-
Δεν εχει σχεση με αυτοκινηση αλλα μαλλον με ζωα...
Την παρασκευη βρεθηκα στο πλαισιο Κηφησιάς να παρω κατι μικροπραγματα. Φθανωντας στο ταμειο με υποδεχθηκε μια ευγενεστατη κοπελα η οποία όμως μιλαγε μονο αγγλικα..
Ειναι δυνατόν να βαζουν στο ταμειο καποιον που να μη μιλαει τουλαχιστον ελληνικά; ή οι B.Π. την έχουν δει Λονδίνο;;;;
Δεν ειναι οτι δεν ξερω αγγλικά, αλλά έλεος ρε παιδια, στο Ελλαντα είμαστε.
To θέμα προήλθε από διάσπαση στο θέμα ζώα, ζώα, ζώα [moderator - cmarin]
-
Την παρασκευη βρεθηκα στο πλαισιο Κηφησιάς να παρω κατι μικροπραγματα. Φθανωντας στο ταμειο με υποδεχθηκε μια ευγενεστατη κοπελα η οποία όμως μιλαγε μονο αγγλικα..
Ειναι δυνατόν να βαζουν στο ταμειο καποιον που να μη μιλαει τουλαχιστον ελληνικά; ή οι B.Π. την έχουν δει Λονδίνο;;;;
-
-
Είσαι σίγουρος ότι δεν ονειρευόσουν, ότι δεν είχες πιει, κτλ;;;
Και για να κάνουμε και πλάκα, να μιλούσε μόνο αλβανικά θα μου φαινόταν πιο λογικό. -
Ειναι πολύ εκνευριστικό αυτό, ιδιαίτερα το καλοκαίρι στα διάφορα νησιά οπου στα μισά μπαρ/ταβέρνες κ.λ.π. οι γκαρσόνες ειναι κατα 99% ξένες και δεν καταλαβαίνουν λέξη απο ελληνικά!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι δεν ονειρευόσουν, ότι δεν είχες πιει, κτλ;;;
Και για να κάνουμε και πλάκα, να μιλούσε μόνο αλβανικά θα μου φαινόταν πιο λογικό.Δεν είχα πιει, ΔΕΝ ονειρευόμουν και ΔΕΝ μοιάζω με άγγλο σε καμία περίπτωση...
-
Σε τέτοια περίπτωση ή που θα αφηνα τα πράγματα στο ταμείο και θα τους χαιρέταγα ή που θα σηκωνόμουνα από το τραπέζι να φύγω. Όχι και ξένος στον ίδιο μου τον τόπο...
-
Ρε παιδιά μήπως τα παραλέτε
Coca - Cola πίνουμε?????
Σε πόσες εταιρείες οι Διευθύνων Σύμβουλοι είναι ξένοι ξέρετε???? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Coca - Cola πίνουμε?????
Σε πόσες εταιρείες οι Διευθύνων Σύμβουλοι είναι ξένοι ξέρετε????Αλλο αυτο που λες και αλλο να βαζεις σε μια θεση που ερχετε σε επαφη με κοσμο καποιον που δε μιλαει ελληνικά. Δηλαδή αν πάς αυριο στο μαναβι kai σου πει 'Hello sir, i have nice tomatoes and nice cucumbers' εσύ τι θα πεις;;
'Put the cot down slowly??'
-
Τουλάχιστον στα νησιά αυτά (Φαληράκι στη Ρόδο, Χερσόνησος κ' Μάλια στην Κρήτη) οι κοπέλες μιλάνε πολύ καλά τη διεθνή 'γλώσσα του σώματος'.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δηλαδή αν πάς αυριο στο μαναβι kai σου πει 'Hello sir, i have nice tomatoes and nice cucumbers' εσύ τι θα πεις;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Κορυφαίο!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Coca - Cola πίνουμε?????
Σε πόσες εταιρείες οι Διευθύνων Σύμβουλοι είναι ξένοι ξέρετε????Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι, όμως, έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που αποκλείεται να μην ξέρουν αγγλικά (δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ανέβει κάποιος στην ιεραρχία μιας εταιρείας και να μην ξέρει αγγλικά).
