-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θυμαμαι παλια στο Γερμανικο νεκροταφειο και πιο ψιλα στη Πεντελη γινοταν ο χαμος απο θεατες
ωραιοι αγωνες !!!!!
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
'ΒΛΕΠΕ, ΑΚΟΥ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ'.
Το σωστο ειναι 'ΒΛΕΠΕ , ΑΚΟΥ , ΠΛΗΡΩΝΕ , ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ'
Χρειαζόμαστε άλλη μία 'μαιμού'
-
Επιστροφη στο θεμα; Το Autosport αυτης της εβδομαδας εχει αφιερωμα στο τερας του Pat Doran
http://www.patdoran.co.uk/about.html#car550 αλογακια, ψιλοπραγματα
-
Ουτοπια κωστα.. χωρις μεγαλη οικονομικη υποστηριξη δεν γινονται τετοια προγραμματα
Η εδω αντιπροσωπεια δεν ενδιαφερθηκε να υποστηριξει ενα φτηνο καπ με Ν3, που να πεις τετοιες ιδεες?
Παντως αυτοι οι αγωνες , με δεδομενη την αδιαφορια της συντριπτικης πλειοψηφιας των αντιπροσωπων για το Π.Π.Ρ. , ειναι μια καλη διεξοδος για φτηνες συμμετοχες με πολυ θεαμα , που μπορει να φερει παλι κοσμο στα βουνα. -
Ε καλα εννοειται ουτοπια, το αρθρο το αναφερω και για να ξεφυγουμε απο τα αλλα, τα παλια αλλα και για να παρει... ματι οποιος ενδιαφερεται. Ειναι ωραιο αρθρακι, αρκετα περιεκτικο.
-
Οντως πολυ καλο.
Προσφατα παρακολουθησα και ενα αφιερωμα για το ANDROS TROPHY με περιπου ιδιες κατασκευες , απιθανο θεαμα... -
Αμεση μεταφορά αγωνιστικών σε rally-cross θα μπορούσε να γίνει μόνο με τις χωμάτινες φόρμουλες. Πιστεύω ότι το μόνο που χρειάζεται να αλλάξει είναι ο τρόπος διεξαγωγής των κανονισμών από αυτο σε ραλλυ (αν φυσικά το δεχτούν οι αγωνιζόμενοι να συμμετάσχουν σε αγώνα με τέτοιο τρόπο διαξαγωγής.)
Σε χώρες όπως η Τσεχία διεξάγεται με παρόμοιους κανονισμούς (εκκίνηση στυλ φόρμουλα)Φώτο από Ελληνικές φόρμουλες σε πρόσφατο αγώνα στην Ελασσόνα.
http://img256.imageshack.us/my.php?image=dcp42149xf.jpg
http://img256.imageshack.us/my.php?image=dcp42205en.jpg
http://img256.imageshack.us/my.php?image=dcp42538zn.jpg
http://img256.imageshack.us/my.php?image=dcp42643sq.jpg -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Ουτοπια κωστα.. χωρις μεγαλη οικονομικη υποστηριξη δεν γινονται τετοια προγραμματα
Η εδω αντιπροσωπεια δεν ενδιαφερθηκε να υποστηριξει ενα φτηνο καπ με Ν3, που να πεις τετοιες ιδεες?Αστο αυτο το θέμα Άγγελε, μην το πιασουμε γιατι θα παει πολλές σελίδες. Αναλογούν και αλλού ευθύνες και όχι μόνο στην FMH.
-
Ο χρήστης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΝΝΗΣ έγραψε:
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον όλες τις συζητήσεις και ειδικότερα αυτού του θέματος, αφού σκοπεύω να ενεργοποιηθώ ως μάνατζερ της χωμάτινης φόρμουλας στην Ελλάδα. Με τι αποτέλεσμα? Ο χρόνος θα δείξει ... Αυτό όμως που με απασχολεί είναι το γιατί εδώ και τόσα χρόνια όλοι ασχολείστε με τα κακά( ... τα 'κακά' μεταφορικά και κυριολεκτικά) της ΕΛΠΑ και δεν αποφασίζετε να καταφύγετε σε άλλες λύσεις, όπως έχουν κάνει σε τόσες χώρες. Είναι τόσο δύσκολο να γίνει πράξη η δημιουργία Ομοσπονδίας? Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν φαίνεται αφελής η ερώτηση μου, αλλά πραγματικά θα ήθελα να μάθω!ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΦΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ , ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ .
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ........
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΕ ΑΠΟ 10 Η 11 ΜΕΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ , ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ . -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Προσφατα παρακολουθησα και ενα αφιερωμα για το ANDROS TROPHY με περιπου ιδιες κατασκευες , απιθανο θεαμα...Παλι εκτος θεματος αλλα στο Motors κυκλοφορει η καλυψη απο τον πρωτο γυρο, Muller και παλι αλλα η μαχη με τον Prost στον 3ο αγωνα ηταν το λυσσαλεα
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Η εδω αντιπροσωπεια δεν ενδιαφερθηκε να υποστηριξει ενα φτηνο καπ με Ν3, που να πεις τετοιες ιδεες?Αστο αυτο το θέμα Άγγελε, μην το πιασουμε γιατι θα παει πολλές σελίδες. Αναλογούν και αλλού ευθύνες και όχι μόνο στην FMH.
Δεν τιθεται θεμα ευθυνων, εκτος εαν υπαρχει κατι που δεν το γνωριζω.
-
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ? ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!!
ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ...ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΨΑΛΙΔΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΚΛΠ? ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ?
Η ...ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ 'ΒΑΨΩ' ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ STER CINEMAS ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ!
ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΤΟΥ Ο DAVID RICHARDS ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ WRC, ME ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΡΤ, MEGA KAI STAR KAI NA ΠΕΤΥΧΩ TO 2000 ΚΑΙ ΤΟ 2001 ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ HAVOLINE. ΠΡΟΣ ΕΠΙΡΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΣΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΕΡΤ), ΚΑΤΣΑΡΟ Ν. (MEGA), ΧΑΛΑΤΣΗ Π. KAI ΓΕΜΕΛΟ Ν.(STAR) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΕΛΗ.
ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ...ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ...ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΜΗ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΑΚΕΤ. ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ...ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ...IMAGE ΜΟΥ!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΤΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Δεν τιθεται θεμα ευθυνων, εκτος εαν υπαρχει κατι που δεν το γνωριζω.
Επειδη είμαστε εκτός θέματος, αν θες να μαθεις, αν και πιστεύω οτι ξέρεις, άνοιξε ένα θεμα να το συζητήσουμε για να μάθουν και αυτοί που δεν ξέρουν!
-
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΤΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
Kαποια σοβαρη προσπαθεια εγινε απο τον 'Jiger' .
Πολυ ευχαριστες οδηγικα οι χωματινες φορμουλες των 600 κ.εκ. με πολυ καλη αναλογια κιλ/ιππ , αυτη ειδικα των 1100 κ.εκ απαιτει εμπειροτατο οδηγο αφου η αναλογια κλ/ ιππ ειναι καλλυτερη απο WRC !!
Το κοστος βεβαια ηταν αρκετα υψηλο και η ελειψη πιστας στην Αθηνα παγωσε την κατασταση.
Σιγουρα παντως ειναι πολυ ευχαριστες και για τον θεατη. -
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ? ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!!
ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ...ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΨΑΛΙΔΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΚΛΠ? ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ?
Η ...ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ 'ΒΑΨΩ' ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ STER CINEMAS ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ!
ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΤΟΥ Ο DAVID RICHARDS ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ WRC, ME ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΡΤ, MEGA KAI STAR KAI NA ΠΕΤΥΧΩ TO 2000 ΚΑΙ ΤΟ 2001 ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ HAVOLINE. ΠΡΟΣ ΕΠΙΡΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΣΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΕΡΤ), ΚΑΤΣΑΡΟ Ν. (MEGA), ΧΑΛΑΤΣΗ Π. KAI ΓΕΜΕΛΟ Ν.(STAR) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΕΛΗ.
ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ...ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ...ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΜΗ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΑΚΕΤ. ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ...ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ...IMAGE ΜΟΥ!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΤΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑΗ γνώμη των μηχανικών είναι ότι οι Μανάτζερ είναι άχρηστοι σε τεχνοκρατούμενους χώρους κάτι που είναι πέρα για πέρα λάθος. το κακό εδώ στο Ελλάντα είναι ότι ο χώρος προωθείται και οδηγείται όπως θέλουν μεγαλομηχανικοί και έμποροι αυτοκινήτων, οι οποίοι καταλαμβάνουν και πόστα 'αρχηγών' κλπ κλπ.
-
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ 'ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙΑ' ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΜΕ ΑΙΓΛΗ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ. ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ 'MANATZER'. ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ...ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΩ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΟΥ (SPORT BUSINESS' DEVELOPMENT MANAGER) Ή ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
-
ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ , ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΛΟΙΠΑΜΕ , ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ .
ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ kpsig , ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΙΑΝΝΗ , ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΕ ΜΠΑΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΓΩΝΩΝ , ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ .
ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ Κ.Ζ. , ΑΠΛΩΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ . -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ, ΤΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
Kαποια σοβαρη προσπαθεια εγινε απο τον 'Jiger' .
Πολυ ευχαριστες οδηγικα οι χωματινες φορμουλες των 600 κ.εκ. με πολυ καλη αναλογια κιλ/ιππ , αυτη ειδικα των 1100 κ.εκ απαιτει εμπειροτατο οδηγο αφου η αναλογια κλ/ ιππ ειναι καλλυτερη απο WRC !!
Το κοστος βεβαια ηταν αρκετα υψηλο και η ελειψη πιστας στην Αθηνα παγωσε την κατασταση.
Σιγουρα παντως ειναι πολυ ευχαριστες και για τον θεατη.Η προσπάθεια συνεχίστηκε και φέτος με πέντε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν όλοι??? στη χωμάτινη πίστα της Καλλιθέας Ελασσόνας. Ήμουν στον τελευταίο γύρο που έγινε πριν δύο εβδομάδες. Εκείνο που μου έκανε άσχημη εντύπωση ήταν η παντελής απουσία κόσμου. Πιστεύω όμως ότι με σοβαρή και συντονισμένη δουλειά το πράγμα μπορεί να προχωρήσει.
Και αυτό γιατί, αντίθετα με την άποψη σας, θεωρώ ότι το κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό σε σύγκριση με άλλους αγώνες, τόσο στο θέμα απόκτησης χωμάτινης φόρμουλας ( 10.000 ευρω περίπου από έλληνα κατασκευαστή με κινητήρα OPEL ή VW), όσο και στο θέμα συντήρησης του κινητήρα αλλά και στο θέμα ελαστικών( 16-18 ελαστικά για 5 αγώνες)
Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια είναι η έλλειψη πίστας στα μεγάλα αστικά κέντρα, με εξαίρεση Λάρισα, Τρίκαλα και Αγρίνιο.
Τώρα πλέον οι κινητήρες που χρησιμοποιούνται είναι 2000cc ατμοσφαιρικοί με φοβερή αναλογία κιλ/ιππ. Σκεφτείτε την οδηγική ευχαρίστηση! -
Απ όσο γνωρίζω στην Ελασσόνα έγιναν σε διάστημα ενός μήνα 2 διπλοί αγώνες (4 σύνολο).
Παλιότερα (και ειδικά όταν πρωτοξεκίνησαν στην περιοχή) είχαν πάρα πολύ κόσμο (και μάλιστα με εισητήριο...).
Πάρα πολύ κόσμο στην πίστα επίσης μάζευαν οι αγώνες μότο-κρος και side-car.
Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι είναι θέμα προβολής. Και όταν λέμε προβολή εννοείται ΜΜΕ, γιατί μερικές αφίσες μόνο σε κολώνες της Ελασσόνας και Λάρισας δεν αρκούν. -
γιατί, είδατε πουθενά στο Δίκτυο καμία ανακοίνωση ? να 'ναι καλά μεμονομένοι χρήστες που το ανακοινώνουν καμιά φορά σε forums
μου κάνει εντύπωση αν περάσω καμιά φορά από Ελασσόνα και δω.. αφίσες στο δρόμο ! και λέω 'μα δεν γινοταν να μπει και μια ανακοίνωση στο rally.gr και στα υπόλοιπα ?'
ΑΓΩΝΕΣ RALLYCROSS