-
Εγώ δεν ξέρω από αυτά των νεόπλουτων.
Εγώ ξέρω την μάρκα TEX των Carrefour...
-
http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/610272/capital-controls-ti-provlepei-i-nea-ypoyrgiki-apofasi
συμφωνα με την παραπανω αποφαση μπορουμε να στειλουμε χρηματα στο paypal να κανουμε αγορες; -
Ο χρήστης r200 έγραψε:
http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/610272/capital-controls-ti-provlepei-i-nea-ypoyrgiki-apofasi
συμφωνα με την παραπανω αποφαση μπορουμε να στειλουμε χρηματα στο paypal να κανουμε αγορες;forget it. το δοκιμασα και μου λεει πως δε γινεται
-
Το θέμα δεν είναι τι λέει η το υπουργείο οικονομικών, το θέμα είναι ότι η PAYPAL έχει 'παγώσει' τις υπηρεσίες της για την ελλάδα.
-
Εχει δοκιμασει κανεις να κανει κρατηση σε ξενοδοχειο στο εξωτερικο;
ειχα κανονισει ενα ταξιδι και τωρα δεν γινεται τιποτα μεσω πιστωτικης ή εστω debit
ουτε δωματιο, ουτε αυτοκινητο
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το θέμα δεν είναι τι λέει η το υπουργείο οικονομικών, το θέμα είναι ότι η PAYPAL έχει 'παγώσει' τις υπηρεσίες της για την ελλάδα.Όχι μόνο το paypal.
Δεν γίνεται καμία πληρωμή με ελληνική κάρτα (πιστωτική/χρεωστική) στο εξωτερικό.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το θέμα δεν είναι τι λέει η το υπουργείο οικονομικών, το θέμα είναι ότι η PAYPAL έχει 'παγώσει' τις υπηρεσίες της για την ελλάδα.
Όχι μόνο το paypal.
Δεν γίνεται καμία πληρωμή με ελληνική κάρτα (πιστωτική/χρεωστική) στο εξωτερικό.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
apo την πρωτη μερα που προσπαθησα και μεσω paypal και απ ευθειας με πιστωτικη ολα ειναι μπλοκαρισμενα. ευτυχως σε δυο υπηρεσιες του εξωτερικου που πληρωνω συνδρομη με εκπτωση σαν παλιος συνδρομητης δε με διεγραψαν και εδειξαν κατανοηση οταν επικοινωνησα μαζι τους, γιατι ξερουν το καθεστως πληρωμων στην Ελλαδα. παγωσαν το λογαριαμο μου στο site τους μεχρι να επιτραπουν οι πληρωμες στο εξωτερικο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όχι μόνο το paypal.
Ναι, συμφωνώ.
Απλά είδα ότι ειδικά η PAYPAL έβγαλε και ανακοίνωση ειδικά για την Ελλάδα.
Δεν ξέρω αν το έχουν κάνει αυτό οι άλλες υπηρεσίες καρτών π.χ. VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESSS κλπ...
Ίσως αυτές να καλύπτονται από τις ελληνικές τραπεζικές ανακοινώσεις . -
οποιος ειναι απο Θεσσαλονίκη και θελει να κανει αγορες με paypal ας ερθει σε επαφή μαζι μου.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Εχει δοκιμασει κανεις να κανει κρατηση σε ξενοδοχειο στο εξωτερικο;ειχα κανονισει ενα ταξιδι και τωρα δεν γινεται τιποτα μεσω πιστωτικης ή εστω debit
ουτε δωματιο, ουτε αυτοκινητο
μπορεις να κλεισεις απο agoda.com με paypal. εχει και καλυτερες τιμες απο το booking.com
-
Υπάρχει θέμα με paypal ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα; Είναι συνδεμένη με την χρεωστική της Alpha.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Υπάρχει θέμα με paypal ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα; Είναι συνδεμένη με την χρεωστική της Alpha.Κάτι για capital control εχεις ακουστά;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Υπάρχει θέμα με paypal ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα; Είναι συνδεμένη με την χρεωστική της Alpha.