Οι κύριος Γιάννης, κύριος Γιώργος, κυρία Μαρία που απλά θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους δεν έχουν ενημερωθεί ότι τα αγγλικά είναι προαπαιτούμενα για να κάνουν τα ψώνια τους. -
μεταφέρετε το topic να τα πούμε με την άνεση μας
-
και εγώ νομίζω τα παραλέτε παιδιά..
και μένα η μητέρα μου ξένη είναι, στην αρχή δεν ήξερε Ελληνικά και οσο μπορούσε προσπαθούσε αλλα τα Ελληνικά δεν είναι εύκολη γλώσσα.
Δηλαδή ήταν ζώο τότε η μητέρα μου και τώρα που μιλάει Ελληνικά έγινε άνθρωπος.Μηπως ο λάθος είναι, οποιος δείξει άσχημη συμπεριφορά σε κοπελίτσα που ίσως ερωτεύτηκε τους πιο καλύτερους άντρες του πλανήτη Γή και άφησε την άνεση της Δυτικής Κοινωνίας να έρθει στην Ελλαδάρα μας?
-
Mισο να μην παρεξηγηθώ...
ΔΕΝ εχω τιποτα με την κοπελιτσα. Θεωρω ζωο τον υπευθυνο που την εβαλε σε αυτην τη θεση. ΔΕΝ ειμαι ρατσιστης, αλλωστε οταν ηρθε ο πατερας μου στην Ελλαδα δεν ήξερε γρι ελληνικά..
Αυτο που ηθελα να θιξω είναι το ότι δεν ειναι δυνατον να μπαινω σε καταστημα στην ελλαδα και να μην μπορω να μιλησω ελληνικά...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Coca - Cola πίνουμε?????
Σε πόσες εταιρείες οι Διευθύνων Σύμβουλοι είναι ξένοι ξέρετε????Αλλο αυτο που λες και αλλο να βαζεις σε μια θεση που ερχετε σε επαφη με κοσμο καποιον που δε μιλαει ελληνικά. Δηλαδή αν πάς αυριο στο μαναβι kai σου πει 'Hello sir, i have nice tomatoes and nice cucumbers' εσύ τι θα πεις;;
είσαι φοβερός!
-
Να πω επίσης ότι ξένες που ζούν μόνιμα στην Ελλάδα και καλώς ή κακώς πάνε στα μαγαζιά και ψωνίζουν, γυρνάνε πίσω στους άντρες τους κλαίγοντας γιατί από τα λίγα ελληνικά που ξέρουν καταλαβαίνουν ότι τις κοροϊδεύουν κάτι λεχρίτισες Ελληνίδες που θέλουν λέγονται πωλήτριες!!!!!
-
Ας το μεταφέρει κάποιος mod ston Αντίλογο να τα πούμε με την ησυχία μας, γιατί στην τελευταία σελίδα δεν υπάρχει αναφορά σε αυτοκίνητα
-
To θέμα προήλθε από διάσπαση στο θέμα ζώα, ζώα, ζώα [moderator]
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να πω επίσης ότι ξένες που ζούν μόνιμα στην Ελλάδα και καλώς ή κακώς πάνε στα μαγαζιά και ψωνίζουν, γυρνάνε πίσω στους άντρες τους κλαίγοντας γιατί από τα λίγα ελληνικά που ξέρουν καταλαβαίνουν ότι τις κοροϊδεύουν κάτι λεχρίτισες Ελληνίδες που θέλουν λέγονται πωλήτριες!!!!!Η κακή συμπεριφορά των πωλητών(-τριών) είναι τελείως διαφορετικό θέμα. Η κοπέλα που μιλούσε μόνο αγγλικά μπορεί να ήταν χρυσή και αγία, αλλά αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί της, τι να το κάνεις;
Προφανώς είναι θεμιτό οι πωλητές να γνωρίζουν κάποια ξένη γλώσσα (π.χ. αγγλικά), αλλά όχι να γνωρίζουν ΜΌΝΟ ξένη γλώσσα
Ξένες γλώσσες στην Ελλάδα