επιλογή. -
Ο χρήστης kokko έγραψε:
THANKS APLA EIMAI ARXAREIOSΚαταρχήν φίλε μας, καλωσήλθες στο φόρουμ. Υπάρχει ένα 'mega συγκριτικό-δημοσκόπηση' εδώ μέσα, ανάμεσα στα περισσότερα μικρομεσαία 1600 όπως αυτά που κοιτάς, και βρίσκεται εδώ: Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600
Πολλά σχόλια για την 116 και σύγκριση με ανταγωνιστές, θα βρεις εδώ: BMW 116 Dynamic-Έχει νόημα??
Ακόμη, έχουμε αυτό: Επιλογή Μικρομεσαίου HB στα 1.6!
Και αυτό: Opel Astra GTC (3d 1,6 sport) ή VW Golf (3d 1,6 trendline)
Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα τόπικ και θέσε το ερώτημά σου αν θέλεις, πιστεύω ότι θα καλυφθείς απόλυτα. Το παρόν κλειδώνεται. Ευχαριστώ, καλωσήλθες και πάλι.
[moderator]
BMW 116 - GOLF FSI 1600 - OPEL ASTRA GTC 1600?