Κάτι για capital control εχεις ακουστά;
Κάτι είχα ακούσει για το capital control, επίσης άκουσα πως επιτραπήκαν οι μικρές συναλλαγές προς τα έξω...
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Κάτι είχα ακούσει για το capital control, επίσης άκουσα πως επιτραπήκαν οι μικρές συναλλαγές προς τα έξω...
και εγω ακουσα πως απο δευτερα θα επιτρεποταν για μικρα ποσα αλλα δεν περιμενα να λενε αληθεια. αληθειες λενε μονον οταν ειναι να μας τα παρουν. για οτι ειναι να μας διευκολυνει αραδιαζουν τα ψεματα με τη σεσουλα.
-
Δεν εχει να κανει με 'μικρα' ή 'μεγαλα' ποσα.
Καθε τραπεζα εχει ενα ημερησιο οριο (300000€ νομιζω), οταν ξεπεραστει σταματουν οι συναλλαγεςεπισης οι συναλλαγες αφορουν συγκεκριμενες κατηγοριες, δεν γινονται παντου.
Paypal παντως δεν επαιζε απο την αρχη και νομιζω οτι δεν αλλαξε αυτο ακομα
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
To topup του paypal δεν νομίζω ότι ήταν απο τις επιτρεπόμενες.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δεν εχει να κανει με 'μικρα' ή 'μεγαλα' ποσα.
Καθε τραπεζα εχει ενα ημερησιο οριο (300000€ νομιζω), οταν ξεπεραστει σταματουν οι συναλλαγεςεπισης οι συναλλαγες αφορουν συγκεκριμενες κατηγοριες, δεν γινονται παντου.
Paypal παντως δεν επαιζε απο την αρχη και νομιζω οτι δεν αλλαξε αυτο ακομα
το paypal ακομα ειναι απαγορευμενος καρπος. δεν εχουμε και κανενα γνωστο απο Κυπρο να μας πει εκει τι εγινε με το capital control.
-
Για internet.....Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μου για να κάνω αγορές στο Ιnternet;
Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι επιτρέπονται οι συναλλαγές χωρίς περιορισμούς, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.
Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας μόνο μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα και εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών αλλά μόνο για τις ακόλουθες συναλλαγές:- Αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών.
- Πληρωμές ξενοδοχείων.
- Ενοικιάσεις αυτοκινήτων.
- Πληρωμές ταξιδιών και μεταφορών.
- Πληρωμές ψηφιακών παροχών μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications).
- Πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς, ιατρικούς συλλόγους κ.λπ.) ή για επιστημονικά και λοιπά έντυπα.
- Πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα, εστίες διαμονής, συνδρομή βιβλιοθηκών κ.λπ.).
- Πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το θέμα δεν είναι τι λέει η το υπουργείο οικονομικών, το θέμα είναι ότι η PAYPAL έχει 'παγώσει' τις υπηρεσίες της για την ελλάδα.Παιδιά δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Pay-Pall συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με την Ελλάδα αρκεί να έχεις χρήματα στο λογαριασμό της. Εάν έχει κάποιος ενεργοποιήσει τη άμεση σύνδεση της εταιρείας με κάποια πιστωτική, τότε ναι υπάρχει πρόβλημα. Εκτός αυτού όμως υπάρχει και λογαριασμός. Αν π.χ. έχετε κάποιον φίλο στο εξωτερικό, μπορεί άνετα να σας μεταφέρει χρήματα αρκεί να του δώσετε το e-mail σας όπου από εκεί σας αναγνωρίζει η εταιρεία.
-
Δεν το ήξερα αυτό. Εγώ πάντως δεν μπορώ να κάνω χρήση του PAYPAL γιατί 'έπαιζα' με πιστωτική.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)