-
Τι να τα κάνουμε τα ηλεκτρονικά; Άχρηστα είναι όταν δίπλα μας υπάρχει κάποιο «ζωντανό ESP», κατά προτίμηση γυναικείο. Όλοι θα έχετε να αφηγηθείτε κάποια ευτράπελα περιστατικά.
Ας κάνω την αρχή. Ανηφορίζω την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με ένα Mondeo 1.8. Ευθείες, ελάχιστη κίνηση, εγώ με 120. Τσιμουδιά η mother δίπλα. Το κόλπο δοκιμασμένο: ανεβάζεις 10 km/h ανά 5λεπτο και δεν παίρνει κανείς τσιμουδιά. Αρχίζω λοιπόν 130, 140... Τσιμουδιά... 150, 160, πάλι τίποτα. «Ε δεν είμαστε καλά», σκέφτομαι. Τολμώ την υπέρβαση, 170. Τίποτα. 180, πάλι τίποτα. «Βρε, μπας και κοιμάται;» Κι όμως, είναι ξύπνια, αλλά το Mondeo κάνει εξαιρετική δουλειά, κρύβοντας επιμελώς την ταχύτητά του. Λίγο γκάζι ακόμα, 190 και το ESP ενεργοποιείται. «Τόση ώρα σε παρακολουθώ, αλλά επειδή το αυτοκίνητο φαινόταν πολύ ασφαλές, είπα να μη μιλήσω. Όχι όμως και 190. Μέχρι 180 καλά είμαστε». Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έλεγε κάτι τέτοιο η μητέρα μου... -
Τι να τα κάνουμε τα ηλεκτρονικά; Άχρηστα είναι όταν δίπλα μας υπάρχει κάποιο «ζωντανό ESP», κατά προτίμηση γυναικείο. Όλοι θα έχετε να αφηγηθείτε κάποια ευτράπελα περιστατικά.
Ας κάνω την αρχή. Ανηφορίζω την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με ένα Mondeo 1.8. Ευθείες, ελάχιστη κίνηση, εγώ με 120. Τσιμουδιά η mother δίπλα. Το κόλπο δοκιμασμένο: ανεβάζεις 10 km/h ανά 5λεπτο και δεν παίρνει κανείς τσιμουδιά. Αρχίζω λοιπόν 130, 140... Τσιμουδιά... 150, 160, πάλι τίποτα. «Ε δεν είμαστε καλά», σκέφτομαι. Τολμώ την υπέρβαση, 170. Τίποτα. 180, πάλι τίποτα. «Βρε, μπας και κοιμάται;» Κι όμως, είναι ξύπνια, αλλά το Mondeo κάνει εξαιρετική δουλειά, κρύβοντας επιμελώς την ταχύτητά του. Λίγο γκάζι ακόμα, 190 και το ESP ενεργοποιείται. «Τόση ώρα σε παρακολουθώ, αλλά επειδή το αυτοκίνητο φαινόταν πολύ ασφαλές, είπα να μη μιλήσω. Όχι όμως και 190. Μέχρι 180 καλά είμαστε». Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έλεγε κάτι τέτοιο η μητέρα μου... -
οταν υπαρχει γυναικα στο αμαξι το παιζω παναγιτσα...........
-
Εμένα επειδή το αυτοκίνητο είχε χρέπι, τρομάζει και άντρες...
-
το δικο μου (μαμα) στην αρχη αρχισε να ενεργοποιειται λιγο μετα τα 120
μια φορα περασαμε τα 190 και απο τοτε εχει απενεργοποιηθει πληρως -
Γεια σου ρε Θέμη .
Κι όμως, υπάρχουν μερικές Γιάννη, που δεν ησυχάζουν άμα δεν κάνεις μερικά καλά. Ευλογημένα κορίτσια αυτά... -
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=11724
πάει για full lock κάποιος
Πάμε εκεί παίδες!!!
dimsabas, δεν σε προλαβαίνω σήμερα ρε!
[Krusenstern]
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το δικο μου (μαμα) στην αρχη αρχισε να ενεργοποιειται λιγο μετα τα 120
μια φορα περασαμε τα 190 και απο τοτε εχει απενεργοποιηθει πληρωςΤο δικό σου ESP είναι μαμά (εργοστασιακό);
Πώς καταφέρνεις να το απενεργοποιήσεις για πάντα; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=11724πάει για full lock κάποιος
Κι εδώ full lock θα κάνουμε; Sorry, δεν το είχα διαβάσει το άλλο topic, δεν ήξερα ότι είχε πάρει αυτή την τροπή .
-
Δίκιο. Ας κλειδωθεί το παρόν
ΚΡΟΥΥΥΥΥΣΣΣ
Ζωντανό ESP