-
Για κάθε νέο username έχεις επιστροφή απο μοχλευσεις μέσω Πυραμιδόνις;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παιδιά εδώ στην LR μοιράζουν ΠΟΡΣΕ και εμείς ασχολούμαστε με ΑΠΑΤΕΣ;Παρακαλώ πολύ όποιος mod έχει μείνει ενεργός να επιληφθεί και να σβήσει όσα ποστ αναφέρονται στη Lyoness.
ΠΟΡΣΕ λέμε και θα ασχολούμαστε με το αν πήρε καρτούλα ο Μανώλης ο μανάβης;
Και η lyoness για αυτους που κανουν δικτυο (αναλογα το επιπεδο καριερας) δινει αυτοκινητα επιλογης τους των εταιριων AUDI, MERCEDES, PORSCHE και BMW σε χρωματα μαυρο ή λευκα.
https://www.facebook.com/Lyconet.EU/pho ... =1&theater
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Οι πολλαπλασιασομενες αγορες ειναι απατη ΙΜHO.
Καποιος εχει χασει.
Για ακομα μια φορα οπως και σε προηγουμενο posthttp://behindmlm.com/companies/lyoness- ... t-returns/
Αν δεν επενδυσεις δεν εχει λεφτακια.
Καλη τυχη με την επενδυση σε πυραμιδα.καμια απατη. ξερω ατομο το οποιο ξοδευει 50.000 - 60.000 ευρω τον μηνα μεσω lyoness και εχει καταφερει να παιρνει πισω το 18% απο τα χρηματα έτσι και αλλιως εδινε. (και χωρίς να γραψει κανεναν).
αλλα λογικο αυτο που σκεφτεσαι, απλα δεν εχεις πληρη γνωση γιαυτο.
Και εγω ξερω ατομο που καταστραφηκε οικονομικα. Εκανε εγγραφη που δεν ηταν δωρεαν, οπως και σε μενα.
Εδωσε λεφτα για να ανεβει βαθμιδες στη ΠΥΡΑΜΙΔΑ.Επι του link μοκο ομως οπως περιμενα και εγραψα.
Οπως και στα οσα εγραψα στα προηγουμενα post.
Μονο αοριστολογιες.αν ειναι ετσι τοτε λογικος ο φοβος σου. αμα λεει καεις με τον χυλο φυσας και το γιαουρτι.
σχετικα με το link εξηγει το συστημα συμψηφισμου των μοναδων κτλ. δε μπορω ειδικα τετοια ωρα να κατσω να διαβασω ολο αυτο (συγνωμη) και ουτε θα μπω σε αντιπαραθεση, εχεις την αποψη σου, απο την πλευρα σου εχεις δικιο και σου προτεινω να μη γραφτεις στη lyoness.
Αντιπαραθεση????
Η επιχειρηματολογια? Τα link? Οι αριθμοι? ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ που ποσταρεις εδω μεσα?
Το οτι ειναο πυραμιδα και δεν ειναι δωρεαν?
Σου δινω αριθμους και τα επιχειρηματα σου ειναι του τυπου στα @@ μου η πυραμιδα που συμμετεχω γιατι κερδιζω.
Μονο που δεν κερδιζει κανενας ερμος που μπαινει.
Εξ'ου και το λινκ.
Αλλα ναι, πηγε αργα, που να γραφεις.παιρνεις μια δωρεαν καρτα lyoness, αγοραζεις κατι και λαμβανεις επιστροφη. αρα εχεις κερδος. τι δε καταλαβαινεις ;;;
Συμμετεχεις σε πυραμιδα.
Αγοραζεις μια bonus καρτα και εισαι ασφαλης.
Μου ζητηθηκαν χρηματα για την εγγραφη για να πηδηξω βαθμιδες της πυραμιδας στην Ελλαδα.
Στην Αγγλια δεν γραφεσαι αν δε σε παει μελλος. Αρα πυραμιδα.
Για τα link μοκο γιατι ειναι αργα ομως ε?
Εισαστε για γελια. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Καποιος εχει χασει.
Για ακομα μια φορα οπως και σε προηγουμενο posthttp://behindmlm.com/companies/lyoness- ... t-returns/
Καλη τυχη με την επενδυση σε πυραμιδα.καμια απατη. ξερω ατομο το οποιο ξοδευει 50.000 - 60.000 ευρω τον μηνα μεσω lyoness και εχει καταφερει να παιρνει πισω το 18% απο τα χρηματα έτσι και αλλιως εδινε. (και χωρίς να γραψει κανεναν).
