-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μπορεί να άνοιξε μόνο του από το πέταμα από δω κ απο κει.
Ο φάκελος δεν ήταν χάρτινος και ήταν σκισμένος εμφανώς.
Έχει περάσει από τελωνείο;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μπορεί να άνοιξε μόνο του από το πέταμα από δω κ απο κει.
Ο φάκελος δεν ήταν χάρτινος και ήταν σκισμένος εμφανώς.
Έχει περάσει από τελωνείο;
Από χονγκ κονγκ ήρθε αλλά δεν ήταν κανά μεγάλο να το ανοίξουν. Ένας μικρός φάκελος. Και πάλι δικαιολογείται να το κάνουν μπουρδέλο?
-
τι ειχε μεσα? μηπως περιμεναν να ειναι ορολόιον
? -
εμένα που μου έστειλαν σε φάκελο ρολόι παλμογράφο της Garmin αξίας €110 από Σιγκαπούρη δεν μου το άνοιξαν ούτε πλήρωσα τελωνείο.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
τι ειχε μεσα? μηπως περιμεναν να ειναι ορολόιον
?Κολλάρο για σκύλο!
-
μήπως το άνοιξε ο σκύλος του τελωνείου;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μήπως το άνοιξε ο σκύλος του τελωνείου;Λες ο αλήτης? Την επόμενη φορά θα παραγγείλω και μια φόλα μαζί!
-
Status/Location/Destination Country/Date
arrival at inward office of exchange GRATHA ATHENS AMU GREECE 2011-08-05
departure from outward office of exchange GREECE 2011-07-21
arrival at transit office of exchange GREECE 2011-07-20
departure from transit office of exchange GREECE 2011-07-18
arrival at transit office of exchange GREECE 2011-07-18
posting GREECE 2011-07-16πολύς καιρός από Κίνα για καλοκαίρι, σχετικά με τα αμέσως προηγούμενα αλλά δε μαμιέται, φτάνει που βρήκε το δρόμο του
-
Μόλις παρήγγειλα από το dealextreme αυτό το κιτ αποσυναρμολόγησης συσκευών.
http://www.dealextreme.com/p/profession ... -set-24376
Τελική τιμή 2.04€ και τα μεταφορικά δώρο ! αντε να δούμε ποτε θα έρθει
-
Υπάρχει κάποιο μέλος του φόρουμ,που κάνει συχνά αγορές από ebay-amazon,διαθέσιμο για κάποιες ερωτήσεις?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μόλις παρήγγειλα από το dealextreme αυτό το κιτ αποσυναρμολόγησης συσκευών.http://www.dealextreme.com/p/profession ... -set-24376
απο 08/08 ακομα δεν εχει ερθει τιποτα (14 ημερες τωρα )
Θα περιμενω και αυτην την εβδομαδα και ετσι και δεν ερθει θα επικοινωνήσω μαζι τους -
Μόλις παρήγγειλα από το dealextreme αυτό το κιτ αποσυναρμολόγησης συσκευών.
http://www.dealextreme.com/p/profession ... -set-24376
απο 08/08 ακομα δεν εχει ερθει τιποτα (14 ημερες τωρα )
Θα περιμενω και αυτην την εβδομαδα και ετσι και δεν ερθει θα επικοινωνήσω μαζι τουςΨυχραιμία.
Υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν λόγω διακοπών (όπως έκαναν στον αδερφό μου).
-
Γενικά το dealextreme.com ειναι λιγο 'αργό', βοηθάει και η Αυγουστιάτικη ραστώνη..
Στειλε τους κανένα email, δεν χάνεις τιποτα.. -
παιδιά στο dx είναι κανόνας οι 2 εβδομάδες. και αυτό απο τη στιγμή που θα φύγει απο εκεί.
coolαρετε δεν θα αλλάξει τίποτα, τσάμπα ο χρόνος που θα χάσεις να γράψεις πέντε γραμμές mail. -
Καλημερα ,
Επιτελους σημερα ηρθαν τα κατσαβιδια που ειχα παραγγείλει !
