-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Πάντως η εικόνα avatar με το 'Λύκο της Wall Street', ήτοι ένα χρηματιστή που πουλούσε σκατά για χρυσό, δεν είναι είναι και πολύ ενθαρρυντική.ελεγα να βαλω τον νταν μπιλζεριαν αλλα μου αρεσε καλυτερα ο ντι κα(μ)πριο.
ωραια ταινια ο λυκος.
lyoness οποιος θελει παιρνει. τζαμπα ειναι... ας μπει στο www.lyoness.gr και ας παιξει μπαλα.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
ελεγα να βαλω τον νταν μπιλζεριαν αλλα μου αρεσε καλυτερα ο ντι κα(μ)πριο.Συγνώμη, ο μαλ ... εεε ... το καλόπαιδο από πάνω με το φθαρμένο μπρελόκ της πόρσε, μόλις 'παραδέχτηκε' ότι είναι εκείνο το μπρέικερ, το πρώην mod ντε, κ όπως αλλιώς το λέγανε κατά καιρούς;
Τόση εξυπνάδα, πιά; -
Η εξυπνάδα είναι απαραίτητο συστατικό στο θέμα.
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
lyoness λεμε !!!Κορόιδα υπάρχουν άφθονα.
Εδώ αγοράζουν μαγνήτες για την βενζίνη και μετά είναι ευχαριστημένοι με την μείωση της κατανάλωσης.Σίγουρα θα μπούνε και στην πυραμίδα της lyoness.
Θα βγάλουν περισσότερα λεφτά κι από αυτούς που δουλεύουν από το σπίτι τους και θα καθαρίζουν 1 χιλιάρικο τη βδομάδα.
-
-
Διπλό
-
Τριπλό
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
εδω βαζουν διαφημιση gia βιζιτουδες (european dating), ασφαλιστικεσ, ιδ. παν/μια...φαρμακα κατα της φαλακρας..κλπκαι αυτοι λεφτα θελουν να σας ρουφηξουν για να παρουν φερραρι οι ιδιοκτητες των εταιρειων. Γιατι μας πειραζει η ΛΙΟΝΕΣ?
Μπορεις να παραπονεθεις στην google για την στοχευμένη διαφήμισή της .
-
αυτο δεν το καταλαβα..δηλαδη οι εταιρειες αυτες περνανε μεσω γκουγκλ, ενω της ΛΙΟΝΕΣ οχι?Στο κατω κατω και η γκουγκλ ειναι μια πυραμιδα σιωνιστικησ προελευσησ και κατασκευης και ο ιδιοκτητης της εινα δισ/ουχος. Δεν ακουσα κανεναν να διαμαρτυρεται.
Για το στοχευμένη δεν το έψαξες βλεπω.Ξερουν τι ψαχνεις και τι βλεπεις στο ιντερνετ και σου προτεινουν ανάλογα.Αυτό τι σου λέει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αυτο δεν το καταλαβα..δηλαδη οι εταιρειες αυτες περνανε μεσω γκουγκλ, ενω της ΛΙΟΝΕΣ οχι?
Στο κατω κατω και η γκουγκλ ειναι μια πυραμιδα σιωνιστικησ προελευσησ και κατασκευης και ο ιδιοκτητης της εινα δισ/ουχος. Δεν ακουσα κανεναν να διαμαρτυρεται.
Για το στοχευμένη δεν το έψαξες βλεπω.Ξερουν τι ψαχνεις και τι βλεπεις στο ιντερνετ και σου προτεινουν ανάλογα.Αυτό τι σου λέει;
Δίκιο είχε ο πιπίνος, μας παρακολουθούν
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
αυτο δεν το καταλαβα..δηλαδη οι εταιρειες αυτες περνανε μεσω γκουγκλ, ενω της ΛΙΟΝΕΣ οχι?
Στο κατω κατω και η γκουγκλ ειναι μια πυραμιδα σιωνιστικησ προελευσησ και κατασκευης και ο ιδιοκτητης της εινα δισ/ουχος. Δεν ακουσα κανεναν να διαμαρτυρεται.
Δίκιο είχε ο πιπίνος, μας παρακολουθούν
Mα δεν ειδες τι του προτείνουν;
εδω βαζουν διαφημιση gia βιζιτουδες (european dating), ασφαλιστικεσ, ιδ. παν/μια...φαρμακα κατα της φαλακρας..κλπ
-
-
κανενα απο τα παραπανω δεν ειναι στα ψαξιματα μου...εκτος ισωσ απο παν/μια που ψαχνει η κορη μου για μεταπτυχιακο, ασφαλισμενος ειμαι εδω και 20 χρονια στην εθνικη ασφαλιστικη, απο μαλλι ειμαι φουλ, και απο dating δεν ψαχνομαι, ουτε για ΟΛΥΜΠΙΑ golden spa, ουτε για ελαστικα ακομη.
oi διαφημισεις βγαινουν ακομη και οταν δεν ειμαι συνδεδεμενος στο φορουμ, και οταν μπαινω απο αλλον υπολογιστη. Σε αλλα φορα δεν συμβαινει αυτο, πχ myphone.gr
αν ειναι ετσι οπως τα λες αποδεικνυεται μια ακομη φορα οτι οι εβραιοι (γκουγκλ=εβραιοι) μας παρακολουθουν με συνδρομη σιωνοκουμουνιστων αιωροπτεριστων (πχ ΧΛ=)
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
απλα εκει περα υπαρχουν κανονες που τηρουνται ,
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
lyoness λεμε !!!