Και εγω ξερω ατομο που καταστραφηκε οικονομικα. Εκανε εγγραφη που δεν ηταν δωρεαν, οπως και σε μενα.
Εδωσε λεφτα για να ανεβει βαθμιδες στη ΠΥΡΑΜΙΔΑ.Επι του link μοκο ομως οπως περιμενα και εγραψα.
Μονο αοριστολογιες.αν ειναι ετσι τοτε λογικος ο φοβος σου. αμα λεει καεις με τον χυλο φυσας και το γιαουρτι.
σχετικα με το link εξηγει το συστημα συμψηφισμου των μοναδων κτλ. δε μπορω ειδικα τετοια ωρα να κατσω να διαβασω ολο αυτο (συγνωμη) και ουτε θα μπω σε αντιπαραθεση, εχεις την αποψη σου, απο την πλευρα σου εχεις δικιο και σου προτεινω να μη γραφτεις στη lyoness.
Αντιπαραθεση????
Σου δινω αριθμους και τα επιχειρηματα σου ειναι του τυπου στα @@ μου η πυραμιδα που συμμετεχω γιατι κερδιζω.
Εξ'ου και το λινκ.
Αλλα ναι, πηγε αργα, που να γραφεις.παιρνεις μια δωρεαν καρτα lyoness, αγοραζεις κατι και λαμβανεις επιστροφη. αρα εχεις κερδος. τι δε καταλαβαινεις ;;;
Συμμετεχεις σε πυραμιδα.
Μου ζητηθηκαν χρηματα για την εγγραφη για να πηδηξω βαθμιδες της πυραμιδας στην Ελλαδα.
Στην Αγγλια δεν γραφεσαι αν δε σε παει μελλος. Αρα πυραμιδα.χαχαχα οκ οτι πεις. μαζι σου... πυραμιδα.. πυραμιδα δε θα στο χαλασω, για πες μου ποσα χρηματα σου ζητησαν ;;;
-
Σεβαστά όσα λες αλλά η Porsche γύρισε διαφήμιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την Lyoness όπως έκανε για την LR;
Οι Silver managers έχουν τζάμπα ταξιδάκι Γερμανία και οδήγηση ΠΟΡΣΕ σε πίστα.
G47 έχω άνθρωπο να σε χώσω αν ψήνεσαι.
Αν φέρεις και 2 φίλους Οκτώβριο σε κανονίζω ταξιδάκι.
Ο g8777 γράφτηκε χτες.
-
Παιδιά εδώ στην LR μοιράζουν ΠΟΡΣΕ και εμείς ασχολούμαστε με ΑΠΑΤΕΣ;Παρακαλώ πολύ όποιος mod έχει μείνει ενεργός να επιληφθεί και να σβήσει όσα ποστ αναφέρονται στη Lyoness.
ΠΟΡΣΕ λέμε και θα ασχολούμαστε με το αν πήρε καρτούλα ο Μανώλης ο μανάβης;
PORSCHE για τους κορυφαιους μονο η** LR**.
http://www.lrworld.com/gr/etairia/syner ... oryfaioys/
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ms paint λέγεται, σβήστα. Άσε μόνο τις επωνυμίες. Έτσι κι αλλιώς για να διαφημιστεί δε μπήκε; Μου εξηγείς τον μηχανισμό; Και τι σημαίνει μόχλευση γιατί δεν τα χω τα επιστημονικάSent from my phone using some app
οχι εγγραφα δεν ανεβαζω, οποιος θελει του τα δειχνω απο κοντα οπως και πολλα ακομα.
σχετικα με τον μηχανισμο δες εδω: http://www.youtube.com/watch?v=_Px-g7vdQVw
εξηγιση του κανω μονο απο κοντα.
-
Σεβαστά όσα λες αλλά η Porsche γύρισε διαφήμιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την Lyoness όπως έκανε για την LR;Οι Silver managers έχουν τζάμπα ταξιδάκι Γερμανία και οδήγηση ΠΟΡΣΕ σε πίστα.
Ο g8777 γράφτηκε χτες.
μπραβο στην LR λοιπον. εξαιρετικοι.
-
Γατάκια Lyoness
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Γατάκια Lyonessgnight
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Καποιος εχει χασει.
Αντιπαραθεση????
Εξ'ου και το λινκ.