Εκαναν να ερθουν 23 ημερες το πακετο εχει επανω του σφραγίδα απο το κινεζικο ταχυδρομείο με ημερομηνια 15/08/2011.
Αρα απο 08/08/2011 που τα παρήγγειλα στο dealxtreme , ο πωλητης εκανε 7 ημερες να τα παει στο κινεζικο ταχυδρομειο (15/08/2011) και απο εκει εκαναν αλλες 16 ημερες για να ερθουν στα χερια μου αρα πιθανόν η καθυστέρηση να οφειλεται στα Ελληνικά ταχυδρομεια ? Γιατι το πακετο λογικα θα εκανε 2-3 ημερες να ερθει αεροπορικός στην Ελλαδα.
Οπως και να εχει την επομενη φορα που θα ξαναπαραγγειλω απο το εν΄λόγο site θα ειμαι προετοιμασμένος για 15-20 ημερες οπως μου ειπατε απο την αρχη -
Eγώ πάλι παρήγγειλα από Σινγκαπούρη και ήρθαν σε 10 μέρες.
-
Άκου ρε γμτ! Συνδρομή για επιστημονικό περιοδικό 90 σελ., με μεταφορικά κλπ, από USA 5$ το τεύχος, δηλ. κάπου 3,5 ευρώ.
Δεν τολμώ να ρωτήσω πόσο τα δίνουν οι 'κλειστοί' εφημεριδάδες. -
Mια βοηθεια, παρακαλω
Παραγγειλα απο UK ενα γκατζετ στις 18/8. Απο τις 20/8 ειναι στο ιδιο σημειο.
Μιλησα με τον πωλητη, μου ζητησε συγνωμη για την καθυστερηση και ειπε οτι θα το κοιταξει.
Μιλησα με την Fedex στην Ελλαδα και ειπαν οτι το αντικειμενο ειναι UK ακομα. (κατι που το βλεπω και εγω απο το τρακινκ ναμπερ).Εχει ερθει και η καρτα με την χρεωση και εχω αρχισει να ανυσηχω.
Καμια συμβουλη ?
Γαμωτο, ειναι η πρωτη φορα που παιρνω κατι απο εξω
-
ο πωλητης τι ειπε για την καθυστέρηση ? ξαναεπικοινωνησες μαζι του ?
-
Καλημερα ,Επιτελους σημερα ηρθαν τα κατσαβιδια που ειχα παραγγείλει !
Εκαναν να ερθουν 23 ημερες το πακετο εχει επανω του σφραγίδα απο το κινεζικο ταχυδρομείο με ημερομηνια 15/08/2011.
Αρα απο 08/08/2011 που τα παρήγγειλα στο dealxtreme , ο πωλητης εκανε 7 ημερες να τα παει στο κινεζικο ταχυδρομειο (15/08/2011) και απο εκει εκαναν αλλες 16 ημερες για να ερθουν στα χερια μου αρα πιθανόν η καθυστέρηση να οφειλεται στα Ελληνικά ταχυδρομεια ? Γιατι το πακετο λογικα θα εκανε 2-3 ημερες να ερθει αεροπορικός στην Ελλαδα.
Οπως και να εχει την επομενη φορα που θα ξαναπαραγγειλω απο το εν΄λόγο site θα ειμαι προετοιμασμένος για 15-20 ημερες οπως μου ειπατε απο την αρχηΜε τι τροπο στο εστειλε,απλο,συστημενο η E.M.S.?? Αν ηταν απλο εχει ερθει κανονικα,αν ηταν συστημενο περιπου το ιδιο,αν ηταν E.M.S. αργησε υπερβολικα.Γενικως να ξερεις πως οτι ερχετε απο χωρες εκτος ευρωπης ο κυριοτερος λογος καθυστερισης στην Ελλαδα ειναι το τελωνειο.Οταν φτανουν στην Ελλαδα μπαινουν στο χωρο του τελωνειου για ελενχο,ο οποιος ειναι κυριως δειγματολιπτικος.Το ποτε θα παραδωθουν για αποστολη στον παραληπτη εξαρταται μονο απο τους τελωνειακους και οχι απο το ταχυδρομειο.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)