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Πάντως η εικόνα avatar με το 'Λύκο της Wall Street', ήτοι ένα χρηματιστή που πουλούσε σκατά για χρυσό, δεν είναι είναι και πολύ ενθαρρυντική.
ελεγα να βαλω τον νταν μπιλζεριαν αλλα μου αρεσε καλυτερα ο ντι κα(μ)πριο.
ωραια ταινια ο λυκος.
lyoness οποιος θελει παιρνει. τζαμπα ειναι... ας μπει στο http://www.lyoness.gr και ας παιξει μπαλα.
Oχι δεν ειναι τσαμπα. Γιατι η απατη αυτη σου ζηταει λεφτα για να εχεις μηδαμινο κερδος και να ανεβεις επιπεδα στη πυραμιδα που γραφτηκες.
Oπως ζητηθηκε και σε μενα για να πηδηξω επιπεδα, στα οποια επισης δε θα κερδιζα τιποτα αλλα η Lyoness θα μου ειχε παρει πολλα λεφτα.
Επισης κανεις μοκο για τους αριθμους και τα λινκ που παρεθεσα, τα οποια δε σχολιασες χθες γιατι ηταν αργα και νυσταζες.
Μηπως πρεπει να μπει κανενας πιο advanced παπαγαλακι γιατι εσυ εχεις beta spasarxidis v 0.3a firmware?Eκτος απο link με μηνυσεις, αποζημιωσεις και πυραμιδες εχουμε και αληθινες ιστοριες με χαζους που εχασαν τα λεφτα τους.
http://cc-lyoness.blogspot.gr/
Τελος, επειδη οι βλακειες με αυτη την απατη εχουν οριο, να προτινω το αντιστοιχο προγραμμα της LR, εταιριας που ειναι οντως εφικτο να φθασεις στο επιπεδο της πυραμιδας της οπου αποκτας την Porsche.
Και ειναι στο guiness για τα polακια που παιρνεις νεος νεος με το που μπαινεις, οχι τσιπιες σαν τη lyoness. -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
στην lyoness λειτουργουμε ολοι σαν μια ομαδα (ασχετα αν ειμαστε στην ιδια ομαδα η οχι), ειναι τρομερο το feeling να πηγαινεις να ψωνιζεις σε μια μικρομεσαια επιχειρηση lyoness και με το που βλεπει την καρτα ο ιδιοκτητης να χαιρεται και να σου πιανει την κουβεντα κτλ. νιωθεις πως ειναι δικοι σου ανθρωποι και το καλυτερο ειναι πως ολοι κερδιζουμε.
για να μη ξεχνιομαστε btw
-
Μια ερωτηση λογω ολικης αγνοιας του θεματος.........
Πες οτι μπαινω στο συστημα,ακολουθω σωστα ολα τα βηματα και μετα καθομαι και αρχιζει να ρεει το χρημα.....Η απορια μου ειναι τα χρηματα που εγω κερδιζω απο ποιανου το πορτοφολι βγαινουν; Αμα ολοι κερδιζουν ΠΟΙΟΣ χανει; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αμα ολοι κερδιζουν ΠΟΙΟΣ χανει;εσυ που καθεσαι και ασχολεισαι
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια ερωτηση λογω ολικης αγνοιας του θεματος.........
Πες οτι μπαινω στο συστημα,ακολουθω σωστα ολα τα βηματα και μετα καθομαι και αρχιζει να ρεει το χρημα.....Η απορια μου ειναι τα χρηματα που εγω κερδιζω απο ποιανου το πορτοφολι βγαινουν; Αμα ολοι κερδιζουν ΠΟΙΟΣ χανει;Εσυ γιατι δεν ειναι δωρεαν.
-
Κάποιοι μιλάνε με ποστάκια και φωτογραφιούλες, εμείς μιλάμε με ΠΟΡΣΕ
Ήδη έχουν γραφτεί:
g8777
g47
mirage
BILL33και η επιτυχία στο forum συνεχίζεται.
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FORUM:
Στο πρώτο εκατομμύριο δώρο η Φιλιππινέζα (με χαρτιά κομπλέ).Η προσφορά ισχύει μόνο για όσα μέλη του forum γραφτούν στην ομάδα του g8777 (η δική μου είναι full).
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)