-
Την Κυριακή αυτή θα έχει trackday το Club Focus.
Αν τα βολέψω με το διάβασμα, θα πάω. Όποιος θέλει να έρθει για βόλτα, ας ποστάρει εδώ...
-
Αν τα βολέψω με το διάβασμα, θα πάω. Όποιος θέλει να έρθει για βόλτα, ας ποστάρει εδώ...
-
-
Ρε παλιοπροδότη, 30 ΜΧ5 θα είναι την Κυριακή στα Μέγαρα και εσύ μπήκες να ποστάρεις ότι θα είναι το Focus Club;
-
Τα θέλω όλα για τον εαυτό μου, γι' αυτό
-
-
Θα είμαι εκεί. Είτε ως φωτογράφος είτε ως οδηγός! Θα δούμε...
-
Λέω να περάσω μια βόλτα. Άκου εκεί 30 MX5! Θα έχει μποτιλιάρισμα στην πίστα
-
Δινω μαθημα στις 12/12 οποτε δεν........
-
I'll take a rain check...
Δυστυχώς, αν και θέλω πολύ να έρθω, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτό το Σ/Κ.
Καλά να περάσετε
-
Τα 30 ΜΧ5 σε πείραξαν βρε Maxmara; Μήπως έχεις ιδέα πόσα θα είναι τα Focus; Εκτός κι αν βρέχει και πάνε ελάχιστοι .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τα 30 ΜΧ5 σε πείραξαν βρε Maxmara; Μήπως έχεις ιδέα πόσα θα είναι τα Focus; Εκτός κι αν βρέχει και πάνε ελάχιστοι .Ας κάνουμε ένα χορό της βροχής λοιπόν
-
Μερικοί με ΜΧ5 χορεύουν μέρες τώρα .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τα 30 ΜΧ5 σε πείραξαν βρε Maxmara; Μήπως έχεις ιδέα πόσα θα είναι τα Focus; Εκτός κι αν βρέχει και πάνε ελάχιστοι .Ενώ το κλαμπ είναι μεγάλο, δε νομίζω να δώσουν πολλοί το παρόν στην πίστα. Εδώ το GTC που αριθμεί τόσα μέλη και στην πίστα πήγαν μόνο καμιά 12αριά την προηγούμενη Κυριακή.
-
Κυριακή
11/12/2005 02:00 13 °C 81 % 4 Μποφόρ ΒΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ
Κυριακή
11/12/2005 08:00 13 °C 84 % 5 Μποφόρ ΒΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Κυριακή
11/12/2005 14:00 14 °C 78 % 5 Μποφόρ ΒΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ -
Βροχη -Βροχη -Βροχη -Βροχη -Βροχη -Βροχη -Βροχη -Βροχη!
χορεύω εδώ και ώρα για τα καημένα τα Uniroyal Rainsport1 μου -
Μακαρι να βρεχει...να μην αλλαζω ζαντολαστιχα.
-
Μακάρι να βρέχει...να φορέσω το αδιάβροχο που πήρα από το Nurburgring και με το καλοκαίρι που κάνει εδώ δεν έχω αξιωθεί ακόμα να φορέσω
-
Αν προλάβω να κάνω μερικές δουλειές στο αυτοκίνητο .. θα είμαι εκεί ... βρέχει δε βρέχει
-
Λοιπόν το μωρό μου ειναι μπλέ, αντε ελάτε να γνωριστούμε και απο κοντά!
Επίσκεψη στα Μέγαρα στις 11/12/2005