Συμμετεχεις σε πυραμιδα.
Στην Αγγλια δεν γραφεσαι αν δε σε παει μελλος. Αρα πυραμιδα.χαχαχα οκ οτι πεις. μαζι σου... πυραμιδα.. πυραμιδα δε θα στο χαλασω, για πες μου ποσα χρηματα σου ζητησαν ;;;
Γιατι οτι πω? Αν δεν ειναι δεν θα χρειαζοταν ουτε ρευστο για να τα παρει η ομαδα, ουτε θα χρειαζοταν αλλο μελλος της ομαδας για την εγραφη μου. Μια χαρα πυραμιδα ειναι. Τα λινκ που μιλανε για απατη δεν τα σχολιαζεις γιατι ειναι αργα.
Εχει σημασια το ποσο? 3ψηφιο για αρχη. -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Γατάκια Lyoness
gnight
Αύριο με νεο ψευδώνυμο. Ελπίζω να είσαι πιο παραγωγικος και να κανείς τουλάχιστον 100 ποστ σε μια μέρα.
Sent from Corsair's brick
-
εντωμεταξύ ο μαθηματικός γρίφος που θα έκανε τους πάντες να σκίσουν τα πτυχία τους είναι αυτός;
**ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ **
[spoiler:32ox6skq]Present value = 1€ * (1+r) - t[/spoiler:32ox6skq] -
Σεβαστά όσα λες αλλά η Porsche γύρισε διαφήμιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την Lyoness όπως έκανε για την LR;Οι Silver managers έχουν τζάμπα ταξιδάκι Γερμανία και οδήγηση ΠΟΡΣΕ σε πίστα.
Ο g8777 γράφτηκε χτες.
Απο οτι βλεπω η LR σεβεται τα μελη της. Θα ηθελα να γινεται να γινω κατευθειαν silver manager γιατι μαρεσει να με λενε manager και θελω πορσε.
Θελω να γραφτω, το budget τοχω ανετα. Τη πορσε τη θελω ασημι, μπορω να διαλεξω χρωμα?
Εχουμε κιτακι προιοντων να παω στη δουλεια? Θα ψησω σιγουρα δυο ατομα. -
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
g47 σε κοβω για μελος αλλης πυραμιδας..ανταγωνιστικης,Ειμαι γραμμενος σε εξι. Φτιαχνω μια ατομικη πιτσα σε σχημα δηλαδης.
Τα μπονους της μιας τα ριχνω στην αλλη. Γινεται της πουτανας απο δωρεαν δημιουργουμενο ρευστο. -
μπραβο Braker/nickstam και τωρα Lyko....
φορτωσες το θεμα με καμια 10αρια σελιδες για να γραψεις τα ιδια πραγματα που ειχες γραψει και πριν μερικες μερες....
Τι νομιζεις οτι κερδισες ?- bonus loyalty ?
- θυματα ?
- μοχλευσεις ?
- χρηματορες ?
Ξεφτυλισμενοι...κανατε ενα φορουμ μπουρδελο μονο και μονο για την τσεπη σας και για να κρυψετε τις βρωμιες σας....
-
Πυραμιδένια πυραμίδα δηλαδήΣ
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
Γατάκια Lyoness
gnight
Αύριο με νεο ψευδώνυμο. Ελπίζω να είσαι πιο παραγωγικος και να κανείς τουλάχιστον 100 ποστ σε μια μέρα.
οταν δεν συμφωνεις με καποιον εχει ολα τα κακα του κοσμου...κριμα.....
τεοιους μοντσ ειχαμε..?..
δυστυχως ναι.Καλά βρες τα εσυ με τον original Elpasso και μετα κάνε κριτικη και σε μένα. Αν δε είσαι καλό παιδι θα σου αναλυσω και αλλες πυραμίδες.
-
Πάντως στανταράκι η Lyoness συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 για το super game. Δεν εξηγείται διαφορετικά πως με συνοπτικές διαδικασίες τα 300ε γίνονται 3000ε, μιλάμε για ΤΗΝ χρηματορροή
-
Γραψου στη lyoness λεγανε.
Θα κερδισεις λεγανε.http://cc-lyoness.blogspot.gr/
Δωρεαν λεγανε. Καμια απατη λεγανε.
http://cc-lyoness.blogspot.gr/2013/08/t ... ribed.html
Εντωμεταξυ στην ενδιαφερουσα προταση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ.
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)